Pai na.. acum... fiecare decide pentru el... ori asteptam dupa altii sa ne arate ce si cum... ori luam initiativa..
Baticadrele, daca va uitati la primele pagini ale acestui subiect, o sa vedeti ca eu le-am folosit. Fara sa astept sa vad la nemti sau japonezi. Foarte multumit de ele, anul asta continui la o scara mai mare. Am pus fotografii in spate, aruncati o privire.
La fel si cu fagurii astia, ceea ce am vazut pana acum, ceea ce am pipait, m-a lamurit si sunt destul de increzator in rezultate pozitive ale "testului de foc"
jenica67 scrie:echo, einschließlich Mehrwertsteuer - inclusiv TVA. Dar vezi ca numai aia de 3/4, sunt la latimea celor din Romania, restul au alte latimi.
multumesc pentru traducere, deci 3/4 ar veni in banii nostrii 6,75 ron + diferenta de TVA + transport.

hmhmhm.. nu e rau...
Da, asa este referitor la dimensiuni, nu bagasem de seama, a fost doar o cautare rapida, nu am intrat in detalii, eu altceva vroiam sa subliniez, anume ca
sunt folositi in Europa (logica mea imi spune ca daca nu ar fi cerere, nu ar fi nici oferta..).
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!