Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA PLANURI....PLANURI....PLANURI.....

In aceasta sectiune se pot introduce planuri de constructie a echipamentelor si utilajelor folosite in apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

stupi din panouri alp

Mesajde Radoi Razvan » 15 Ian 2014, 19:11

Buna seara. Sunt nou pe aici si incerc din nou cu emotii sa va adresez o intrebare si o curiozitate . Abordand aseara internetul pana la ora 5 despre un material care sa nu il roada albinele, dar sa fie si bun izolator am dat peste aceste panouri alp ( cautati pe google). Intrebarea mea este, se poate folosi in confectionarea stupilor? A mai folosit cineva? Va multumesc pentru raspunsuri si scuzatima ca qm deschis un topic nou dar nu am mai vazut discutii pe tema asta.
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata , dar ingrijestere de suflet ca si cum ai muri maine.
Radoi Razvan

Re: stupi din panouri alp

Mesajde balasbebe » 16 Ian 2014, 08:34

Dupa o scurta cautare am vazut ca are un pret ridicat, si nu stiu daca se merita. Am folosit un astfel de material pentru diafragme. Nu am dat bani pe acel panou. Este bun, nu am ce zice, dar si acel lac special nu stiu ce poata sa contina.
balasbebe

Re: stupi din panouri alp

Mesajde Radoi Razvan » 16 Ian 2014, 12:04

Am inteles. Mltumesc pentru raspuns.
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata , dar ingrijestere de suflet ca si cum ai muri maine.
Radoi Razvan

Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....