Dicu Ion scrie:Astazi a fost trimp frumos.Albinele au iesit afara,si au avut un zbor foarte bun.Am vazut multe albine pe apa,si am tras concluzia ca s-ar putea sa aiba puiet.Am deschis un stup ,iar in centru am gasit pe trei rame puiet capacit iar in jurul acestuia ,oua si larve de virste diferite.
alt stupar scrie:Dicu Ion scrie:Astazi a fost trimp frumos.Albinele au iesit afara,si au avut un zbor foarte bun.Am vazut multe albine pe apa,si am tras concluzia ca s-ar putea sa aiba puiet.Am deschis un stup ,iar in centru am gasit pe trei rame puiet capacit iar in jurul acestuia ,oua si larve de virste diferite.
nasol
gheorghe din putu gandirii scrie:parca ti si vad cum creste inima in tine si ti bucuri in sinea ta!
ha?
ashei ca-i ashe ?
gheorghe din putu gandirii scrie:alt stupar scrie:Dicu Ion scrie:Astazi a fost trimp frumos.Albinele au iesit afara,si au avut un zbor foarte bun.Am vazut multe albine pe apa,si am tras concluzia ca s-ar putea sa aiba puiet.Am deschis un stup ,iar in centru am gasit pe trei rame puiet capacit iar in jurul acestuia ,oua si larve de virste diferite.
nasol
vai stupare da cata profunzimea in ist mesaj !
parca ti si vad cum creste inima in tine si ti bucuri in sinea ta!
ha?
ashei ca-i ashe ?
halucinante!
paul scrie:gheorghe din putu gandirii scrie:parca ti si vad cum creste inima in tine si ti bucuri in sinea ta!
ha?
ashei ca-i ashe ?
Bai Geo, da cum vezi ??? Prin raze X sau Gama ?(ochelarii-s de protectie)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori