Multumesc pt informatii..
Pe baza lor am facut acest colaj foto, si am sa il postez. Sper sa va fie de folos.
ciupe78 scrie:Salut,am si eu o nedumerire,am achizitonat astazi de la un producator 1 kg de polen crud,arata bine ,la prima degustare este foarte bun, dar dupa cateva minute simti un gust puternic iute.Nu am mai intalnit un asemenea gust la polen,puteti va rog sa-mi explicati de unde provine acest gust,ste ok sa-l consum ?
Alina Varadi scrie:Dar primul lucru care trebuie sa-l stiti este ca intr-o granula de polen se pot regasi pana la 600 diferite specii de polen (studiu facut la USMV - apare scris si in cartea Prof. Marghitas). Intr-o granula de polen predomina o specie, iar restul sunt polenuri secundare. Cand culesul este abundent - gen paducel - intr-o granula se poate regasi paducelul in proportie de 90% - dar tot veti regasi si alte specii.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori