LUCIAN AVRAM scrie:sunt din alt lot de seminte , om vedea ce-o iesi
Mama ce te-am prins !!!!!
LUCIAN AVRAM scrie:sunt din alt lot de seminte , om vedea ce-o iesi
LUCIAN AVRAM scrie:pai da mah , acum stiu exact care-s de la tine si care de la clucian
LUCIAN AVRAM scrie:pai numai cu un vin ? numai unul ? trebuie cateva baterii de vin , nu crezi ?
clucian scrie:Paulownia din poze are 2 saptamani jumate, pozele au fost facute pe 17.03.2013, germinarea lor a inceput din 24 - 25 feb 2013. Puse pe sol 3 martie 2013.
Recomandarea mea e sa vedeti ce fel de ph are pamantul pe care l-ati pus deasura mranitei, de obicei pamantul de flori din comert are ph intre 5 - 6.5 ceea ce nu e indicat pentru Paulownia. Eu cumpar pamant care are ph intre 6 si 7 ( ph necesar pt paulownia ) am sa atasez o poza cu sacul de turba.
Daca ne aflam in cazul de sus cu ph intre 5 - 6.5 acesta trebuie corectat sa fie putin spre bazic, intre 6 si 7.
O metoda de a face solul putin alcalin este urmatoarea: se amesteca o jumate de ceșcuta de praf de copt la o galeata de apa , iar cu solutia creata se stropeste solul din jurul plantelor care au ca cerinta pentru dezvoltarea normala, un sol aproape alcalin. pe noi ne intereseaza sa il facem intre 6 - 7 deaceea recomant o jumate de cescuta de praf de copt
Detalii praf de copt http://ro.wikipedia.org/wiki/Praf_de_copt
O alta metoda este cu coaja de ou macinata, o jumate de ceasca de coaja de ou macinata la o galeata de apa iar cu solutia creata se stropeste solul din jurul plantelor.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori