Leon scrie:Asa arata salcamul japonez din gradina mea. Ce s-a prezentat in imaginile anterioare e cu totul altceva.
MyBees scrie:Pai acum... sa treaca bruma...![]()
Nu avem decat sa o luam la picior si sa cautam pe langa cei mari. Acum cred ca se recunosc mai greu, fara frunze...
Mai avem varianta unui desant cu cagula pe fata la service-ul acela din Titan, daca ne ajuta, cu adresa, noua noastra colega(banuiesc ca si in ale apiculturii?) careia ii spun bun venit.
MyBees scrie:Cristina-Irina, am pus si pe harta, dar nu stiu daca am nimerit locul. Ne poti confirma?
Spor!
MyBees scrie:Harta cu cele doua puncte(copaceii aceia verzi): http://goo.gl/maps/03B44
Avem aici o discutie: viewtopic.php?f=12&t=2987
Cristina-Irina scrie:
Bine v-am gasit.
Service-ul este pe Codrii Neamtului, intrarea dinspre Postavarului. Tot acolo, in spatele complexului comercial de peste drum de magazinul Billa este o scoala. In curtea acelei scoli sunt niste exemplare foarte mari de Sophora Japonica. Nu am observat daca au drajoni.
Am mai gasit un site, Eden Garden, care printre alte plante ofera si acest arbore. Voi vedea in primavara daca il au in stoc si la ce pret.
happy scrie:Cristina-Irina scrie:
Bine v-am gasit.
Service-ul este pe Codrii Neamtului, intrarea dinspre Postavarului. Tot acolo, in spatele complexului comercial de peste drum de magazinul Billa este o scoala. In curtea acelei scoli sunt niste exemplare foarte mari de Sophora Japonica. Nu am observat daca au drajoni.
Am mai gasit un site, Eden Garden, care printre alte plante ofera si acest arbore. Voi vedea in primavara daca il au in stoc si la ce pret.
Sophora japonica nu drajoneaza,in Slobozia sunt o multime de arbori in parcuri si pe strazi dar nu au puieti.Acum 2 saptamani am pus la germinat seminte in pungi ziplox si ieri una din ele a germinat.Este foarte greu de obtinut puieti,mircea stie mai bine.Anul trecut din multe seminte puse la germinat nu am obtinut decat un puiet!
Eden Garden are preturi pentru straini nu pt. romani!
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori