bio scrie:...din ce retin eu, Danut Puisoru spunea ca pe 13 sau 14 decembrie se duce la Bucuresti, la minister la mama dracului si face revolutie.
Ceva noutati cu revolutia mult trimbitata ???
nu stiu cit de reala ar fi chestia...... dar umbla vorba ca seful SAR ar fi facut aceleashi chestii pentru care multa lume il alinta drept Danut Muishoru . Nu ca le-ar fi tras-o celor de la ACA ci ca le-ar fi tras-o din nou celor care inca mai aveau incredere in el......naiba stie cum sta treaba , poate ca sunt doar vorbe aruncate la gluma, dar sper ca cineva din cei care au fost pe 13/14 la acele adunari ne va povestii si noua ce si cum ...
Mesajde bio » Ieri, , 15:17
...din ce retin eu, Danut Puisoru spunea ca pe 13 sau 14 decembrie se duce la Bucuresti, la minister la mama dracului si face revolutie.
Ceva noutati cu revolutia mult trimbitata ???
Neafiliatul scrie:
,aceștia au vrut să se prezinte cu tot comitetul executiv la minister , lucru care era de neacceptat
Dragi apicultori romani de pretutindeni,astazi in Sfanta zi de Craciun,omul apicultor Danut Puisoru va doreste multa santate,fericire,lumina in suflet alaturi de cei dragi.Sper ca bunul Dumnezeu sa calauzeasca pasii Comitetului Executiv al Sindicatului Apicultorilor din Romania si astfel pe data de 28.12.2017 ora 09:00 la Pensiunea Rustic, Strada 8 Martie,Nr 1 din Municipiul Ramnicu Sarat,jud Buzau in fata Consiliului National al S.A.R si al multor alti apicultori din tara,eu,Danut Puisoru,Presedintele Sindicatului Apicultorilor din Romania voi demasca jocurile murdare din SECTORUL APICOL si anume:
1. - JOCURILE DE CULISE MURDARE DIN PROGRAMUL NATIONAL APICOL DIN ROMANIA
2. - JOCURILE DE CULISE MURDARE DIN CADRUL ACA SI ICDA- "TROC CU PAMANT DE LUX IN BANEASA"(http://jurnalul.ro/special-jurnalul/tro ... 19189.html)
3. - JOCURILE DE CULISE MURDARE IN LEGATURA CU FONDURILE EUROPENE IN ZOOTEHNIE-APICULTURA
4. - JOCURILE DE CULISE MURDARE ALE ANUMITOR FILIALE DIN CADRUL SINDICATULUI APICULTORILOR DIN ROMANIA
LA ACEST CONGRES VOR PARTICIPA ATAT MASS-MEDIA CAT REPREZENTANTI DIN CADRUL D.N.A CARE CUNOSC LA ORA ACTUALA TOATE MASINATIUNILE SI JOCURILE DE CULISE DIN SECTORUL APICOL.
DE ACEEA VA ROG SA PARTICIPATI LA ACEST CONGRES TOTI APICULTORII DE BUNA CREDINTA CARE CRED IN MINE SI IN DEVIZA MEA:TRAITI,GANDITI,MUNCITI UNITI-CA O FAMILIE DE ALBINE!
Va doreste sarbatori fericite,omul apicultor Danut Puisoru!
Înapoi la ORGANIZATII APICULTORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori