LUCIAN AVRAM scrie:Stupii au fost achiziţionaţi cu un preţ minim de 48 lei şi un preţ maxim de 474 lei
Dragos2006 scrie:cristi_vidican scrie:Cel puțin în cazul meu, sumele au intrat în contul asociației, urmând ca în maxim o săptămână să intre și în contul personal.
in ce asociatie esti membru de ti-au intrat toti banii ? la noi doar 48 % .
LUCIAN AVRAM scrie:Dragoooooos , cine vinde frate stupi la banii astia , dar mai ales din ce sunt facuti , tare mai sunt curios ...............
cristi_vidican scrie:Nu mi-a intrat inca nimic in cont.
Azi am sunat la asociatie si nu mi-a zis nimic de jumatati de sume. M-a mai intrebat cineva legat de diferentele de sume UE vs buget in PNA, cum ca doar cele de provenienta UE au intrat in conturi. Deci, nu stiu nimic de procente.
cristi_vidican scrie:Cel puțin în cazul meu, sumele au intrat în contul asociației, urmând ca în maxim o săptămână să intre și în contul personal.
Dragos2006 scrie: Deci ti-au zis ca sunt toti in cont ! de ce dureaza atat pana intra in contul tau ???
victor s scrie:LUCIAN AVRAM scrie:Stupii au fost achiziţionaţi cu un preţ minim de 48 lei şi un preţ maxim de 474 lei
Dai 48 pe el si mai bagi 426 ca sa-l aduci la plan !Hai mai nene Lucian ce naiba...
Dragos2006 scrie:Bebe ai luat clapa ! stiu ce spun !
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori