Art. 17 Veniturile realizate din practicarea apiculturii sunt scutite de impozit.
lucky5strike scrie:Propuneri de modificare a proiectului de lege a apiculturii: http://www.scribd.com/doc/115044074/Pro ... 29-11-2012
Am sa iau la rumegat inca odata topicul sa vad ce mai poate fi adaugat. Cine vrea, ii pot da varianta word, sa modifice si sa vina cu propria interpretare.
Cand am sa am forma finala, va fi trimisa catre comitetul desemnat pt pregatirea ei.
Sa fie in ceas bun!
proapi scrie:
Respectul vecinatatilor, distante de bun simt intre stupine, cativa termeni apicoli, referiri la inscrierile din registrul agricol, referiri de inregistrare/autorizare de stupina de productie/reproductie la DSV, ceva variante de identificare la indemana si alegerea apicultorilor, necesitatea carnetului de stupina (document de identitate a stupinei si pasaport de pastoral), interactiunea cu marea agricultura, conventionala, bio si omg, rolul major in polenizare, referiri la rase si a altor acte normative in care apare reglementata rasa la noi, stationar si pastoral, s.a.m.d.
Am impresia ca pe marii apicultori nu prea ii intereseaza, sa nu considere apicultura ca activitate principala aducatoare de venituri stabile?
proapi scrie:Din conferinta din vestul tarii: se doresc subventii si suma mai mare pentru PNA.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori