proapis13 scrie: Apicultorii, in pericol sa ramana fara ajutor de minimis
https://www.stiriagricole.ro/exclusiv-a ... 41696.html
Closcutz scrie:Si cand va spuneam cat de "competenti" sunt tehnoretardatii spuneati ca Batman! Dc tot n-are problema cu nr de stupari si banii lor eu zic sa le aratam ca nu suntem o pleava si sa-i ardem la vot! Mai ieri -alaltaieri ne spuneau si Mutomanul si Ciolos ce cool e sa fii "gay" si ca n-au de gand sa elimine nici o taxa! Asta e Romania "nimicului" bine facut!
filip scrie:Decizia de a nu se da Ajutor de Minimis apicultorilor o consider corecta.
cristi_vidican scrie:filip scrie:Decizia de a nu se da Ajutor de Minimis apicultorilor o consider corecta.
Așa e toată lumea mulțumită. Nici mie, nici dumneata. Ce bine e atunci când, dacă eu nu pot, nici celălalt să nu poată.
Să moară și capra vecinului.
filip scrie:Pe de alta parte multi apicultori au inlocuit rasa Carpatina cu Bukfast.Rasa care ponteaza in nestire in golurile de cules si mentine ponta pana toamna tarziu.
Deci una din consecintele transformarii albinei melifera in albina furajera e nevoia permanenta de sirop.
Stupul care nu-si asigura mierea pentru iarna,nu are ce cauta in batatura mea.
De asemeni regina care ponteaza ca nebuna in lipsa de cules de asemeni.........
filip scrie:Deci pe cand un proiect ce vizeaza toti apicultorii?
jonny_it scrie:filip scrie:Deci pe cand un proiect ce vizeaza toti apicultorii?
Pai ajutorul asta nu viza pe toti apicultorii?
filip scrie:Eu nu folosesc siropuri si zahar,imi da cineva contravaloarea mierii folosita ?
Macar cei 15 lei/stup.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 8 vizitatori