LUCIAN AVRAM scrie:pai in acest cod fiscal , scrie ca se impoziteaza ORICE forma de venit ,
DoruAN2 scrie:Lucian,pai daca ai avut 1,5 miliarde vechi profit(!!!!) inseamna ca ai avut activitate fff buna.
Ca la acest profit trebuie platit 140mil deasemenea este de discutat.Probabil ca ai folosit oameni sa te ajute la munca, transpoarte,etc.de unde fiscul a dedus si alte cheltieli cu forta de munca. Stiu ca la PFA se plateste pana in 40mil.ptr.titularul PFA-ului. Toate cele bune! LA MULTI ANI!
LUCIAN AVRAM scrie:nu cred ca este corect si echitabil si cred ca se face un pic de discriminare , altii sunt pusi la plata , altii sunt SCUTITI de la plata
kamy scrie:Stati oleaca sa va spui,pfa-urile sant cea mai proasta afacere pentru ca in cazul pfa-ului se impoziteaza cu 16% venitul,in cazul unui srl se plateste 16% impozit pe profit dupa deducerea cheltuielilor care in apicultura nu sant de loc neglijabile,iar ca sa devina bani de buzunar se mai plateste impozit pe dividende.
lucky5strike scrie:
Apicultura insa e ramura de productie, agricola, nu se incadreaza total regulii de mai sus..
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori