nicus scrie:Am reinceput sa citesc acest topic pentru a selecta din propuneri.Pana la pagina 10 erau mai multi viteji..
Probabil pe asta se bazeaza legiuitorul..face o greseala din pix..fiindca oricum ne comportam ca la schimbarea pretului la motorina.
Gheara Tainuita, mai apari pe aici?.. hai ca sunteti destui cu 5 postari si toate in acest topic..
Intrebari pentru mai marii nostrii???
1. Cum s a calculat baza de impozitare?
2. De ce de la 100 de familii baza de imp. creste si nu scade?...etc
Filmeaza cineva aceasta intalnire sau ..e cu usile inchise??
Bubu Trantoru' scrie:.In cazul in care o sa ramana impozitarea + normele de venit actuale(spre binele nostru sper sa NU) tot nu se face o diferentiere intre stuparitul pastoral si cel stationar din p.d.v. a valorii normelor iar acest lucru trebuie explicat la intalnirea de pe 11.02.
Bubu Trantoru' scrie:
3.In cazul in care o sa ramana impozitarea + normele de venit actuale(spre binele nostru sper sa NU) tot nu se face o diferentiere intre stuparitul pastoral si cel stationar din p.d.v. a valorii normelor iar acest lucru trebuie explicat la intalnirea de pe 11.02.
filip scrie:Valter,eu sunt putin surprins.Unde sunt acei apicultori care doreau o lege noua cu sanctiuni drastice?Raman la parerea ca Asociatiile au sacrificat membrii de dragul unor castiguri de moment.Ori tacerea asta ,spune mult.
valter scrie:Bubu Trantoru' scrie:
3.In cazul in care o sa ramana impozitarea + normele de venit actuale(spre binele nostru sper sa NU) tot nu se face o diferentiere intre stuparitul pastoral si cel stationar din p.d.v. a valorii normelor iar acest lucru trebuie explicat la intalnirea de pe 11.02.
Putica draga cati stupi ai tu in batatura?
Hai la o discutie la Bucuresti...si o ca vezi ce-i aia pastoral la AGROSTAR!!!
Bubu Trantoru' scrie:valter scrie:Bubu Trantoru' scrie:
Putica draga cati stupi ai tu in batatura?
Hai la o discutie la Bucuresti...si o ca vezi ce-i aia pastoral la AGROSTAR!!!
Conteaza cati stupi am(credeam ca nu)
Cu respect,
Silviu Stan
Bubu Trantoru' scrie:...
Conteaza cati stupi am(credeam ca nu)
Pastoral fac de vreo 12 ani(de la 15 ani cand plecam cu tata pe toate campurile)
Ma scuzati ca am indrazit sa ma gandesc si la apicultorii ce nu pot sa beneficieze de pastoral si extrag 20 kg miere la sf de sezon.
Cu respect,
Silviu Stan
Scuze daca este considerat off topic.
Bubu Trantoru' scrie:Nu domnule Hodis nu toti stuparii scot 20 kg miere la sf de sezon.A fost doar un exemplu.(poate prea optimist)
Cunosc stupari ce nu fac pastoral si in ultimii 2 ani au avut o medie de aproximativ 10 kg pe stup iar altii au iestit pe zero..
Tocmai de aceea m-am referi ca in cazul in care nu se schimba nimic cu impozitare acestia vor fi cei mai afectati.
DOAR IN CAZUL IN CARE NU SE SCHIMBA NIMIC IN BINE.Totusi imi este greu sa cred ca dvs. a-ti fi multumit cu o productie constanta de 20 kg de miere.
ioanpuiu scrie:Dacă am făcut un comentariu, m-am referit doar la ideea de fond.
Nu m-am "agăţat" nici de...
Donbazil scrie:[Nu cred ca-i bine sa fim marsavi!.....
Treaba-i serioasa si nu lasa loc la astfel de ciupeli. Ai ceva cu mine scrie-mi pe privat, nu f**e subiectul.....
şi nici de asta ...Donbazil scrie:Da' cum stiu ca sunt niste vulturi hoitari pusi dupa curu' meu o las asa.....Abia austeapta sa ma ciupeasca....
Am considerat că-i doar un mod de exprimare ca oricare altul.
Eu nu-l "urmăresc" pe Donbazil.
Sal'tare!
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori