Iaurgii industriali gen .... pe unul l-au dat in judecata pentru asta si i-au cerut despagubiri
Din 8 miliarde, vreo 3 sunt purtatori de helicobacter. Intradevar nimeni nu garanteaza ca n-or fi 4 sau 5 miliarde.
ignatov andrei scrie:Eu dispun de lapte proaspat. Cel de vaca, doar il infierbant, il las sa se raceasca, apoi... la iaurt! De fiecare data pun smantana, nu folosesc "cuib"! "Kefirul" moldovenesc (lapte prins, sau chisleag) il fac din lapte de capra. A adus cineva din Constanta vestita alga, a facut kefir, am mancat, iar la gust era identic cu laptele prins de capra, doar ca avea "alga minune"! Nu contrazic pe nimeni. Daca as avea "cuib" de la taranii tibetani, ar fi ceva, dar asa, ma multumesc cu 100 de ani traiti cu lapte preparat de mine!
Ma pregatesc sa plec la Gheboaia! Mi s-a facut pofta de tocinei cu iaurt si smantana!
Toate cele bune!
State scrie:Cautati pe Facebook grupul Chefir_Romania.
Sunt donatori aproape in toate orasele.
doru c. scrie:Am inteles ideea,dar daca sunteti amabil sa-mi dati reteta dvs. de iaurt si lapte prins v-as fi foarte recunoscator....
SANATATE!!!
Mircea_63 scrie:Proapis13, nu te chinui sa faci rost de kefir pentru asa ceva. Este suficient un pahar de iaurt si unul de bere -poate fi chiar si fara alcool- si are efecte magice. Dai jos cat nici visezi. Doar sa nu pleci de acasa.
Înapoi la TRATAMENTE NATURISTE PENTRU ALBINE SI STUPARI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori