My Bees faloseste ma cuvinte romanesti si fi mandru de asta ca daia se traieste mai mult ca am inventat Noi antibioticul si altele . Domnule , vacantele mele probabil costa prea mult , mult prea mult pentru tine , dar oare tu esti unul din ala in a carui familie se fumeaza de 3000 euro pe an si se mai bea de alte mii ???? Asa e , e mult sa dai pe o excursie 10 000 e , si e mult mai usor s cumperti altele de .... n euro .Poate reusesti in viata asta sa schimbi usa aia si gardul din pozele tale , daca tot te legi de bani .
Domnule Gica cum e pana la urma cunoasteti sau nu pe toti crescatorii de matci ? Ca albinele au fost supuse procesului indelungat de selectie naturala e adevarat ( cert ) dar ca au ramas neschimbate ...
Am afirmat ca nu au toti crescatorii de matci au si stupine protejate . Dumneavoastra veniti si spuneti ca toti au(minim 100) si ca eu bat campii( pe net sunt filmulete care nu va dau dreptate ) , orcine poate verifica .
Ca crescatorii de matci sunt filantropi .( asta e pentru prosti si creduli ) . Ca din productia de matci nu se castiga cat din alte activitati apicole e alt ceva ( dar tot nu ies in pierdere ).
Dar ca s a vin cu ceva ce am vazut acum ce spuneti de cel pe care l-a-ti gantat ( Teob) de ce nu a dat ceea ce a promis?