Aiaie .
lucky5strike scrie:Si eu vin. Adica vin!
Fie numa' sa sa mai vad oameni... sa-mi mai amintesc de nea Gica... mai vad pe Dila cum leaga lumea... sau pe nea Baciu cum le imbarliga... au pe Mihai cum le abereaza pe ring... Bazil cum povesteste... ehei... si cate caractere mai sunt pe la intalnirile astea...![]()
Sau pe toti cum ingrosati glasul la prezentare ca pelicanii!!!
Donbazil scrie:Salut!
Ce dreaq mai Mihai, la tine deja s-o limpezit tulburelu' ? ...Sau "licentele poetice" ti se trag de la al vechi?.....Las-o dreaq de treaba !......Pai ai niste postari de moare Tutancamon daca le citeste.....Pe bune!.....Cum le gasesti finule?....![]()
Mi ca te potcovesc iara moderatorii astia si nu ne mai vedem la Craiova.....
Fii si tu mai diplomat ce mama-padurii!....
![]()
lucky5strike scrie:Cataline, de ce mop?
Nu mai bine ... un dop?
lucky5strike scrie:Hai, sa ne vedem sanatosi, viata e scurta si tre traita frumos !!
Aiaie .
CATALIN scrie:Rog moderatori dacă au timp să dea puțin cu mopu prin topic la tot ce nu are legătură cu subiectul
lucky5strike scrie:Si eu vin. Adica vin!
Fie numa' sa sa mai vad oameni... sa-mi mai amintesc de nea Gica... mai vad pe Dila cum leaga lumea... sau pe nea Baciu cum le imbarliga... au pe Mihai cum le abereaza pe ring... Bazil cum povesteste... ehei... si cate caractere mai sunt pe la intalnirile astea...![]()
MIHAI BALS scrie:CATALIN scrie:Rog moderatori dacă au timp să dea puțin cu mopu prin topic la tot ce nu are legătură cu subiectul
subiectul e Intalnirea,nu meniul de 55.
adica e fara interes,da preturile sunt maxime,ce sa mai vorbim de calitate.
pai...la NUNTA e meniu de 110 lei de familie(55 de persoana).
da,ne dai si sarmale si tort?
sampanie,aperitiv,friptura,cremvusti,vin, tuica,sarmale,peste,tort,cola,fanta,fructe(banane,mere,pere,struguri),saratele, muzica,asa mai da viata!
discount ceva?
CATALIN scrie:Ideea sta in felul următor....pitici în general degeaba au salvat-o pe prințesa ca tot printul le-a ...pupat-o primul...concluzia mea e că datorită inaltimii n-au nici farmec nici umor....că-ți pare rău de ei sii mai bagi in seama doar pt o nu se vesteji asta e doar prostia fiecărui se coboară la nivelul lor...
CATALIN scrie:lucky5strike scrie:Si eu vin. Adica vin!
Nasol frate...uite ca de Mihai n-ai parte...caaa nu vreau eu...
CATALIN scrie:Ideea sta in felul următor....pitici în general degeaba au salvat-o pe prințesa ca tot printul le-a ...pupat-o primul...concluzia mea e că datorită inaltimii n-au nici farmec nici umor....că-ți pare rău de ei sii mai bagi in seama doar pt o nu se vesteji asta e doar prostia fiecărui se coboară la nivelul lor...mental...i-am observat in turma la cheful unui târg..mănâncă bea si-o tilardesc..fara plata bineînțeles...pe la alte întâlniri mai dau si ei 10-50 Ron la Lautari să-și facă prezenta apariția altfel cine i-ar observa...așa că acest Bals..e si el om să-l tratam caatare
CATALIN scrie:MIHAI BALS scrie:CATALIN scrie:Rog moderatori dacă au timp să dea puțin cu mopu prin topic la tot ce nu are legătură cu subiectul
subiectul e Intalnirea,nu meniul de 55.
adica e fara interes,da preturile sunt maxime,ce sa mai vorbim de calitate.
pai...la NUNTA e meniu de 110 lei de familie(55 de persoana).
da,ne dai si sarmale si tort?
sampanie,aperitiv,friptura,cremvusti,vin, tuica,sarmale,peste,tort,cola,fanta,fructe(banane,mere,pere,struguri),saratele, muzica,asa mai da viata!
discount ceva?
La Bals probabil găsești asemenea meniuri....la Craiova e altceva...uiti ca ai afirmat că pentru tine un drum la oraș e ca si o excursie..te speri de tramvaie vezi flori pomi parculete...pai pe lângă aia 55roni ar mai trebui să faci și o...ioga ca de te țin de dimineață și până aproape a doua zi în oras
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori