Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Materie prima pentru mezeluri?

Mesajde kamy » 31 Aug 2013, 15:14

Ei n-o pierit nimeni,nu sant adventist din miscarea de deformatiune ca atunci ar trebui sa mananc fundul de pui mai pa ascuns asa.sant aventist da-la mai pacatos cum zicea bunica-mea!
Am un partener de afaceri de vo 7 ani,cand ne-am cunoscut daca eram la v-un restaurant si se trecea de la lingura la furculita chema ospataru si-i spunea uite vreau o friptura de ceafa de porc,da o vreau mare cam cat platoul asta si va asigur ca nu era farfurie pentru prajitura,retin ca odata a costat doar friptura 100 de roni!
In 2011 ne-am intalnit in pastoral si am mers la restaurant cu gasca,si am ramas mirat ca s-a multumit cu fund de pui,intreband mi-a spus ca i-a zis doctoru sa puna pofta in cui!cu toate ca si io i-am spus fara sa fiu insistent ce-i prea mult se depune!
Acu hai sa aruncam manusa!care vrea sa se simta cu 10 ani mai tanar sa renunte la carne si daca nu obtine efectu io-mi schimb numele de user ,,cutu,,
Asta o spun experimentata pe propria piele!
kamy

Re: Materie prima pentru mezeluri?

Mesajde italianu » 31 Aug 2013, 16:30

Mã ,nu va mai certati pe mîncare,ca v-o ieu! :lol:
În alta ordine de idei,îi bine sa manînce fiecare ce vrea si cît vrea,si sa nu sa uite in gura lu'altu dac lui nu-i place.
Io-s ortodox(da' din ala nepracticant),bunicii mamii erau crestini dupa evanghelie,da porcu' l-or taiat in fiece an si vinu din butoi nu le lipsea....,dar,si aiceai spilu ,io nu i-am mai vazut beti sau sa-i invete pe alti cum sa mînce!
No,de vati saturat de „porc-arii” ,haideti pe la mine ca va umflu de spaghetti de va iasa pe nas!
Si inca ceva ,cumpãtarea nu-i chiar re' ! :lol:
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE