Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: STRANGEREA DE MANA DINTRE ARTA SI ARTISTII DE PE LA NOI.

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Sep 2017, 21:07

Ti'ai ales gresit categoria si de aceasta data, ca vad ca tie iti place sa comanzi. Ma rog, rezuma'te la ce animale te'or asculta pe tine, dar nu schimba categoria...catre oameni. Sau cel putin nu in zona mea, ca io'ti dau zona. Presupun ca niste fraieri care sa te asculte, cu predispozitii comportamentale catre catei sau pisici imblanzite ti'oi gasi...pe tot forumu' asta. Dar eu cred ca tu insuti esti un latrau si incerci sa compensezi pozand in stapan...al cui...nu se stie.

Hai salutari la totz!

P.S. II invit pe toti ceilalti care stau ciorchine aci la bar, sa se deplaseze si dincolo, pe zona verde, ca e despre toti. XoxoXo!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Re: STRANGEREA DE MANA DINTREa ARTA SI ARTISTII DE PE LA NOI

Mesajde Cristian IONITA » 29 Sep 2017, 09:50

Strumfita draga ... nu am ales ... doar am cules ...

Ochii mataluta sunt mari si frumosi dar sigur au ceva pbe la capitolul dioptrii daca "vezi" ca mi-ar place sa comand ... nu-mi place si toata viata am fugit de postura aceasta ...
E adevarat ... imi place socializarea ... daca dupa opinia ta asta este = latrau ... ma bucur de acest statut :D

dar vad ca ne-am luat cu harjoneala si am neglijat subiectul .... ce mai spunem despre artisti ... si mai ales despre cei de pe la noi?

Revenind la vesnica problema a banilor ... nu-s deloc putini pictori (si alte categorii de artisti) El Grecoale caror tablouri acum se vand pe milioane dar care au murit saraci si in mizerie ... (El Greco, Paul Gaugain, Egon Schiele, etc)
oare ei sa fi fost mai putin "artisti"??

Despre artistii romani ... nu stiu care ar fi ponderea precisa ... dar dupa umila mea opinie o mare pondere in deficitul de imagine se datoreaza mostenirii comuniste ... cea in care arta trebuie sa fie "inregimentata" in asociatii/uniunii/simandicosenii ... nu esti un pictor bun daca nu faci parte din uniunea/asociatia pictorilor .... nu esti un scriitor bun daca nu faci parte din uniunea scriitorilor .... nu esti un regizor bun daca nu faci filme pentru Uniunea Cinematografica ... etc ... nu mai spun de aprecierea fata de scoala absolvita ... adica cum sa pictezi daca nu esti absolvent de arte? ... sau cum sa canti asa .... fara conservator ... iar ca sa inveti "la arte" e complicat daca nu ai si "pedigri" ... de parca talentul se mosteneste ...

iar la conducerea acestor uniuni / asociatii sunt bine incotopeniti demni promovatori ai inaltului conducator si sinistrei lui sotii ... proslavaiutori inalte realizari, etc, etc

partea buna ... acestia se cam duc pe cale naturala ... partea mai putin fericita este ca au reusit sa aduca "publicul" la un nivel de ignoranta si superficialitate la cote alarmant de scazute ... dar exista si sperante
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 29 Sep 2017, 12:19

Ai scris un mesaj bun cu o concluzie corecta, dar dincolo de partea sociala exista partea umana in care un individ fara talent va cauta intotdeauna un grup (asociatie sau nu) ca sa se manifeste prin acesta pentru ca singur nu poate iesi in evidenta. Aderarea la organizatii, tind sa cred ca incepe cu neputinta, bineinteles...si'a gasit loc in comunism foarte bine.

Tin minte ca partea cu artistul sarac am amintit-o...vag si nu am contestat arta din saracie :) ...si te rog, cand ai ceva coerent de spus, nu-ti mai umbri ideile cu apelative...tuturor ne place socializarea, dar cand iei un om peste picior e foarte usor ca la pasul urmator sa'l balacaresti de neam si sa arunci cu bolovanul. De asta exista formule de adresare diverse (pers II singular, plural) sau alte variante din care poti alege...ca sa fie tinuta nesimtirea in frau. Zic ca idee, nu trebuie sa'mi vorbesti cu "doamna" musai.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 29 Sep 2017, 13:33

nu ai idee cat de mult ma bucura faptul ca primesc din partea ta si raspunsuri mai putin agresive :)

nu e locul aici dar daca imi permiti un mic sfat .... inainte de a apasa "send" pe mesajele cu bolovani (nu musai catre mine) mai gandestete o data ... nu te stiu decat de pe forum ... dar fete cu abordari mai agresive rar am mai intalnit.

zi frumoasa
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 29 Sep 2017, 14:12

Anumite trasaturi ale femeilor (mai potente sa zic asa) sunt imprumutate de la masculinitate. Vezi pe la faraoni. In orice caz, de'a lungul istoriei, femeile au fost pedepsite mai ales pentru inteligenta, si cand au ajuns cu feminismul prin anii '90 au cam sarit calu'. In orice caz, anumite atribute pe care femeile le poseda...sunt pedepsite si in ziua de azi...pentru ca deranjul taberei adverse (a nu se citi doar al sexului opus) la vederea acestora...este inscris in gena.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 29 Sep 2017, 14:46

:) .... da da da ... exista explicatii pentru toate ... si intodeauna altii sau situatia este de blamat ... doamne fereste sa avem noi cat de cat minima vinovatie (responsabilitate)

Nu stiu daca conteaza sau nu ... dar sa stii ca esti mult mai simpatica cand te exprimi fara bolovani
Cristian IONITA

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE