Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Am incurcat-o ! Dau o bere pentru ajutor...

Mesajde Alecs » 13 Iul 2013, 08:18

De cateva zile nu ma pot loga pe YahooMessenger. Eram la prisaca pe laptop si foloseam internet de pe un stik.In fereastra care apare cand dau SignIn zice ca as avea ceva probleme cu conexiunea la internet. Ajuns acasa am constatat ca si pe calculator am aceeasi problema. Internet am, deoarece pot naviga pe unde doresc in afara de Yahoo. Am dezinstalat programul de doua ori si l-am instalat inapoi dar cu acelasi rezultat. In unele interventii imi cere raspuns la o intrebare de securitate pe care mi-a pus-o la instalare ( in 2005 ) si nu mai stiu raspunsul. In alta parte imi trimite Yahoo un cod de verificare dar adresa unde o trimit a fost una fictiva pusa de cel care mi-a instalat computerul atunci.
N-as vrea sa schimb contul.Am multe legaturi , relatii, cunostinte mai vechi si mai noi ...etc la care n-as vrea sa renunt. Stiu ca aici sunt forumisti care se pricep si sunt si binevoitori. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc mult si....recunostinta pentru intelegere si ajutor. Mos Alecs.
Alecs

Re: Am incurcat-o ! Dau o bere pentru ajutor...

Mesajde Ioan Guist » 13 Iul 2013, 08:24

Te salut Alecs

Si eu am aceiasi problema de 7-8 luni.Am cont nou si asta e.
Cunosc multa lume ce a patit la fel.Primesti o intrebare de toata jena, la care nu avem raspuns, ca apoi sa ne mutam musai pe Gooagel.

Eu nu am gasit rezolvare.Sunt curios la tine.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Alecs » 13 Iul 2013, 08:48

Ba eu te salut ! :D Tare mult tin la contul vechi. N-as vrea sa-l pierd, dar daca asta o fi ....sa fie. N-am ce face. Nadajduiesc totusi ca voi primi un ajutor de la baietii priceputi de pe forum. Am vazut ca deseori sar in ajutorul celor care sunt la anaghie. Eu am cautat si pe Google variante de salvare dar tot ce am citit duc la acelasi ...drum infundat, gen adrese fictive sau raspunsuri la intrebari uitate demult.Ma bucur mult ca ai raspuns.Te salut cu respect. Daca gasesc o rezolvare aici pe forum o vei vedea. Daca o fi sa fie din alta parte te voi informa. Fii binecuvantat
Alecs

Mesajde cristi_vidican » 13 Iul 2013, 09:42

Aceeași problemă o am și eu, doar că eu n-am nici un interes să intru pe messenger.
Messengerul se poate utiliza din pagina de e-mail a lui yahoo. Când intri pe e-mail, undeva în stânga, mai jos scrie MESSENGER. Dai Available sau ceva de genul și vei avea și messenger.
Nu beau bere! :lol:
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Alecs » 13 Iul 2013, 12:19

Perfect de acord , numai ca pentru a intra pe Yahoo tre sa ai un cont. Or eu tocmai asta semnalez, ca nu pot intra pe contul meu, nustiu de ce . Pentru faptul ca nu beti bere va compensez cu recunostinta si respectul meu. Uneori e buna si cate-o bere. Ne acomodam cu gustul si ne obisnuim cu amaraciunea ( uneori ) vietii. Era un dialog undeva : de ce bei bere , nu-i destul de amara viata asta ? - Ca sa ma obisnuiesc cu gustul :lol: - Da-ti place ? - Nu , imi place cum ma face :lol: . Haz de necaz !
Hai colegi, scoateti-ma din beleaua asta. Plizzzz
Alecs

Mesajde cristi_vidican » 13 Iul 2013, 12:33

Ok, deci nu puteți intra nici pe contul de yahoo! e-mail www.mail.yahoo.com ?
Sau aveți cont yahoo! doar pt messenger?
cristi_vidican

Mesajde cristi_vidican » 13 Iul 2013, 12:41

Poate seamănă cu ce prezintă omul în linkul de mai jos. A se urmări video. Ideea e să bagi o altă adresă de e-mail ca ei să aibă unde să trimită în caz de probleme
http://videotutorial.ro/ce-sa-facem-can ... ial-video/
cristi_vidican

Mesajde Alecs » 13 Iul 2013, 19:43

Te salut Cristi.Scuze ca raspund cu intarziere dar am iesit la un pic de miscare, altfel prind mucegai stand in fata calculatirului :lol: . Am incercat de mai multe ori ambele variante care in final ma duc fie la contul alternativ postat la creerea contului meu , adresa care a fost una fictiva pusa de cel care mi-a montat calculatorul la inceput si care bineinteles nu este valida, fie sa raspund la o intrebare de protectie, de siguranta, la care am raspuns atunci, prin 2005 si care nu o mai stiu. Maine sau Luni, o sa merg la cineva care se pricepe sa mai incerc poate reusesc ceva. Daca nu...ce sa fac. Sunt cu constiinta impacata ca n-am facut nimic ca sa intru in incurcatura asta.Nu pot sa intru pe MP-ul lui Mircea Seful ca l-as fi intrebat pe el. Sigur mi-ar fi dat o sugestie.Multumesc mult pentru raspunsurile date. Esti amabil si te respect.Semneaza mos Alecs :)
Alecs

Mesajde cristi_vidican » 13 Iul 2013, 20:32

Îmi pare rău că n-ați reușit. Partea bună e că am reușit eu cu messengerul meu.
Aflând de problema dumneavoastră am remediat-o pe a mea. Cum? Nu prea știu, dar văd că acum merge. De dimineață nu mergea pe messenger.
Ideea e dacă ați putea intra pe contul de e-mail că de acolo se poate accesa messengerul în pagina de e-mail.
Ăștia de la yahoo! și nu numai, au tot felul de filtre. Prin aprilie am fost 1 săptămână în Anglia și când am dat să intru pe facebook, yahoo etc de acolo, imediat au sărit cu întrebări pe mine ca și cum aș fi un infractor. Când am ajuns înapoi acasă, la fel.
cristi_vidican

Mesajde Mircea_63 » 13 Iul 2013, 20:52

Mosule, ca sa te lamuresti daca problema e de la tine, incearca sa te conectezi la contul acela de pe alt calculator. Daca merge, inseamna ca problema e din comp-ul tau. N-ar fi imposibil ca cineva sa fi incercat sa-ti gasesca parola sau chiar a gasit-o.

Unii au parole d`alea...Vasile 75. Nivel de securitate scazut.

Daca din mai multe incercari de conectare gresesti parola, Yahoo incearca sa te protejeze si pune intrebari suplimentare ca sa fie sigur ca esti tu si nu unul care incearca sa "sparga" parola. Daca altcineva a incercat sa-ti gasesca parola, a patit acelasi lucru, iar acum cand incerci tu sa te conectezi te ia la intrebari.

Cat de cat e mai usor de "spart" e-mailul celor pe care ii cunosti bine. Cum? In momentul in care ajungi la intrebari, sunt sanse sa stii raspunsul si primesti acces. Numai ca parola tot nu ai aflat-o. Data viitoare tot nu poti sa intrii sau pui una noua, o stii, dar proprietarul contului nu mai poate intra.

Esti zgarcit in detalii! Ai si un cont de e-mail pe acelasi user si e-mailul merge sau ai doar contul de mess? Sau nici e-mailul nu merge?

Asa cu zice Cristi, Y incearca sa te protejeze. Ai schimbat providerul....hop cu intrebarile. Ce intrebari sa-ti puna de nu stii raspunsul, ca doar tot tu ai raspuns si la ele data trecuta:
- Cum o cheama pe matusa Tamara?
- Raspuns: Matilda

Succes!

PS. Mi-am luat eu singur OBR.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Alecs » 13 Iul 2013, 23:28

Te salut Mircea_63. M-am gandit ca o sa raspunzi. Imi doream sa raspunzi deoarece am vazut din alte postari ca te pricepi. Multumesc. Deci: cateva detalii am dat chiar in prima postare. Am cont pe Yahoo Messenger. Problema a aparut pe un laptop pe care-l folosesc la Prisaca.S-a repetat acasa pe calculatorul mare. In fereastra de dialog ce apare zice ca problema este din cauza conexiunii de internet, ceea ce nu-i adevarat . Si conexiunea de la tara si cea de acasa sunt bune ( la tara am un stik ).In incercarile mele prin metode descrise pe internet cat si de la cunostinte dau de aceleasi doua variante de rezolvare: fie sa cer un cod de siguranta pe care mi-la trimis la un cont de rezerva si care nu exista ( am scris mai sus ) fie sa raspund la intrebarea pusa acum 8 ani cand am creeat contul si care - ce sa fac - am uitat-o.Iar chestia cu matusa Tamara pe care o cheama Matilda nu merge, desi am incercat mai multe variante.Am promisiuni pentru maine si daca reusesc revin cu detalii. O seara buna va doresc.
Alecs

Mesajde Mircea_63 » 14 Iul 2013, 00:06

M-as bucura sa reusesti si mai ales sa stii sa ne spui care a fost solutia. Uneori se intampla sa spui "nu stiu ce i-am facut sau ce a avut, dar merge".

Haideti sa va spun o metoda buna pentru cand apar probleme: se numeste system restore si il gasiti la start, run, unde scrieti: %SystemRoot%\system32\restore\rstrui.exe il gasiti si pe alte cai.

De acolo va puteti restaura sistemul cu cateva zile inainte, cand stiti ca functiona totul ok. Totul e ca "system restore" sa fie activat. Dumnealui consuma resurse si deseori lumea renunta la el.

Acuma daca problema ta e veche, s-ar putea sa nu o poti rezolva cu asta. Dar daca ieri mergea si azi nu mai vrea... vezi daca il poti da cu o zi, doua, trei in urma pe vremea cand mergea. Daca merge, problema e rezolvata, iar daca nu merge, te poti intoarce -poti anula.

Folosesti IE (internet explorer)?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde davcosti » 14 Iul 2013, 08:39

Să nu credeți că fac reclamă, dar pentru cei care au probleme e bine urmat pas cu pas uneori pentru a vă restaura problemele cu mesengerul.
Uite câteva postări care poate să vă ajute pe viitori și actuali care aveți probleme cu blocare mess sau schimb parola, etc...
Dacă sună a reclamă rog Adminul sau moderatorii să șteargă această postare!
http://davcosti.blogspot.ro/2011/10/cum ... enger.html
http://davcosti.blogspot.ro/2011/10/cum ... yahoo.html
http://davcosti.blogspot.ro/2011/10/cum ... te-cu.html
http://davcosti.blogspot.ro/2011/10/cum ... yahoo.html
http://davcosti.blogspot.ro/2011/11/cum ... enger.html
http://davcosti.blogspot.ro/2013/02/deb ... lorer.html
Ultimul link e bine de testat,dacă aveți probleme cu browserul de internet și nu puteți accesa internetul :!:
davcosti

Mesajde Alecs » 14 Iul 2013, 09:22

Multumesc davcosti. Musai intru pe toate sa vad daca ma pot ajuta cu ceva. Daca nu, o sa fac ca personajul din avatarul tau :lol:
Alecs

Mesajde nicus » 14 Iul 2013, 13:19

Un coleg a avut o problema asemanatoare (ii cerea la conectare sa raspunda la "intrebarea secreta"), ce am retinut eu:
A scris la yahoo, i au raspuns sa astepte..2 saptamani.. iar dupa o luna contul i s a deblocat.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde MyBees » 14 Iul 2013, 13:31

Alex, imi pare rau sa va dau aceasta veste insa nu cred ca mai reusiti sa va logati la Yahoo fara una din aceste informatii. Nu are legatura cu calculatorul sau netul, aceste informatii sunt pe serverele yahoo nu pe calculatoarele noastre.
In momentul in care ai accesat contul de pe un alt calculator(laptopul cu stickul de net mobil) Yahoo a interpretat asta ca pe o incercare de spargere a contului. Probabil ca nu ati introdus corect codurile captcha afisate, ati gresit parola si astfel le-ati intarit "banuiala"
Cand vede ca este accesat de pe un alt calculator/ip, mai ales de pe un dispozitiv mobil, in primul rand apare aceasta alerta, incercare de logare frauduloasa. Cel mai probabil ca ati primit si un email de avertizare in care sunteti anuntat ca au fost inregistrate accesari ale contului de pe un device suspect si va notifica sa confirmati ca sunteti titularul contului de email.

In momentul in care nu treci de filtrele de securitate(parola, recuperare parola, intrebari de siguranta, email alternativ, etc) este normal sa fie considerata o tentativa de spargere a contului.

O solutie ar fi sa contactati persoana care a creat contul si a furnizat adresa de email alternativa. Nu putea fi una "din burta" pentru ca trebuia confirmata. Astfel ati putea face o recuperare de parola.

Nu stiu daca yahoo are un serviciu care poate fi contactat in astfel de cazuri, insa merita si asta cautat. Eu nu stiu sa existe. Oricum, incercati prin centrul de ajutor http://help.yahoo.com, poate gasiti ceva.

Pana una alta, va recomand sa creati un alt ID si sa incercati sa recuperati din contacte...
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE