redoo scrie: ma poate ajuta cu un sfat privitor la pasi care trebuiesc urmati?
ves.lucian.zabrani scrie:am avut un coleg caruia sotia i-a daruit 4 fete la intervale de aprox. 2 ani !!!
a fost in postnatal vreo 8 ani !!!
s-a oprit la 4 fete si s-a intors la serviciu !!!
redoo scrie:Salutam si intrebam daca avem prin zona un tatic care a renuntat la scarbici si a ramas acasa cu copilul.In curand o sa vina barza iar daca totul decurge bine,sotia ar cam trebui sa se intoarca la munca. Idea ar fi ca eu sa raman in post natal,pe ajutorul minim de la statul roman iar in timpul acesta sa ma ocup si de alte treburi.A trecut cineva prin situatia asta sa ma poata ajuta cu un sfat privitor la pasi care trebuiesc urmati?
Mircea_63 scrie:Helau, oameni buni, aproape sigur copilasul va avea doua bunici care abia asteapta sa se ocupe, iar Redoo intreba ce pasi de hartogaraie trebuie sa faca, nu cum se da pruncului ţâţă.
vio-trutza scrie:...Dupa cei doi ani de concediu postnatal nu ti se poate desface contractul de munca timp de sase luni pt greseli pe criterii profesionale.
cantemir scrie:vio-trutza scrie:...Dupa cei doi ani de concediu postnatal nu ti se poate desface contractul de munca timp de sase luni pt greseli pe criterii profesionale.
Ce pont mi-ai dat!
Deci imi pot bate joc de aia care au avut incredere in mine, mi-au pastrat doi ani locul de munca, m-au platit si ma vor mai plati inca sase luni!
vio-trutza scrie: Si referitor la faliment , o firma nu va da faliment din cauza unui angajat niciodata, eventual din cauza managementului deficitar.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 34 vizitatori