de mellis » 25 Noi 2015, 18:40
Al doilea caine este Molly. O zi ploioasa - pe strada unde parchez masina in drum spre lucru - era un caine mare intins pe trotuar - dormea. Am trecut razant pe langa el - sceptic sa nu atace, dar nici vorba - foarte prietenos, cu lesa rosie la gat, mi-a ramas gandul la el... La servici ma intalnesc cu un coleg ce si-a luat apartament pe strada respectiva - si imi spune ca are un caine in curte (de bloc) si a inceput sa latre la el, sa-l atace ...
M-am tot gandit - sa fie cainele bland pe langa care am trecut de dimineata ...trebuie sa fie ceva la mijloc..
Apoi imi spune ca a sunat la hingheri sa vina dupa el, si ca ii este ciuda ca nu au venit, si ii mai suna..deja incepuse povestea cu exterminarea vagabonzilor..m-am suparat de imi venea sa-i intind o "imbratisare"..
Pe ploaie am mers la un magazin din apropiere si am luat o lesa, stresat cum sa-l lamuresc sa intre in masina, i-am pus lesa foarte usor - cu ceva mancare ne-am imprietenit repede, si a stat in masina pana la destinatie, un teren pe langa TM.
Initial am spus la "sefa" ca este provizoriu - ca am sa-i caut stapan - dar cine vrea un caine batran si morocanos? Colegii cu casa nu vor caine - sa nu le strice gazonul...
- Fişiere ataşate
-

Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...