TDI scrie:Problema e simpla si viitorul sumbru.
Suntem datori si vanduti pana peste gat.
Ca sa reconstruim trebuie sa producem, productie sau servicii. Nu stiu daca ati observat dar in procente covarsitoare bugetele tarilor pe care le invidiem au venituri din servicii.
Chestia e ca sistemul economic, motorul pe baza caruia merge economia mondiala da semne de gripare, si atunci o sa pice majoritatea serviciilor.
Mult de vorbit.
Dar e clar un lucru, inainte sa ne fie bine, trebuie sa ne fie tare rau - pentru ca majoritatii poporului roman nu-i place munca, intregul sistem economic actual te obliga sa fii multilateral dezvoltat - nu numai ca trebuie sa produci, trebuie sa stii sa si vinzi, nu numai ca trebuie sa inovezi, trebuie si altii sa inoveze, nu numai ca trebuie sa muncesti, trebuie sa dai si altora sa munceasca - sau sa-ti iei niste scule adecvate. Si trebuie munca si cap si ani si planificare. Politica romaneasca nu ofera asa ceva. Politica romaneasca e aservita unui sistem, creat din haos, sau creat de creditori - indiferent, nu poporul beneficiaza de rezultate.
Cam asta vad si eu si nu inteleg bucuria ''stanga-dreapta''creata doar pt a avea romanasul ce posta si dandu-i impresia ca e miez .
Cand intreb cu ce-i mai bun Videanu decat Hrebengiuc , EBA /notarita decat alta beizadea PSD-ta inseamna clar ca sunt spalat pe creier si antenist .
Cata mandrie sa-l votezi pe ''Marean'' sau ''Pinalti''.
Tara e la pamant, produce nimic (profitul Logan merge in Franta ) da noi suntem mieji in politica frate si mancat seminte - recunosc .
Daca neamtu' face gresala/jocul lu'Ponta sa se intalneasca il face praf , romanasul vrea manele si ''pisicut'' e Motan la logoree .Macar Base sa stea pitit tura asta = asa cred