Dupa parerea mea, Charlie Hebdo exagereaza si greseste dpdv etic, moral. "Nimic din ce-i uman nu-mi e strain." din semnatura mea la asta se refera. Inteleg ce a fost insufletul si mintea lor, a atacatorilor razbunatori. Asta nu inseamna ca le dau dreptate.
Intradevar "au dezechilbrat (rau de tot) balanta". Nu se poate asa ceva. Ma intreb insa, la nivel diplomatic nu puteau protesta tarile musulmane? Pana unde se intinde libertatea cuvantului??? Ma intreb deseori acest lucru gandindu-ma si la forum! Asa ca o comparatie. Este o problema cu care ma confrunt zilnic. Unii useri sunt Charlie. Eu nu sunt musulman, ci crestin ca educatie. Daca ma nasteam intr-o tara musulmana...eram musulman. Poate ca gandeam ca unii dintre ei?
Mahomed este in viziunea unora administratia forumului. Isi arata fundul pe forum, batjocoresc, acuza absolut pe nedrept, jignesc etc. Apoi forumul se imparte in doua. Unii acuza imaginar, precum Charlie, ceilalti acuza ca nu facem nimic, dar ei nu se implica. Ba da, se implioca eventual in a ne acuza.
Ne acuza, dar daca scoatem kalashnikovul si facem ordine... ne acuza din nou. Pai acuma... ori cu dracu ori cu muma-sa. Dar nu se poate cu amandoi. "Lucifer" s-a tras un spate si isi rade in barba. Si-a gasit slujitori impresionati de... pacatul mandriei, fara sa constientizeze ca e chiar pacatul capital, desi se declara crestini.
Orice parere ai avea despre cazul "Charlie"... gresesti. Orice ai face, mai tarziu iti va parea rau.
Totusi, vad si o parte buna! Incredibila pentru mine. XXL este de acord cu Modi. Sa dea D-zeu si sa fie intr-un ceas bun.

Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)