Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Religii...pe gaura cheii. Netul e mare...

Mesajde modigliani » 22 Ian 2015, 21:27

teinegru64 scrie:
modigliani scrie:Ma faci sa revin asupra spuselor mele.

Concret , nu sunt Charlie pentru ca imi repugna acea batjocura ostentativa si obsedanta

Minune...shok.Vorbeste pictorul sau maica Tereza ????

Teiule , ..... eu nu mi-am batut joc de niciunul dintre ..... limitatii care au avut impresia ca asta fac .
modigliani

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 22 Ian 2015, 21:35

XXL scrie:eu sunt charlie e sinonim cu ;
eu sunt atat de tembel incat ii injur pe toti ceilanti de mama si
sa ma astept sa imi raspunda cu un eseu scris frumos

- Nu XXLule.
La asa ceva se vine cu o atitudine mai 'macio' decat a ta:
cu un brau de dinamita impletit in motive musulmane de toleranta. Zero.
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde XXL » 22 Ian 2015, 21:56

... lupule,
in 83 Larry Flint a scris in Husler despre un cunoscut pastor evanghelist ca a facut sex cu mama lui
in justitie pastorul a pierdut procesul datorita dreptului la libera exprimare

cred ca e geniala treaba,in numele asa zisei libertati
putem calca in picioare orice si oricum
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 22 Ian 2015, 22:11

- 'asa zisa libertate de exprimare', depinde de profilul cultural al individului
si de orizontul mai larg, sau mai ingustat, pana ce a ajuns un punct. De vedere.

Cu cat nivelul de educatie este mai elevat, cu atat filtrul de triere a informatiei este mai larg, iar toleranta mai mare.
Daca ai doar mai mult cu doua clase decat trenul si ai fost crescut intr-un sistem de tip stahanovist ...
" 'tule muma-n c*r la toti ! ce e aia bah, libertate de exprimare ? Mofturi de astea de fatalai ne trebuie noua ? ...
pastele si grijania mamii lor ...
- ia mai da bah incoace sticla aia de votca, ca le scot eu din cap democratia
"...

O mostra de gandire 'sanatoasa' ! ;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde XXL » 22 Ian 2015, 22:18

...in curand o sa deosebim gradul de cultura
dupa numarul soldatilor din strada

...fericiti cei saraci cu duhul...
nu era asa bine
XXL

Mesajde ioanpuiu » 22 Ian 2015, 22:31

XXL scrie:...fericiti cei saraci cu duhul...

Chiar aşa ? :D ... la ce te referi ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde modigliani » 22 Ian 2015, 22:33

Mai baieti , azi , gandind la "argumentul" de prost gust al celor de la Charlie - cum ca "facem satira si despre crestinism" - imi veni in cap un soi de comparatie .....
S-o spun ca intr-o povestioara :

................................................

Pai , bah , imi fac un soi de revista in care-mi mascaresc copilul !
Il fac cum imi vine la gura ! Bou , ****** , retard, imbecil , etc ....... Categoric , lumea se uita la mine ca la un smintit . Dar ma lasa-n lumea mea . Cel mult sunt sfatuit elegant ca ..... nu-i frumos si sanatos ce fac .....

Eu imi vad de ale mele in continuare , in batjocoresc odrasla dar ...... usor-usor , printre mascarile mele , aduc si progeniturile altora ! Pe-a lu' ala , pe-a lu' celalalt , pe-ai tuturor ! Si nu fac altceva decat sa le spun exact cum spun despre al meu !

Mai nene , si la un moment dat apare unu' de-mi zice :

- Pictore , in pizda ma-tii , n-ai decat sa vorbesti despre fii-tu cum ai tu chef ! Da' despre al meu nu-ti permit !
- De ce , mah ? Ce nu-ti convine ?
- Al meu e-al meu ! E al meu si e SFANT ! N-ai decat sa-l persiflezi pe al tau cat ai tu nevoie , daca esti atata de smintit
- Pai , bah , .... tu nu vezi ca-i fac ******* pe amandoi ? Si pe-al meu , si pe-al tau ?
- Mai baiatule , n-ai inteles ! P-al tau n-ai decat sa-l faci cum vrei tu ! Despre al meu ..... TACI !

Si n-am tacut . Iar omu' ala , saracu' , ma tot roaga de fo ..... DOUAZECI DE ANI sa incetez in a-i mai ponegri copilul .
Pai , PLM , la un moment dat pune mana pe-un par si-mi futizeaza una-n cap !

Cine e de vina ?
modigliani

Mesajde XXL » 22 Ian 2015, 22:43

ioanpuiu scrie:
XXL scrie:...fericiti cei saraci cu duhul...

Chiar aşa ? :D ... la ce te referi ?

...la charlie binenteles :lol:
care se bucura in fiecare zi
...ca a ajuns intreg cu revista acasa
nu era asa bine
XXL

Mesajde ioanpuiu » 22 Ian 2015, 22:54

În situaţia de la Charlie Hebdo era valabilă vechea replică - "ce dai bă, ce dai ? ... nu ştii să-njuri?"
Văd că o parte dintre voi sunteţi gata să vă întoarceţi la conceptul "ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte" respectiv, să-şi facă fiecare dreptate cum îl duce capul dacă se consideră prejudiciat.
Chiar şi aşa, kalaşnicovul a dezechilibrat balanţa.
Uitaţi prea uşor de justiţie.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 22 Ian 2015, 23:17

Dupa parerea mea, Charlie Hebdo exagereaza si greseste dpdv etic, moral. "Nimic din ce-i uman nu-mi e strain." din semnatura mea la asta se refera. Inteleg ce a fost insufletul si mintea lor, a atacatorilor razbunatori. Asta nu inseamna ca le dau dreptate.

Intradevar "au dezechilbrat (rau de tot) balanta". Nu se poate asa ceva. Ma intreb insa, la nivel diplomatic nu puteau protesta tarile musulmane? Pana unde se intinde libertatea cuvantului??? Ma intreb deseori acest lucru gandindu-ma si la forum! Asa ca o comparatie. Este o problema cu care ma confrunt zilnic. Unii useri sunt Charlie. Eu nu sunt musulman, ci crestin ca educatie. Daca ma nasteam intr-o tara musulmana...eram musulman. Poate ca gandeam ca unii dintre ei?

Mahomed este in viziunea unora administratia forumului. Isi arata fundul pe forum, batjocoresc, acuza absolut pe nedrept, jignesc etc. Apoi forumul se imparte in doua. Unii acuza imaginar, precum Charlie, ceilalti acuza ca nu facem nimic, dar ei nu se implica. Ba da, se implioca eventual in a ne acuza.

Ne acuza, dar daca scoatem kalashnikovul si facem ordine... ne acuza din nou. Pai acuma... ori cu dracu ori cu muma-sa. Dar nu se poate cu amandoi. "Lucifer" s-a tras un spate si isi rade in barba. Si-a gasit slujitori impresionati de... pacatul mandriei, fara sa constientizeze ca e chiar pacatul capital, desi se declara crestini.

Orice parere ai avea despre cazul "Charlie"... gresesti. Orice ai face, mai tarziu iti va parea rau. :(

Totusi, vad si o parte buna! Incredibila pentru mine. XXL este de acord cu Modi. Sa dea D-zeu si sa fie intr-un ceas bun. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 22 Ian 2015, 23:31

Mircea_63 scrie:Pana unde se intinde libertatea cuvantului???

Libertatea nu e cu porţia, nu are constrîngeri.
Libertatea nu poate fi decît deplină.
ioanpuiu

Mesajde Florin Dobre » 22 Ian 2015, 23:33

Religia e un subiect sensibil.
D.p.m.d.v. gresim ca gandim doar d.p.d.v. al crestinilor si vrem a impune acest tip de gandire si celorlalti.
La orice actiune va exista si reactiune. Conflictul intre lumea civilizata si pagani e vechi si va continua.
Pana una alta lumea civilizata a invadat teritoriile celorlalti si mai rar invers.
Extreme au fost si sunt si de-o parte si de cealalta.
Adevaratul razboi este cel al acapararii resurselor...religia e folosita doar ca instrument.
:idea:
Ultima oară modificat de Florin Dobre pe 22 Ian 2015, 23:33, modificat 1 dată în total.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde XXL » 22 Ian 2015, 23:33

Mircea_63 scrie:
Totusi, vad si o parte buna! Incredibila pentru mine. XXL este de acord cu Modi. Sa dea D-zeu si sa fie intr-un ceas bun. :D

...adevarat nea Mircea,si eu sunt shocat ca am nimerit in echipa lui modi :shock:
francezii ar trebui sa gandeasca mai departe de rahatul ,,je suis charlie,,
...unele chestii nu le poti tolera nici celui mai bun prieten
darminte unui..necredincios
nu era asa bine
XXL

Mesajde Mircea_63 » 22 Ian 2015, 23:36

XXL, daca l-ai cunoste, s-ar putea sa fii uimit cate lucruri aveti in comun. E dus cu... ce vrei, dar e un om de nota 10. Si necrestin, nemusulman, dar cu inima de apostol. (inima, nu altele :lol: )
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Florin Dobre » 22 Ian 2015, 23:39

Mircea_63 scrie:...E dus cu... ce vrei, dar e un om de nota 10. Si necrestin, nemusulman, dar cu inima de apostol. (inima, nu altele :lol: )

E dus cu...barca...normal. :D
Fratioare, te-ai vazut cu el? Iti face capul mare. Pe mine m-a lasat cu ameteli. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 22 Ian 2015, 23:40

Bai , voi ma barfiti , sau ce ?
Ca 'mediat va trag un atentat de nu va vedeti !
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE