Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde cristian bh » 05 Noi 2014, 19:09

paul scrie:Si ca sa inchei ... ce junii mei a produs Brasovul inafara de tractoare si rulmenti ???

Suficient,astfel incat sa fie cel putin pe acelasi plan cu alte orase din tara asta, si din Europa.:D
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde nae » 05 Noi 2014, 19:12

Chiar ma racaie .
EBA a ajuns europarlamentar cu votul cui ?
Daca oameni destepti (facultati / TINERI / miros vestic ) au facut un pas in spate (daca vreau sunt si elegant , nu ? ) sa castige o DUDA care e diferenta intre votul TAU consient si al RETARDULUI care nu stie cum o cheama pe tara lui ?
Doare ?, nu = aici e BUBA .
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Munciti la ora asta , stiu !
nae

Mesajde paul » 05 Noi 2014, 19:41

cristian bh scrie:Suficient,astfel incat sa fie cel putin pe acelasi plan cu alte orase din tara asta, si din Europa.:D

Poti exemplifica ???
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde andrei_calinescu » 05 Noi 2014, 20:02

Nu va mai obositi.
Cred ca va veni China la noi.
E unica sansa ca sudistii sa invete sa lucre , sub presiunea concurentei.
andrei_calinescu

Mesajde feederman » 05 Noi 2014, 20:29

Cristian IONITA scrie:care exemplu personal? acela de a te inhaita cu leprele ca sa te capatuiesti?

Pai... nepoate, ce sa se mai capatuiasca, ca doar aflai de la voi astia r. verzi, cu trei minute in urma, ca ar fi putred de bogat, 6x6 case, copii vanduti si altii in stoc pentru vanzare, palatul Bruckenthal retrocedat si revandut lui Laszlo Tokesz, o strada particulara rapita de la rudele sarace ale imparatului international,jurist si drept credincios al sutilor din buzunare si alte asemenea grozavii. Fii o ţira consecvent ca ne derutezi. Hotaraste-te. Ori este bogat de crapa , ori pe cale sa se imbogateasca la Cotroceni. Spre deosebire de ponta , care este un altruist. Se gandeste la cele 7 case ale sale si la socru-su, ca va trebui sa-i trimita saptamanal pachet la Jilava de jos.
paul scrie: Cu asemenea comparatii "bordeiul de chirpici de la Falticeni" ( se scrie cu majuscula) si "burlanele de la Vaslui" demonstrezi doar faptul ca esti un parvenit cu pretentii de miez ('telectual)......Târgul Fălticeni

Mea culpa. Chiar nu am stiut ca se scrie cu majuscula. Voi scrie de 100 de ori : targul Fal-ti-ceni, targul fal-ti... Uite, iar am facut-o. Neatentia, bat-o vina. Referitor la Brasov , te pot informa, ca este un targ frumusel, curatel, condus de un moldovean istetel, Scripcaru, care alaturi de alti 100 000 de moldoveni naturalizati in targ, vor vota Iohanis. Voi vreti sa ne faceti soarta !? Cu minciuni si calomnii!?
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde teinegru64 » 05 Noi 2014, 20:46

nae scrie:Chiar ma racaie .
EBA a ajuns europarlamentar cu votul cui ?

Doua voturi in fiecare sectie de votare.Simplu ca bunaziua.Chiar circula o poanta printre ei..Cei cu cosuri... nu ar trebui primiti la vot. Prea multe voturi bat la ochi. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde paul » 05 Noi 2014, 20:47

feederman scrie:
paul scrie: Cu asemenea comparatii "bordeiul de chirpici de la Falticeni" ( se scrie cu majuscula) si "burlanele de la Vaslui" demonstrezi doar faptul ca esti un parvenit cu pretentii de miez ('telectual)......Târgul Fălticeni

Mea culpa. Chiar nu am stiut ca se scrie cu majuscula. Voi scrie de 100 de ori : targul Fal-ti-ceni, targul fal-ti... Uite, iar am facut-o. Neatentia, bat-o vina. Referitor la Brasov , te pot informa, ca este un targ frumusel, curatel, condus de un moldovean istetel, Scripcaru, care alaturi de alti 100 000 de moldoveni naturalizati in targ, vor vota Iohanis. Voi vreti sa ne faceti soarta !? Cu minciuni si calomnii!?

Repetitio mater studiorum ! :lol:
Feedere, Feedere ... ce rost au avut comparatiile rautacioase ? Aici se discuta despre candidatii la Presedintie si nu despre cat de prosti sunt unii din anumite zone geografice si ce destepti sunt altii!
Nu te contrazic in ceea ce priveste Brasovul si ... ma abtin in ceea ce-l priveste pe primar ! In concluzie,votam cu cel care in seara votului s-a adresat audientei cu "buna ziua si sarut mana" de l-o incremenit pe Blaga care i-a suflat ... "buna seara"?!?!?! :lol: :lol:
Sau cu cel care atat de patruns fiind de situatia romanilor din diaspora ca n-au putut vota, incat la conferinta de presa, a uitat subiectul si ... a trebuit sa plece sa-si aduca aminte si apoi sa se intoarca ???!!! :lol:
Asta l-o imbatranit pe Blaga cu ... 20 de ani ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2014, 21:05

feederman scrie:
Cristian IONITA scrie:care exemplu personal? acela de a te inhaita cu leprele ca sa te capatuiesti?

Pai... nepoate, ce sa se mai capatuiasca, ca doar aflai de la voi astia r. verzi, cu trei minute in urma, ca ar fi putred de bogat, 6x6 case, copii vanduti si altii in stoc pentru vanzare, palatul Bruckenthal retrocedat si revandut lui Laszlo Tokesz, o strada particulara rapita de la rudele sarace ale imparatului international,jurist si drept credincios al sutilor din buzunare si alte asemenea grozavii. Fii o ţira consecvent ca ne derutezi. Hotaraste-te. Ori este bogat de crapa , ori pe cale sa se imbogateasca la Cotroceni. Spre deosebire de ponta , care este un altruist. Se gandeste la cele 7 case ale sale si la socru-su, ca va trebui sa-i trimita saptamanal pachet la Jilava de jos ....

tataie ... manaci ce nu trebuie ... nu stiu ce si de la cine ai aflat ce ai aflat ... dar sigur nu de la mine ....

dar asa ptr cultura matale genertala (ca vad ca te dai bunic cu toate ca dupa cum scrii nu se pare ca ai aflat cum e sa ai buletin) afla ca bogatul nu se consdidera niciodata prea bogat

in ceea ce ma priveste Iohannis este o marioneta .... dar .... tu-i noru' masii de viata pe care sunt sortit sa mi-o petrec aici pe plaiurile4 mioritice .... eu de votat cu el o sa votez .... dar asta in nici un caz nu se datoreaza lui.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 05 Noi 2014, 21:38

Cristian IONITA scrie:
leopreda scrie:Vreti puritate din prima. Nu se poate. Schimbarea se face din interior.

Eu vreau "puritate" si PUNCT .... nici din prima ... nici din a suta .... dar sunt constient de faptul ca vreau cam mult .... de la un popor desbinat si aplecat spre pomanageala

Da, ceri prea mult şi nu eşti singurul.
Sunteţi destui care cereţi mai mult decît oferiţi. E uşor să faci asta din căldura şi confortul casei.

E şi mult mai simplu. ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 05 Noi 2014, 21:44

paul scrie:
feederman scrie: O victorie a lui Ponta (foarte previzibila), ar echivala cu triumful bordeiului de chirpici de la falticeni, in fata casei sfatului din Brasov.

Feedere, Feedere, chiar pareai un tip ... spalatel ! Cu asemenea comparatii "bordeiul de chirpici de la Falticeni" ( se scrie cu majuscula) si "burlanele de la Vaslui" demonstrezi doar faptul ca esti un parvenit cu pretentii de miez ('telectual).
Pentru minima ta cunostinta:
...................................

Am văzut ce a fost Fălticeniul dar spune-ne ce mai este el azi. :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde leopreda » 05 Noi 2014, 21:44

Va respect opinia dar nu pot fi de acord. Iohannis este primar de cursa lunga, nu are mentalitate de marioneta.
In schimb, Ponta e o marioneta. E incredibil cati indivizi dubiosi i-au dat girul, in timp.
leopreda

Mesajde nae » 05 Noi 2014, 21:51

ioanpuiu scrie:Sunteţi destui care cereţi mai mult decît oferiţi. E uşor să faci asta din căldura şi confortul casei.
E şi mult mai simplu. ;)

Ba pretenas, matale esti in fabrica sau pe camp ?, ca nu debordezi nici de inteligenta nici de adevar .
Caldura casei e PRODUSA de MINE . ;)
Te duce capu' macar de-o aluna ?, baga un rationament sa cad si eu in extaz !
Pauzele , cand vorbesti la telefon , nu arata inteligenta ci dorinta de impunere calpa .
Cu subiect si predicat :
- ce inteligenta si LIBERTATE au facut-o pe EBA mare si RO de ras ,
-cum poate un presedinte , cu respectarea CONSTITUTIEI , sa faca CEVA ,
-ce-l califica pe Iohanis astazi si-l descalifica in '12 .
:?:
nae

Mesajde alt stupar » 05 Noi 2014, 21:53

paul scrie: Si ca sa inchei ... ce junii mei a produs Brasovul inafara de tractoare si rulmenti ???
Deh ... CHIRPICUL !!! :oops:

simplu... plus-valoare !
Si din plus-valoarea aia produsa de Brasov de pilda, mananca juma din Faltiseni pe Legea Venitului Minim Garantat.
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2014, 21:53

ioanpuiu scrie:
Cristian IONITA scrie:
leopreda scrie:Vreti puritate din prima. Nu se poate. Schimbarea se face din interior.

Eu vreau "puritate" si PUNCT .... nici din prima ... nici din a suta .... dar sunt constient de faptul ca vreau cam mult .... de la un popor desbinat si aplecat spre pomanageala

Da, ceri prea mult şi nu eşti singurul.
Sunteţi destui care cereţi mai mult decît oferiţi. E uşor să faci asta din căldura şi confortul casei.

E şi mult mai simplu. ;)

Nea Puiu ... matale cam cat crezi ca face 'puritatea"? .... si in ce moneda? in lei ... in euro ? ... in ruble poate?

Ce anume crezi tu ca ar trebui "oferit" la schimb?
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2014, 21:58

leopreda scrie:Va respect opinia dar nu pot fi de acord. Iohannis este primar de cursa lunga, nu are mentalitate de marioneta.
In schimb, Ponta e o marioneta. E incredibil cati indivizi dubiosi i-au dat girul, in timp.

pai ... nu stiu cum sta cu mentalitatea ... dar realitatea este evidenta .... Iohannis candideaza ca reprezentat al unei aliante politice din care fac parte foarte multi oameni "dubiosi" (Blaga, Chiariu, Antonescu, Orban, etc).

In mare sunt cam aceeasi oameni care acum 10 ani au fost adusi la putere de catre Base ... dar nu cred ca se poate pune in balanta calitatile de lider ale lui base in comparatie cu ale tolomacului .... pardn ... Iohannis
Cristian IONITA

Mesajde LUCIAN AVRAM » 05 Noi 2014, 22:01

alt stupar scrie:
paul scrie: Si ca sa inchei ... ce junii mei a produs Brasovul inafara de tractoare si rulmenti ???
Deh ... CHIRPICUL !!! :oops:

simplu... plus-valoare !
Si din plus-valoarea aia produsa de Brasov de pilda, mananca juma din Faltiseni pe Legea Venitului Minim Garantat.

am mai auzit pe unul vorbind la modul asta , cand era scandalul cu gazele de sist la Pungesti , ca in general la tara nu se produce mai nimic si ca mare parte din tarani sunt sustinuti de venitul minim garantat , asa o fi , nu zic nu , dar ce baga oraseanul sub nas in fiecare zi , dimineata , pranz si seara , oare unde se produce ? graul din paine , carnea , laptele , cresc pe trotuare ? pe balcoane ? :x
fiecare isi aduce aportul in mica sau mare masura , asa ca usurel cu pianul pe scari :x
LUCIAN AVRAM

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE