Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde patrascu » 14 Aug 2014, 10:41

ioanpuiu scrie:Tocmai ce-am vazut o statistică la tv.

Din 41 de judeţe, in 36 dintre ele, (treizeci şi şase Pătraşcule!) preşedinţii de consilii judeţene sunt sub anchetă sau în faza de urmărire penală.
Ai putea spune că nu-i tocmai dezastruos, că mai rămîn totuşi cinci "curaţi" dar ... (că trebuie să fie şi un "dar")
Cei cinci au fost instalaţi în funcţia de Presedinte de Consiliu Judeţean relativ recent, înlocuind predecesorii care au fost deja "săltaţi".

Să nu zici că, şi aici, e mîna lui Băsescu :)

Daca nu se lasa cu pijamale invargate oare urmarirea penala nu este doar o forma de santaj? Basescu....... imi reconsider putin parerea si de el. Este doar un pion care ajuns la capatul tablei va fi sacrificat pentru scoaterea altei piese prin actiunile si trecutul sau fiind usor de sufocat.

PS: 36 de presedinti de consilii judetene mi se par foarte putini.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Mircea_63 » 14 Aug 2014, 10:44

ioanpuiu scrie:Tocmai ce-am vazut o statistică la tv.

Din 41 de judeţe, in 36 dintre ele, (treizeci şi şase Pătraşcule!) preşedinţii de consilii judeţene sunt sub anchetă sau în faza de urmărire penală. :)

Cred ca asistam la un moment de cotitura, un moment istoric. Poate ca la un asemenea moment se gandea Brucan atunci cand afirma ca e nevoie de 20 de ani pentru instaurarea democratiei. Ioi ce l-am mai suduit. :roll: Pana la urma, iaca a gresit cu 5 ani.

Partea super-delicata abia urmeaza. Daca dupa alegeri se face din nou liniste... am incurcat-o. Speram ca acest moment va avea loc odata cu alegerea lui Constantinescu, dar a fost o uriasa dezamagire.

Daca vine linistea, va insemna ca ne-au furat din nou Revolutia! In masura in care depinde de noi, ce credeti ca avem de facut?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde delorin I » 14 Aug 2014, 10:48

Pana la urma tot ce s-a intamplat este rezultatul unei dualitati a puterii, dualitate care a putut face ca in locul linistii mono bloc- de orice culoare ar fi putut fi ea, dar mai ales ROSIE! Din acesta dualitate, cetatenul- Justitia a avut de castigat! Acum sa vedem si banutii inapoi la buget, caci nu de alta, daca Fiscul are obiceiul de a recupera doar 5% din totalul banilor pe care instanta a decis ca trebuie platiti statului, de obicei...toata parada cazului Voiculescu ramane de ochii lumii!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Florin Dobre » 14 Aug 2014, 10:50

Mircea_63 scrie:Daca vine linistea, va insemna ca ne-au furat din nou Revolutia! In masura in care depinde de noi, ce credeti ca avem de facut?

Eu sincer sper la neamt. Pare el mai bland asa dar nu-i exclus sa aiba ghearele foarte ascutite. Sper sa le foloseasca.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde patrascu » 14 Aug 2014, 10:56

Mircea_63 scrie:
Daca vine linistea, va insemna ca ne-au furat din nou Revolutia! In masura in care depinde de noi, ce credeti ca avem de facut?

O prezenta masiva la vot dar cu anularea buletinelor. Fiecare candidat sa isi primeasca stampila apasat cum ar lua un sut in dos. Rezultatul ar fi o palma pentru toti....
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde proapis13 » 14 Aug 2014, 12:23

De ce sa consumam timp,bani si nervi anulind un vot cind putem pune stampila pe acel candidat ce ne reprezinta ??? :?
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 14 Aug 2014, 13:07

proapis13 scrie:De ce sa consumam timp,bani si nervi anulind un vot cind putem pune stampila pe acel candidat ce ne reprezinta ??? :?

Bun . Care-i ala ?

Crezi ca POPORUL ROMAN poate fi reprezentat de un om normal ?
modigliani

Mesajde modigliani » 14 Aug 2014, 13:57

Basescu al nostru trage sforile mai abitir ca pe paramele marinaresti ! Nu iarta nimic !!! :D :D :D :D :D
Nici pe onanistul de Badea ....... http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-in ... scent.html

Bai , v-am zis io , .... e destept si agil ! Puteti voi sa spuneti orice altceva .
modigliani

Mesajde proapis13 » 14 Aug 2014, 14:00

Poporul roman cind merge la vot in ziua alegerilor o face pentru o stare de normalitate
In peste 20 de ani de alegeri libere cin poporul i-a incercat pe toti,posibil sa gaseasca anul asta acea stare de normalitate ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Mircea_63 » 14 Aug 2014, 14:05

Pictore, la faza asta sunt complet pe langa. Ce mare branza ca Badea avea postere pe unul din peretii camerei?

Mare branza ca avea camera lui, altii nu aveau, mare branza ca l-au lasat parintii sa puna postere pe pereti, altii n-aveau voie, darmite cu femei neimbracate, dar altfel... ce-i deosebit? :?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 14 Aug 2014, 14:20

Mircea_63 scrie:Pictore, mare branza ca l-au lasat parintii sa puna postere pe pereti, altii n-aveau voie, darmite cu femei neimbracate, dar altfel... ce-i deosebit? :?

Pai eu inteleg perfect , Mirceo , ca nu-i nimic deosebit . Care adolescent nu si-ar fi pus asa ceva pe pereti ? Numa' ca doar 3 - 4 % din poporul asta intelege . Articolul din Cancan e facut ( comandat ) special pentru a-l compromite pe handicapatu' ala de Badea . Iar efectul va fi cel scontat . Mai mult , e greu sa fii figura publica cu pretentii de moralitate ridicata si sa fii tavalit cu un asa articol .
modigliani

Mesajde State » 14 Aug 2014, 14:33

Mircea_63 scrie:...dar altfel... ce-i deosebit? :?

Deosebit este faptul ca nu urmaresti "can-can".... :D
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde ioanpuiu » 14 Aug 2014, 14:43

Mircea_63 scrie:Partea super-delicata abia urmeaza.

Referindu-se la ce se petrece acum, un jurnalist inspirat i-a spus Festivalul Cătuşelor.
Se aude că vor să dea muzica mai tare. :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde patrascu » 14 Aug 2014, 14:47

proapis13 scrie:Poporul roman cind merge la vot in ziua alegerilor o face pentru o stare de normalitate
In peste 20 de ani de alegeri libere cin poporul i-a incercat pe toti,posibil sa gaseasca anul asta acea stare de normalitate ;)

Poporul roman probabil se afla in stare de normalitate(ma indoiesc). Dar vagabonzii astia (clasa politica) au condus normal? Nici o realizare in nici un domeniu nu s-a facut datorita lui x care a avut functia y in vreun guvern. Normalitatea inseamna spitale, scoli , locuri de munca, un climat economic ok. Eu nu vad normalitate iar daca noi ne vom alinia in linistea asta nici parte de ceva bun nu o sa avem. Teoretic sa mergi la vot si sa anulezi majoritatea buletinelor ar fi un protest pajnic normal fata de tot ce este anormal.
patrascu

Mesajde modigliani » 14 Aug 2014, 18:11

State scrie:
Deosebit este faptul ca nu urmaresti "can-can".... :D

Vedeti voi , Cancan este exact publicatia de-o merita poporul asta .......

Comparati , va rog , tirajul Cancan-ului cu al Capitalului ( de exemplu ) . Veti vedea pe ce da romanul banii cand vrea sa se "cultive" .
In Libertatea cea mai de succes pagina e ..... a V-a ! Aia cu tarfe in chiloti !

Ca sa aprofundam nitel inteligenta Basescului , ..... oare de ce-o fi ales Cancanul pentru un asemenea articol ? De prost ?
Nu , mai baieti ! Ci tocmai pentru ca este kkt-ul de publicatie in care , cu un minim de efort , poti promova un asemenea articol si sa ai ferma garantie ca va ajunge la un procent deosebit de insemnat al populatiei .
Iar cand spun ca e inteligent ...... spun si ca nu-i vina lui ca poporul este handicapat .

Iar retardoizii astia de "pui ai varanului" sunt atat de ******* incat nici nu realizeaza cu cine s-au asezat la "poker" .

De Basescu va mai spun un singur lucru : Nu-i destept din marinarie , nu-i destept din politica , din primaria Bucurestiului , sau de oriunde alta parte va mai vine voua prin cap . Este - pur si simplu - destept din pizda ma-sii !

Bai , si sa nu intelegeti din toate astea ca-l iubesc prea mult . Insa asta-i adevarul ! Aratati-mi voi vreun presedinte al Romaniei mai versatil si mai uns ca asta !
modigliani

Mesajde ignatov andrei » 14 Aug 2014, 18:17

modigliani scrie:Iar retardoizii astia de "pui ai varanului" sunt atat de ******* incat nici nu realizeaza cu cine s-au asezat la "poker" .

..."poker"... si sah in acelasi timp!
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE