Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Romania , Romaniaa , .... ole , olee , oleee !!!

Mesajde paul » 24 Sep 2014, 20:36

Cristi nu bea ... bere.
Doar coca cola ! Eventual ... "imbunatatita"! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde cristi_vidican » 24 Sep 2014, 20:45

modigliani scrie:Cristi , ai o lada de bere pusa bine , la rece !

Știi tu de ce mă răsplătești cu bere :lol:
Eu beau doar apă plată cu lămâie. :lol:
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde modigliani » 24 Sep 2014, 20:53

Pai , bah , sunteti nebuni ! Unde va treziti voi acilea ? La Scoala de Balet si Maniere Elegante? Sau la Clubul Fetelor Ce Beau Apa Plata Cu Lamaie ?

Eeei , Doamne iarta-ma !
modigliani

Mesajde redoo » 24 Sep 2014, 21:46

modigliani scrie: Unde va treziti voi acilea ? La Scoala de Balet si Maniere Elegante?

Eee p**** balet,doar maniere elegante :lol:
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde Cristian IONITA » 25 Sep 2014, 10:12

Mircea_63 scrie:
Cristian IONITA scrie: .... iar in acest caz toleranta este similara cu indiferenta

in plus consider ca toleranţa este virtutea omului fără convingeri ....

In fine .... suntem off topic aici si poate renunta moderatorii la toleranta :D

Parerea mea:
Toleranta nu este NICIODATA similara cu indiferenta.
Numai prostii au convingeri... (fara legatura concreta cu persoanele implicate in discutie, ci la modul general)

In ce priveste treaba cu moderatorii, hai sa fim seriosi. ;)

Mircea draga .... a tolera comportamente inumane este daca nu negiobie atunci clar lasitate .... tu daca vezi ca un copil e batut pe strada treci faca sa intervii? ... de ce o faci? ca nu te duce capu' sau ca iti este frica?

:) ... daca prostii ar avea convingeri nu ar fi chiar asa de prosti .... prost e similar cu ignorant .... daca nu ai cunostine cum oare poti avea "convingeri"? .... a ca exista si oameni blocati in propriile convingeri .... totalmente ne dispusi la alte argumente .... de acord cu tine .... dar aia nu sunt prosti.

Dupa umila mea parere moderarea ar trebui sa fie facuta cu seriozitate si responsabilitate .... nu e locul si probabil nici momentul sa discutam asta acum ...
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 25 Sep 2014, 13:33

Cristi, chiar si in acest caz - vanatoarea in general si postarea pozelor in acest caz concret- nu imi este indiferenta.
Ceea ce face diferenta intre multe lucruri este MASURA. Masura in care am vazut-o pe forum o consider tolerabila. Insa este adevarat ca nu suntem toti la fel, ceea ce mie imi pare intolerabil pentru altii poate fi acceptabil si invers.

Concret, in exemplul tau cu bataia unui copil pe strada, aproape toata lumea a vazut cate un parinte sau bunic etc batandu-si copilul pe strada si nu a intervenit. O mica dojana sau uneori o palma la fundulet nu e tot una cu cu o violentare inumana a copilului. Adica...MASURA!

Mierea este sanatoasa, asa stim cu totii, dar daca mananci un borcan de miere pe zi...foarte probabil ca vei avea probleme grave de sanatate.
Veninul albinei este toxic, dar si medicament.

Despre convingeri sunt sigur ca am avea mult de batut din taste si in final am ajunge la concluzia ca gandim la fel, restul sunt chestii de nuante sau exprimare.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Cristian IONITA » 25 Sep 2014, 14:52

adevarat ... sunt lucruri care pot fi masurate .... si altele la care nu ai cum ... daca palmuta data de bunicu poate fi "masurata" nu vad cum poti aplica masura in postarea de fotografii sadice? .... in functie de marime? de calitate? .... sau cum?

postarea de "trofee vanatoresti" nu poate fi masurata .... e la fel de abjecta oricat de cati pixeli are fisieru.
Cristian IONITA

Mesajde MIHAI BALS » 25 Sep 2014, 15:37

unul e comunist si-i place,chiar crede in asta!
altul e...ecologist!
altul e vanator si iubeste treaba asta!
la altii le plac porcii salbatici(la ceaun)!
altii sunt vegetarieni!
unora le place vinul alb!
altora palinca!
unii iubesc albinele!
altii le exploateaza!
ce zice unul despre altul?
vax albina!
o sa-l convinga pe celalalt?
NICIODATA!
fiecare are PASIUNEA LUI!
MIHAI BALS

Mesajde Cristian IONITA » 25 Sep 2014, 15:44

Mihai .... pasiunile sunt diverse .... sunt oamni carora le plac copii cat mai copii .... ca parteneri de pat vorbesc .... oare de ce ei sa fie napastuitii societatii si sa nu li se permita afisarea "pasiunii"?
Cristian IONITA

Mesajde Ania » 24 Oct 2014, 11:05

Va propun un proiect pentru revizuirea constitutiei propun de profesorul Florian Colceag

http://www.certitudinea.ro/articole/mod ... etAtenilor
Ania

Mesajde Ania » 24 Oct 2014, 11:14

In completarea mesajului d-lui Mihai Bals

"Există - scria în acel pasaj - o trăsătură comună între oamenii foarte puternici şi oamenii foarte proşti: şi unii şi alţii încearcă să schimbe mediul în care trăiesc, după propria lor concepţie, în loc să-şi schimbe concepţia în funcţie de mediul în care trăiesc. Şi ferească Dumnezeu ca tu să fii mediul în care trăiesc ei, pentru că vor face absolut orice ca să te deformeze. Acum vin eu şi completez: ferească Dumnezeu ca acel om foarte prost să aibă şi puterea!"
Ania

Mesajde ioanpuiu » 24 Oct 2014, 12:21

Măi Ania, cum ne-ai mai găsit tu pe noi, pregătiţi să înghiţim o bucată gata mestecată de alţii ! ! !
... uite:
"Statul nu este proprietar. Statul este numai utilizator sau administrator al bunurilor aflate în proprietatea publică, a poporului." :)
..............................
"Proiectul de lege propus obligă statul român să exploateze şi să valorifice resursele naturale ale ţării prin forţe proprii, respectiv prin regii autonome, subordonate guvernului sau autorităţilor publice locale. Proiectul propune, de asemenea, reconstituirea tuturor regiilor autonome în sectoarele economice de importanţă strategică, sau cu caracter de monopol." :shock:

Parcă ne întoacem la vremurile în care toate erau bunuri ale întregului popor.
:lol: :lol: :lol:

Seamănă cu un proiect de constituţie făcut la băutură.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Ania » 24 Oct 2014, 12:52

Este adevarat , am vazut unde ne-a adus statul proprietar.
In curand vom fi un popor fara tara , asta fiindca statul a amanetat-o aproape pe toata.
Oricum , de aceea exista dezbateri si acest proiect este supus dezbaterilor.
Daca aveti argumente solide care nu sustin unele articole propuse le puteti dezbate cu initiatorii.
Ania

Mesajde ioanpuiu » 24 Oct 2014, 13:30

Ania scrie:Daca aveti argumente solide care nu sustin unele articole propuse le puteti dezbate cu initiatorii.

Am.
Dacă iniţiatorii doresc adeziune la proiectul lor, pot veni aici să o caute.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Ania » 24 Oct 2014, 14:43

Desi nu consider ca este necesar sa explic motivatia care m-a impins sa postez acest link am s-o fac totusi.
M-am gandit ca este important ca acesta informatie sa circule pentru a fi cunoscuta si dezbatuta de cati mai multi romani chiar daca va mai trece ceva timp pana acest proiect ( fie in aceasta forma sau cu unele amendamente) va conta si il vom lua in serios.
Ania

Mesajde nae » 24 Oct 2014, 15:05

Ania scrie:Desi nu consider ca este necesar sa explic motivatia care m-a impins sa postez acest link am s-o fac totusi.

Va multumesc , va multumesc ca v-ati deranjat cu toate ca ''nu consider ca este necesar sa explic ''. :D
nae

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE