Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Fenomenul "Colectiv"

Mesajde B.K » 04 Noi 2015, 12:14

daffid mihailov scrie:Da, a transformat sectorul 4. Va ia ochii cu niste gazon si flori plantate. A, da, sa nu uitam de "zona industriala" oferita Mollurilor. Cate pasaje s-au facut, cate autostrazi suspendate? Cate gradinite pentru copii. Spitale. Nu conteaza asta.

Sincer prefer sa-mi ia ochii cu niste gazon decat sa vad haciuri si buruieni unde iti era frica sa intrii. Locuri de parcare , un miniparc de joaca ptr copii in spatele blocurilor unde odata nici nu-ti venea sa tragi perdeaua si multe altele . E si el o victima a sistemului. Ce ar mai trebuii sa faca , sa-mi bage mancare in frigider si bani in cutia postala !!???
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Mesajde daffid mihailov » 04 Noi 2015, 12:44

Mircea, putem avea opinii diferite asupra termenilor. In filosofie nu detine nimeni adevarul. Dar sa ramanem la fondul problemei. Ai spus ca "ce e val ca valul trece". Iar aici nu e vorba doar de rationalizare, ci de atitudinea noastra. Valul trece, dar si noi ca oameni trecem. Ar insemna sa ne plangem ca ne cade drobul de sare in cap?

P.S. Daca rationalizezi doar pentru ati justifica actiunea/nonactiunea...atunci aici e o problema.
Ultima oară modificat de daffid mihailov pe 04 Noi 2015, 12:54, modificat de 3 ori în total.
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde daffid mihailov » 04 Noi 2015, 12:47

B.K. daca asta preferi tu si asta te multumeste pe tine, eu nu am ce sa mai zic. Iti respect opinia. Vad ca fiecare are asteptaRi diferite. Dar nu-i trageti in jos pe cei care spera mai mult decat "le e permis sa spere".
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde B.K » 04 Noi 2015, 13:00

Mihailov , ma multumeste ptr ca stiu ce era inainte in sectorul asta. Mai mult de atat nu depinde de el , cei de"sus"au fraiele . Cat despre comisioane , spagi etc.....oare o fi vreun conducator sa nu ia nici macar un leut???....................eu nu cred in Mos Craciun !!!
O zi buna !!!
B.K

Mesajde Cristian IONITA » 04 Noi 2015, 13:10

lucky5strike scrie:Sectorul 4 e in strada.

Toata lumea e bulversata de tragedia de acum cateva zile. Oare va fi tot un foc de paie, ca problema cu diaspora si votul?

Sau sa fie asta punctul de plecare pentru o noua abordare a realitatii din tara?

gresit .... oamenii din Romania au iesit in strada .... "sectorul 4" este doar una din institutiile in fata carora au revendicat.

Nici "problema" cu diaspora si votul nu a fost foc de paie .... a fost una din picaturile adunate in pahar, aseara paharul a dat pe afara.

lucky5strike scrie:Cica Arena Nationala n-ar avea aviz ISU? :shock: :shock: :shock:

scoala la care lucrezi tu are aviz ISU? .... sunt multe care nu au

B.K scrie: ... oare o fi vreun conducator sa nu ia nici macar un leut???....................eu nu cred in Mos Craciun !!!
O zi buna !!!

pai daca intradevar nu exista .... in loc sa ne lamentam nu mai bine creem unul?

depinde numai si exclusiv de noi
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde joohny » 04 Noi 2015, 13:20

Va salut.Eu cind ma uit la un stup intentionez sa nu omor nici-o albina insa din nefericire mai omor cite una .Daca nu as umbla la acel stup nu as mai face victime. Cine este vinovat,eu ca trebuie sa ma uit in acel stup sau albina ca este in acel moment la locul nepotrivit?
joohny

Mesajde lucky5strike » 04 Noi 2015, 13:56

Mircea_63 scrie:Cand s-a iesit in strada si s-a strigat Liberte, fraternite, egalite s-a stiut ce se vrea, ca urmare s-a schimbat lumea. Cand se striga doar jos...probabil va urma o schimbare, dar nu stim in ce directie. Poate ca pleaca unii, vin altii si atata tot.

Ho-pa! Asta e o chestie foarte adevarata! :idea:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 04 Noi 2015, 14:03

Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 04 Noi 2015, 14:28

Eu Gabriel Le ma simt ca un gladiator pentru fiecare zi de supravietuire in tara mea!
- construim Catedrala Neamului dupa ce avem mii de biserici;
- preotii poarta straie si coroane din aur si conduc limuzine de lux dar nu sunt impozitati;
-ministrii, primarii, parlamentarii care: plagiaza,tradeaza, fura, omoara politisti, mint, dorm si se relaxaza pe banii nostri;
- ANAF da amenzi firmelor care au furat 5% dar inchide ochii la marii hoti;
- Presa si televiziunea manipuleaza;
- Politia aresteaza iar Justitia le da drumul;
- Presedintele tarii isi tripleaza salariul in primele luni de la instalarea in functie;
- demolam autostrazi in loc sa le construim;
- marim preturile la toate serviciile si produsele dar mentinem salarii mici;
- impozitam contribuabilul pe tot ce se poate si pe viitor chiar si pe aer;
- Ni se fura haotic toate padurile;
- Poluam fara sa ne pese;
- Parlamentarii isi voteaza singuri de capul lor pensii speciale;
- Sistemul de votare este musamalizat;
-Mortii voteaza;
-Iliescu nu este condamnat;
- Sucursale bancare cate 10 intr-o intersectie;
-Farmacii cat vezi cu ochii;
- Demolam fabrici si ridicam zeci de mall-uri
- Nu construim spitale pentru ca nu este nevoie... o sa ne rugam la miracole in Catedrala Neamului;
-ne imbulzim la cozi la moaste si cand se deschid supermarket-uri.
-Avem cei mai buni medici dar toti pleaca din tara iar cei care raman nu au in ce si cu ce sa profeseze;
-Ne vaitam ca nu avem bani dar avem in tara masini scumpe iar unele inca nu au aparut in reviste;
- Am aderat la uniunea europeana ca sa beneficiem obligatoriu de 2-3000 de imigranti cu tot cu teroristi la pachet;
- Priministrul vrea sa faca catedrala pt musulmani;
-Avem bani si buget pentru imigranti dar pentru oamenii strazii sau centrele de copii/batrani nu sunt bani;
- Ajungem in spitale si suntem trimisi la farmacie ca sa ne cumparam singuri medicamente pt ca medicii nu au de unde sa ne ofere tratament gratuit;
- Ni s-a marit varsta de pensionare cu toate ca acuma se moare mai repede;
-Muncesti cinstit 30 ani si iesi la pensie jegoasa din care nu poti supravietui pt ca mai mult de jumatate o dai pe tratamentul lunar;
- Dimineata si seara pe drumul spre si dinspre servici faci 1,5 ore in trafic pt o distanta de 10-15 km prin Bucuresti;
-Penitenciarele sunt pline cu detinuti care traiesc ca la hotel dar nu sunt pusi la munca in folosul comunitatii.
-Pentru fiecare deţinut, statul român alocă lunar suma de 2.500 de lei. Adică mai mult decât salariul brut al unui profesor sau al unui medic. 457 de lei reprezintă costul de întreţinere, 140 de lei sunt alocaţi pentru hrană, iar 83 de lei, pentru sănătate. Cea mai mare parte din sumă, însă, de 1.800 de lei, este destinată costurilor cu personalul şi investiţiilor. Asta în contextul în care, în ultimii cinci ani, tot mai mulţi români au ajuns în spatele gratiilor;
-etc — feeling pissed off in București,România.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde B.K » 04 Noi 2015, 17:59

Cristian IONITA scrie:pai daca intradevar nu exista .... in loc sa ne lamentam nu mai bine creem unul?
depinde numai si exclusiv de noi

Nu cred ca exista asa ceva.............
B.K

Mesajde Cristian IONITA » 04 Noi 2015, 18:00

sa fii dumneata sanatos

om trai si om vedea

Romania a aratat ca inca traieste, ca inca are romani vii care gandesc si s-a vazut – poate mai bine ca niciodata – ca in aceasta tara binecuvantata de Domnul Dumnezeul nostrum (care nu este si al lor!) sunt doua tabere: ROMANII si copiii lor, in tara lor, pe munca lor, cu Domnul Dumnezul lor si politicienii cu satana lor, cu coruptia lor, iar cei din urma ii omoara pe cei dintai, atunci cand nu le fura munca, cand nu-i alunga din tara lor, cand nu le trimit copiii la moarte.

POLITICIENII romani sunt criminalii iar armele folosite impotriva noastra sunt coruptia (morala si financiara), incompetenta autoritatilor, nepotismul!

ROMANII au inca puterea in tara lor, iar tomberonezilor din clasa politica le este groaznic de frica de noi si nici biserica nu-i mai breaza! am vazut reactia josnica, perfida si satanica a asa-zisului patriarh al Romaniei. Am vazut si am zambit intrebandu-ma de ce oare speram la altceva din partea unei “corporatii” obediente pana la supunere oarba in fata a doi demoni: banul si politica.
Cristian IONITA

Mesajde joohny » 04 Noi 2015, 18:11

joohny scrie:Va salut.Eu cind ma uit la un stup intentionez sa nu omor nici-o albina insa din nefericire mai omor cite una .Daca nu as umbla la acel stup nu as mai face victime. Cine este vinovat,eu ca trebuie sa ma uit in acel stup sau albina ca este in acel moment la locul nepotrivit?
joohny

Mesajde B.K » 04 Noi 2015, 18:13

Sa fie ca dumneata , insa eu cred ca pana nu dispare tot sistemul asta infect nu se rezolva nimic , daca stai in noroi nu ai cum sa nu te murdaresti!!
Puscaria e pistol cu apa pentru ei . Trebuie confiscat tot ce nu justifica legal , adica lasati liberi dar fara bani ,cam asa as vede eu o Romanie pe o cale ascendenta.
B.K

Mesajde daffid mihailov » 04 Noi 2015, 18:17

lucky5strike citind lista ta se pare ca oamenii astia stiu ce vor. Punctual. Scurt si la subiect.

B.K. Pana sa se afle de cati bani lua mita Oprescu, sunt sigur ca erau multi bucuresteni care l-ar fi votat in continuare. A facut si el ceva...Sa fure dar sa faca si pentu noi ceva. Ei bine. Eu vreau sa nu fure si sa faca si pentru noi ceva. Crezi ca e vreo diferenta?
daffid mihailov

Mesajde B.K » 04 Noi 2015, 18:20

Mihailov , il votau pentru ca altul mai bun nu avem de unde !
B.K

Mesajde Cristian IONITA » 04 Noi 2015, 18:30

B.K scrie:Mihailov , il votau pentru ca altul mai bun nu avem de unde !

:) .... se vede treaba ca "Miorita" - http://www.romanianvoice.com/poezii/balade/miorita.php nu a aparut pe aceste meleaguri chiar asa intamplator
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE