Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde cosming » 14 Aug 2014, 22:18

Am un poster cu van Damme si un trenulet electric marklin in curent alternativ pe o macheta la care ma duc acum sa-i fac fantana si o stupina
cosming

Mesajde Mircea_63 » 14 Aug 2014, 22:22

cosming scrie:Am un poster cu van Damme si un trenulet electric marklin in curent alternativ pe o macheta la care ma duc acum sa-i fac fantana si o stupina

Posterele cu dame nu le mai ai? :?
Du-te si te joaca, dar sa fii cuminte si sa nu iesi din curte.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 14 Aug 2014, 22:33

Mircea_63 scrie:
cosming scrie:Am un poster cu van Damme si un trenulet electric marklin in curent alternativ pe o macheta la care ma duc acum sa-i fac fantana si o stupina

Posterele cu dame nu le mai ai? :?
Du-te si te joaca, dar sa fii cuminte si sa nu iesi din curte.

Cica Mircea Badea face schimb de postere...care va bagati ..??.... :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde cosming » 14 Aug 2014, 22:41

Eu dau doua sine de tren pe un pachet de rame si o locomotiva pe 5m3 de cherestea uscata :mrgreen: ce mama zmeului ca de la postere am mai avansat si schimbam pe alte jucarii
cosming

Mesajde cosming » 14 Aug 2014, 22:50

Taci ca am gasit si cateva vaporase de ma jucam cu ele in cada vopsite si cu ceva super glue is ca noi. Erau dosite in pod pazite de viespii. Dau toata flota pe cate matci va lasa mana :mrgreen:
cosming

Mesajde cosming » 14 Aug 2014, 23:36

http://m.youtube.com/watch?v=zKoDCJyxKTo

eterna si fascinanta romanie afacerea afisul :mrgreen: Va spui eu ca miere o sa curga pe garduri si ceara pe asfalturi
cosming

Mesajde ignatov andrei » 15 Aug 2014, 00:34

cosming scrie:Taci ca am gasit si cateva vaporase de ma jucam cu ele in cada vopsite si cu ceva super glue is ca noi. Erau dosite in pod pazite de viespii. Dau toata flota pe cate matci va lasa mana :mrgreen:

"Cosminge", esti baiat simpatic si e normal sa ai si "personalitate" !!!

cosming scrie:http://m.youtube.com/watch?v=zKoDCJyxKTo

eterna si fascinanta romanie afacerea afisul :mrgreen: Va spui eu ca miere o sa curga pe garduri si ceara pe asfalturi

"Cosminge", iti dau un sfat - nu ne vede (nu ne aude) NIMENI, fii sigur - fa in asa fel si... las-o mai moale!!!
Daca vrei sa fii "spiritual", consulta-te pe MP cu "baietii" care "te adora"!

P.S. Ti-o spune... "moshu' Andrei"!!!!
ignatov andrei

Mesajde cristian bh » 15 Aug 2014, 09:13

ignatov andrei scrie:
cosming scrie:Taci ca am gasit si cateva vaporase de ma jucam cu ele in cada vopsite si cu ceva super glue is ca noi. Erau dosite in pod pazite de viespii. Dau toata flota pe cate matci va lasa mana :mrgreen:

"Cosminge", esti baiat simpatic si e normal sa ai si "personalitate" !!!

cosming scrie:http://m.youtube.com/watch?v=zKoDCJyxKTo

"Cosminge", iti dau un sfat - nu ne vede (nu ne aude) NIMENI, fii sigur - fa in asa fel si... las-o mai moale!!!
Daca vrei sa fii "spiritual", consulta-te pe MP cu "baietii" care "te adora"!

P.S. Ti-o spune... "moshu' Andrei"!!!!

adicalelea,nene Andrei,asta-i un soi de precenzura?mai, mai,tare mi-era dor,ca n-am prea mirosit-o bine ,trecuse deja de prima tinerete. :D
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde ignatov andrei » 15 Aug 2014, 12:52

Nu Cristiane, nu-i precenzura, doar ca sunt subiecte aiurea, inventate de televiziuni!

Care este adevarul:
- flota a fost vanduta pe 1 leu, tocmai pentru a fi protejata, iar cei care au INCHIRIAT la altii vapoarele sunt vinovati si tac ca porcul in popusoi, ba mai baga si strambe cu "vanzarea" flotei (mai ales ordinarul de Petre Mihai Bacanu, pentru ca i s-au refuzat oaresce "propuneri de afaceri");
- chestia cu afisul a fost scoasa din context de "unii", pentru ca acolo a fost vorba de un intreg pachet (inclusiv reclama de la eurosport), pachet care a costat de vreo 30 de ori mai putin decat normal, asta datorita lui Ilie Nastase, dar "baietii buni" (Ludovic Orban mai ales, pentru ca i s-a dat cu "flit") s-au legat de faptul ca nu s-a facut LICITATIE, nu conta ca s-au economisit bani foarte multi si ca au auzit de Romania cateva sute de milioane de oameni, mai ales ca reclama a fost data pe eurosport cand, la 100 metri plat, Usain Bolt dobora recordul mondial, iar o simpla aparitie costa milioane (vezi reclama cu Cipru sau Croatia).

Ca "groparul turismului" - Dan Matei Aghaton - a cheltuit 285 milioane de dolari cu un proiect fantoma si a "hranit" o turma de politicieni, nu se pune (chiar daca este de 300 de ori mai mult decat a costat "afisul" in cauza), pentru ca s-a facut LICITATIE!

Ca la Borsa a fost si platit si amenintat un "gospodar" ca sa puna bariera si sa ingradeasca accesul catre telecabina, numai ca sa ramana neterminata... iar nu se pune!

Si... multe altele...
ignatov andrei

Mesajde cristian bh » 15 Aug 2014, 15:50

ignatov andrei scrie:Nu Cristiane, nu-i precenzura, doar ca sunt subiecte aiurea, inventate de televiziuni!

Posibil sa ai dreptate.........ce cred eu,
presa vorbita,scrisa si vazuta,e un instrument de spalare de creier,
exista si situatia de "ignore" asta-n cazul meu,pt ca subiectele sunt= (interesul poarta fesul)
Al Capone a fost bagat la puscarie pt niste chestiuni fiscale,nicidecum pt faptele comise.Dar americanii s-au multumit ca l-au inchis.
La noi pare-se ca-i la fel,cu multi! deci e bine ca i-au incaltat pe cativa,pt putin din ceea ce meritau.
Ce ma mir eu de hotia din sferele mai-nalte,cand in comuna mea,ca daca te urci in turla la biserica, tragi cu prastia in cele patru zari dincolo de hotare,un parlit de primar, din 2007 incoace a luat de la apia peste 1,5 milioane de euro,pe pasunile comunei,asta in situatia in care pasunile erau utilizate de crescatorii de animale ,desi aceste subventii erau destinate fermierilor.
Poate sa-mi spuna mie cineva cum vine treaba asta ?
adica statul isi da tot lui subventii?
si treaba asta este in toate comunele?
in formularul anexa este specificat faptul ca in situatia in care aceste pasuni sunt utilizate de catre fermieri primariile care nu detin animale domestice sunt neeligibile la plata.
cristian bh

Mesajde Closcutz » 15 Aug 2014, 16:05

cristian bh scrie:Posibil sa ai dreptate.........ce cred eu,
presa vorbita,scrisa si vazuta,e un instrument de spalare de creier,
exista si situatia de "ignore" asta-n cazul meu,pt ca subiectele sunt= (interesul poarta fesul)
Al Capone a fost bagat la puscarie pt niste chestiuni fiscale,nicidecum pt faptele comise.Dar americanii s-au multumit ca l-au inchis.
La noi pare-se ca-i la fel,cu multi! deci e bine ca i-au incaltat pe cativa,pt putin din ceea ce meritau.
Ce ma mir eu de hotia din sferele mai-nalte,cand in comuna mea,ca daca te urci in turla la biserica, tragi cu prastia in cele patru zari dincolo de hotare,un parlit de primar, din 2007 incoace a luat de la apia peste 1,5 milioane de euro,pe pasunile comunei,asta in situatia in care pasunile erau utilizate de crescatorii de animale ,desi aceste subventii erau destinate fermierilor.
Poate sa-mi spuna mie cineva cum vine treaba asta ?
adica statul isi da tot lui subventii?
si treaba asta este in toate comunele?
in formularul anexa este specificat faptul ca in situatia in care aceste pasuni sunt utilizate de catre fermieri primariile care nu detin animale domestice sunt neeligibile la plata.

Si ce, ti s-o pus pata ca n-ai nimerit si tu la alvita insfacata de edil?
Closcutz

Mesajde teinegru64 » 15 Aug 2014, 16:32

Closcutz scrie:
cristian bh scrie:

Daca pata vine de la patat....cu siguranta Cristian doarme linistit.E posibil sa fie din cauza muncii.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde cristian bh » 15 Aug 2014, 17:13

Closcutz scrie:

Mie nu mi s-a pus nici o pata ,da vaz ca tie sigur tzi s-a pus parinte STAT, :shock:
ca sari c-a musca-n lapte, chiar de n-ai nici o treaba cu subiectul,
vaz ca la ciordeala, i-ti fuge bibilica.
Aici e vorba despre lege,administratie,subventii europene,ce mai ,chestii straine de matale din ce se pare a fi.
Nu dresul busuiocului. :D
cristian bh

Mesajde cosming » 18 Aug 2014, 11:16

Mosh Andrei stupina matale ar duce-o mai bine daca ai subcontracta cativa apicultori de aici de pe forum si le-ai vinde cate un stup pe o cireasa. Conditiile contractuale ar presupune ca fiecare argat de stup sa-ti livreze la o data fixa ce vrei matale ,bani miere propolis.... sau o caisa. Matale te apuci de coaching in apicultura si n-o sa ai timp de stupi. Tragem niste concluzii ce se intampla cu stupina matale?

Uite un stup e la mine estimam 80kg miere anual din care 50 kg de miere ti le trimit iar 30 kg le valoric eu . Ia uite albina aia in copac. 30 la matale 3...pardon, 20 la mine.
cosming

Mesajde modigliani » 18 Aug 2014, 17:23

cosming scrie:
Uite un stup e la mine estimam 80kg miere anual din care 50 kg de miere ti le trimit iar 30 kg le valoric eu . Ia uite albina aia in copac. 30 la matale 3...pardon, 20 la mine.

Bai , voi bateti campii sa va vedeti scriind , sa va bagati in seama , nene . Sa mor io ......
Bagati-va , dracului , mintile-n cap , ca nu scrieti neandertalienilor !

Voi inventati polemici si discutii de dragul ideii de-a da eu prin ele si din a va desfiinta ineptiile babuinistice ........

In PLM , albinele tale au excavatoare ? Sau avem noi ciunga-n par ?

...............................

BTW , ma p*s pe el de ON TOPIC , nu-i asa ? Mieji sa fim , sa dam bine-n lume , cu stupi alde "Superman" ! Nu-i asa ?
...... Fuckin' bullshit ........ neghiob de la Brezoaia ce esti ........
modigliani

Mesajde cristian bh » 18 Aug 2014, 17:36

modigliani scrie:
cosming scrie:

Bai , voi bateti campii sa va vedeti scriind , sa va bagati in seama , nene . Sa mor io ......
Bagati-va , dracului , mintile-n cap , ca nu scrieti neandertalienilor !

Voi inventati polemici si discutii de dragul ideii de-a da eu prin ele si din a va desfiinta ineptiile babuinistice ........

In PLM , albinele tale au excavatoare ? Sau avem noi ciunga-n par ?

...............................

BTW , ma p*s pe el de ON TOPIC , nu-i asa ? Mieji sa fim , sa dam bine-n lume , cu stupi alde "Superman" ! Nu-i asa ?
...... Fuckin' bullshit ........ neghiob de la Brezoaia ce esti ........

Pictore,,,,se vede ca n-ai albine :lol: :lol:
altfel,prindeai figura de stil! :D
cristian bh

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE