Microb2010 scrie:Bine vazut domnu Adi.
"Nu! Baiu-i tot mamaliga!"
Sa fie a producatorilor mamaliga?!
gabi bee scrie:Ar trebui sa stie toata lumea cum a luat USL aproape 60% din voturi ! la mine este un orasel destul de cuminte unde nu prea s-au pomenit "magarii" la alegeri sau cel putin nu asa pe fata , dar duminica pe 9 au fost foarte multi carora l-i s-au dat intre 30 si 50 ron din partea unor oameni ai PSD pentru a vota cu USL ! multi au fost luati de acasa cu masinile , l-i sau dat bani si au fost dusi sa voteze sau l-i sau cerut doar buletinul pentru scurt timp si apoi l-i sa inapoiat ! acelasi lucru s-a intamplat si la mine la tara dupa cum mi-au spus rudele si ma gandesc ca daca aici unde nu este asa debandada ca in alte zone , s-au facut magarii , atunci in TELEORMAN , VRANCEA , etc , etc a fost durere ! nu zic ca nu ar fi castigat oricum, dar cu un scor mai mic , sigur sub 50 % si scorurile se modificau putin !
Deci nu te poti baza pe astfel de oameni , nu poti avea incredere in ei ca vor face lucruri corecte , ca vor lasa justitia sa functioneze corect si independent etc ! Asa ca sa nu se mai bata cu caramida in piept ca i-a votat lumea ca sunt niste EXCROCI si locul multora care au intrat in parlament este in puscarie iar multi din ei aveau deja dosare in desfasurare !
delorin I scrie:Care popor? ......... Cert e ca am vazut altceva...Aici ce sa vezi? Hoti si hoti si hoti toti pusi de capatuire si nici macar unul mai rasarit sa faca ceva pentru gramada asta numita POPOR! Nici macar popor nu suntem cred eu in faza actuala!
gabi bee scrie:.......
Deci nu te poti baza pe astfel de oameni , nu poti avea incredere in ei ca vor face lucruri corecte , ca vor lasa justitia sa functioneze corect si independent etc ! Asa ca sa nu se mai bata cu caramida in piept ca i-a votat lumea ca sunt niste EXCROCI si locul multora care au intrat in parlament este in puscarie iar multi din ei aveau deja dosare in desfasurare !
delorin I scrie:....ce a fost a trecut! MAcar penalul sa ramana..cam greu de scapat de el!
Mircea_63 scrie:delorin I scrie:Care popor? ......... Cert e ca am vazut altceva...Aici ce sa vezi? Hoti si hoti si hoti toti pusi de capatuire si nici macar unul mai rasarit sa faca ceva pentru gramada asta numita POPOR! Nici macar popor nu suntem cred eu in faza actuala!
Exagerezi colega! Cand ai de toate e usor sa fii gentleman, e usor sa daruiesti, e usor sa fii cinstit...SUNTEM un popor!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori