Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde kamy » 13 Dec 2012, 08:17

Nu! Baiu-i tot mamaliga!
kamy

Mesajde Microb2010 » 13 Dec 2012, 10:35

Bine vazut domnu Adi.

"Nu! Baiu-i tot mamaliga!"

Sa fie a producatorilor mamaliga?!
Microb2010

Mesajde kamy » 13 Dec 2012, 13:06

Microb2010 scrie:Bine vazut domnu Adi.

"Nu! Baiu-i tot mamaliga!"

Sa fie a producatorilor mamaliga?!

Nu bre noi romanii santem ,,mamalinga,,
kamy

Mesajde gabi bee » 13 Dec 2012, 14:21

Ar trebui sa stie toata lumea cum a luat USL aproape 60% din voturi ! la mine este un orasel destul de cuminte unde nu prea s-au pomenit "magarii" la alegeri sau cel putin nu asa pe fata , dar duminica pe 9 au fost foarte multi carora l-i s-au dat intre 30 si 50 ron din partea unor oameni ai PSD pentru a vota cu USL ! multi au fost luati de acasa cu masinile , l-i sau dat bani si au fost dusi sa voteze sau l-i sau cerut doar buletinul pentru scurt timp si apoi l-i sa inapoiat ! acelasi lucru s-a intamplat si la mine la tara dupa cum mi-au spus rudele si ma gandesc ca daca aici unde nu este asa debandada ca in alte zone , s-au facut magarii , atunci in TELEORMAN , VRANCEA , etc , etc a fost durere ! nu zic ca nu ar fi castigat oricum, dar cu un scor mai mic , sigur sub 50 % si scorurile se modificau putin !
Deci nu te poti baza pe astfel de oameni , nu poti avea incredere in ei ca vor face lucruri corecte , ca vor lasa justitia sa functioneze corect si independent etc ! Asa ca sa nu se mai bata cu caramida in piept ca i-a votat lumea ca sunt niste EXCROCI si locul multora care au intrat in parlament este in puscarie iar multi din ei aveau deja dosare in desfasurare !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde csaa » 13 Dec 2012, 14:40

Nu neg ceea ce ai spus. Plata voturilor si "imprumultul CI-urilor" sunt fapte penale si degradante. Dar in ceea ce priveste dosarele in desfasurare da-mi voie sa-ti explic cum se procedeaza.
Pentru a-ti bloca candidatura si a te intimida eventualul tau contracandidat ma plateste pe mine, un "neica nimeni", sa-ti fac plangeri penale pentru fapte ipotetice. Procurorul (neaservit politic, nu e asa?) inregistreaza dosarul penal, ba chiar il declina la DNA "banuind" ca se ascund fapte de coruptie. Cel de la DNA "scapa" niste informatii in presa (totul pe surse) si uite asa ajungi cel mai mare corupt al tarii.
Asta ti-o spune un om patit (mai putin candidatura si DNA) care a avut inregistrate trei dosare penale pentru ca a indraznit sa intre la el in curte.
csaa

Mesajde nae » 13 Dec 2012, 19:53

gabi bee scrie:Ar trebui sa stie toata lumea cum a luat USL aproape 60% din voturi ! la mine este un orasel destul de cuminte unde nu prea s-au pomenit "magarii" la alegeri sau cel putin nu asa pe fata , dar duminica pe 9 au fost foarte multi carora l-i s-au dat intre 30 si 50 ron din partea unor oameni ai PSD pentru a vota cu USL ! multi au fost luati de acasa cu masinile , l-i sau dat bani si au fost dusi sa voteze sau l-i sau cerut doar buletinul pentru scurt timp si apoi l-i sa inapoiat ! acelasi lucru s-a intamplat si la mine la tara dupa cum mi-au spus rudele si ma gandesc ca daca aici unde nu este asa debandada ca in alte zone , s-au facut magarii , atunci in TELEORMAN , VRANCEA , etc , etc a fost durere ! nu zic ca nu ar fi castigat oricum, dar cu un scor mai mic , sigur sub 50 % si scorurile se modificau putin !
Deci nu te poti baza pe astfel de oameni , nu poti avea incredere in ei ca vor face lucruri corecte , ca vor lasa justitia sa functioneze corect si independent etc ! Asa ca sa nu se mai bata cu caramida in piept ca i-a votat lumea ca sunt niste EXCROCI si locul multora care au intrat in parlament este in puscarie iar multi din ei aveau deja dosare in desfasurare !

La referendum am inteles de ce 9 mil v-ati abtinut :oops: ; acum ,inteleg, ori n-ati fost 9 mil ori ati pus botul la bani ...
Gabi , hai s-o lasam mai moale ca vin sarbatorile si.. de fam mea sau a ta nici pe Base nici pe Ponta nu-l doare .(daca ma doare mana e semn ca se usuca ? )
nae

Mesajde delorin I » 13 Dec 2012, 20:37

Care popor? Mie mi se pare ca notiunea tinde sa dispara sau e lasata doar unor demagogi...in rest suntem electori, alegatori si contribuabili...atat...NU vi se pare? Aveti sentimentul ca ne tine ceva legati impreuna? In sensul de clasa conducatoare? Eu nu vad asta...NU simt asta! Am facut acum 2 luni o expeditie intr-o parte a Turciei pe care o ratasem...vechea Licie, tinut neexplorat turistic pana pe la inceputul anilor 80 pentru ca nu erau drumuri terestre! Acum se contrueisc autostrazi in parteneriat turco-chinez. Ce pot sa va spun? Este ca acolo in pustietatea si ariditatea pe alocuri a muntilor TAurus am vazut gandire nationala, identitate nationala si ideea de bunastrare populara! Turcii au construit in pustie niste hale uriase la car eplatesc curent si apa si pe care le-au oferit fara chirie unor antreprenori ca sa dezvolte acolo o industrie traditionala- covoarele, sa tina pe loc o populatie ademenita de miracolul unor orase mari unde fiind needucati - in Turcia media scoalara este de 6 clase, nu aveau sanse, si in acelasi timp sa dea de lucru unor oameni care nu ar fi putut fi incadrati altfel prea usor! Asta numesc eu progres si viziune! Poate e drept ca acolo s-a nascut Ataturk, poate ca au inca o mentalitate de mare putere chair daca pretul la pompa a motorinei a depasit 2 Euro - ei nu au petrol, chiar daca kilogramul de carne de vita a ajuns la echivalentul a 20 euro! Cert e ca am vazut altceva...Aici ce sa vezi? Hoti si hoti si hoti toti pusi de capatuire si nici macar unul mai rasarit sa faca ceva pentru gramada asta numita POPOR! Nici macar popor nu suntem cred eu in faza actuala!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Mircea_63 » 13 Dec 2012, 21:37

delorin I scrie:Care popor? ......... Cert e ca am vazut altceva...Aici ce sa vezi? Hoti si hoti si hoti toti pusi de capatuire si nici macar unul mai rasarit sa faca ceva pentru gramada asta numita POPOR! Nici macar popor nu suntem cred eu in faza actuala!

Exagerezi colega! Cand ai de toate e usor sa fii gentleman, e usor sa daruiesti, e usor sa fii cinstit. Cand ti-e foame, frig, griji sau si mai minunat si ingrozitor...ai copii, foarte probabil ca vei fura intr-un fel sau altul. Nu neaparat sa bagi mana in buzunarul cuiva, dar pana si cumparatul unui pachet de tigari fara timbru, marfa mai ieftina procurata de o cunostinta care "aduce" etc sau ocolirea unor taxe cand se poate.

Ar fi multe de spus...asa buni, rai cum suntem, suntem totusi un popor. Ne bucuram cand castiga un sportiv roman, cand un roman face ceva deosebit, ne intristam cand suntem vorbiti de rau.
E liniste si pace, avem alegeri libere, putem calatorii prin toata europa, putem vorbi despre orice. E mare lucru. Intr-adevar suntem cu totii mai mult sau mai putin stransi de oute din cauza saraciei si saracia e mai rea decat o boala. Chiar si cand esti cat de cat mai scapatat, te doare cand vezi ce e in jur, dar SUNTEM un popor!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde delorin I » 13 Dec 2012, 21:49

Suntem un popor..dar clasa politica...nu are nici un merit! Accidental graditam in jurul acestei notiuni si nu pentru ca ea ar conta...saracia parlamentarilor si a altora ce ne conduc..la ea ma refeream...cu ghilimele..ceilalti nu au alta solutie...ba ei pentru un colt de paine sau un borcam cu grasime cum imi povestea un prieten jurist, chiar fac puscarie. Feciorii astia mai mari care fac trafic cu tot ce misca...SUNT IMUNI! LA asta m-am referit! Si nu am exagerat cu nimic. Chiar am subliniat diferenta dintre o clasa politica precum cea turca..sau unele elemente ale ei, si acest mare amalgam politic romanesc fara nici un fel de unitate doctrinara dar care la problemele tarii si la taierilew de salarii raspunde cu cresterea numarului de parlamentari si cu iluzia ca nu vor fi cheltuieli suplimentare...ca si cum 100 de autovehicule noi, 100 de soferi ...etc....ar fi tot una cu 2 sau 3 persoane pe car eun buget l-ar putea inghiti! E o diferenta intre VIZIUNE<, daruire fata de o cauza....si demagogie ieftina pe paine!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde marius.gj.apic. » 13 Dec 2012, 22:10

gabi bee scrie:.......

În orice tabără se fură (mai mult sau mai puţin) , în orice tabără sunt EXCROCI şi SUPEREXCROCI (mai mult sau mai puţin) . La mine în localitate campioni la furturi electorale au fost întodeauna PDL-işti . Cu toate astea , anul ăsta au pierdut rău de tot .
1. În vară la primari au făcut sute de vize de domiciliu (nu ştiu dacă n-am exprimat corect) - numai într-o casă neterminată (nelocuibilă) , fără uşi fără ferestre aveau domiciliu 56 de persoane , mita electorală de la 20-30 lei până la camionete de lemne , au tăiat benerele adversarilor ...
2. La referendum au "boicotat" prin "confiscarea" a sute de C.I.-uri ... (nu mai intru în alte detalii ...)
Cât despre alegerile din toamnă ... mă abţin să mai scriu ceva ...

Rezultatele pe plan local , sub opt ani de conducere PDL (primar + consilieri) au fost un DEZASTRU . Loc. Glogova , pe primul loc în Gorj la datorii şi dosare penale ...

Aşa că nici pe astfel de oameni nu te poţi baza şi nu poti avea incredere in ei ca vor face lucruri corecte ...
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde delorin I » 13 Dec 2012, 22:35

Asta este oastea de stransura a PDL care a fost foarte eficienta la tine si foarte vizibila...nici ceilalti nu au stat degeaba...sa vezi acum oastea de stransura a celor care au castigat...a fost nevoie de mai mult epartide...sa vezi ce de flamanzi asteapta....ce a fost a trecut! MAcar penalul sa ramana..cam greu de scapat de el!

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde marius.gj.apic. » 13 Dec 2012, 22:49

delorin I scrie:....ce a fost a trecut! MAcar penalul sa ramana..cam greu de scapat de el!

Stai liniştit că şi el (fostul primar) e foarte liniştit : JUSTIŢIA LUCREAZĂ - la 2-3 NUP-uri/săptămînă care vin la primărie , nu trece anul şi-i ALBA CA ZĂPADA ... ce-a fost ... toate vor trece .
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde Donbazil » 13 Dec 2012, 22:56

Mircea_63 scrie:
delorin I scrie:Care popor? ......... Cert e ca am vazut altceva...Aici ce sa vezi? Hoti si hoti si hoti toti pusi de capatuire si nici macar unul mai rasarit sa faca ceva pentru gramada asta numita POPOR! Nici macar popor nu suntem cred eu in faza actuala!

Exagerezi colega! Cand ai de toate e usor sa fii gentleman, e usor sa daruiesti, e usor sa fii cinstit...SUNTEM un popor!

Sal'tare!
Mircea, aici m-ai spart......Jos palaria! :idea: .....
Cand ne vedem, dau o bere :) :) .....
Eu n-am mai vrut sa intervin pe acest subiect si cat pot o sa ma abtin, - mai ales ca vad unele tampenii scrise de unii colegi.... E treaba lor.....Dar cu tine-i altceva......Chear imi place ceea ce ai scris.....Daca si cu inima , nu doar cu creerul gandersti la fel, esti OM! :idea: ......
Sa fii sanatos!
Daca in tara asta se poate indrepta ceva, apai numai noi, cei de aici o putem face!......Buni, rai, astia suntem lasati de la Bunul Dumnezeu si n-or sa vina coreenii ori jamaicanii sa ne faca bine-n tara!.......Tot noi trebuie s-o dregem!.....Care om mai ramane! :idea: .....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde delorin I » 13 Dec 2012, 23:06

Mda...ce o fi fost asa de extraordinar? Cineva care are de toate isi peirde vremea pe forum? Sau doar impresii si iluziile vandute de Ponta prind prea usor la unii care fie s-au capatuit fie au nevoie de iluzii ca sa traiasca...MA faceti sa am gandesc la cazul acelui amarat care aseara la radio Realitatea anunta ca e in zapada de 7 ore undeva pe langa aAlexandria cand ministrul X..sau cum il cheama anuntase ca nu sunt asemenea cazuri! Si totul e sub control...e sub control...dar adevarul....:) Macar amarutul ala de Boc s-a dus in teren...nu discut ce a facut dar a prezentat adevarul...pe cand astia de cand au venit ..TOTUL E PERFECT! Ca si in capetele unora dintre cei prezenti aici de fata..care par sa aiba 3 anisori! Dar cand omul nu invata..NIMIC ce inseamna asta oare?

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde csaa » 13 Dec 2012, 23:41

Offf! Crezi ca ministrul a dat roata tarii asteia si a verificat toate drumurile dupa care a dat un comunicat? Nu dom'le, s-a bazat pe ce au spus oamenii pe care ii are, dar care oameni sunt tot aia de iarna trecuta, de acum doua iernii, trei.....s.a.m.d.
Ce a facut "amaratul ala de Boc"? Pai ala era rolul lui, sa dea la lopata sau sa imparta ceai? Pentru asta era platit cu cat era platit? Toata mascarada aia era de reclama, eu am fost de fata la niste "iesiri in teren" si totul tinea pana se inchideau camerele de filmat.
Nu dom'le, unul din rolurile unui ministru este sa se asigure ca toti directorii de regii isi fac treaba si ca banii publicii nu se duc pe .....deszapezirea apelor Dunarii.
csaa

Mesajde delorin I » 14 Dec 2012, 00:49

Ok! Hai sa convocam o partida de vanatoare..sa adunam toti stabii judetului...mereu aceeasi indiferent cine a castigat alegerile..si hai la vanatoare! O mai punem de o mica afacere, mai capatuim un fecior, o fiica o nepoata un post acolo de impins scaunele pe la Bruxelles...ce bine e BA in Romania! Mai construim un teren de tenis, o piscina inca o pensiune, Voiculescu e la putere si acum o sa se faca uitate dosarele noastre de baieti buni care am mai trimis pe cate unul la racoare in numele POPORULUI, asa cu zambetul pe buze si in interes national. LAsa sa plece astia cu gura mare care ne strica socotelile...SA ne ramana noua ca de ai batrani ne ocupam noi....Acolo un kil de faina si 2 de zahar si ...a nepotilor si stranepotilor nostri e pamantul asta!

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE