Sunt interesat ! Chiar daca-i vorba de o istorie romantata (asa spun criticii), mi-ar place s-o citesc ! Din orice carte, oricat de proasta ar fi, tot inveti macar un lucru bun ! In ceea ce priveste opera lui Johannis, sunt convins ca o sa invat foarte multe lucruri bune sau macar ... bine facute !irina scrie:
Nedumerit dar interesat
![]()
Cartea "Pas cu pas" a lui K. Iohannis;format digital.
Mai esti interesat?
Si eu ti-as fi recunoscatoare daca m-ai lamuri ce e cu.....entimematica
Mircea_63 scrie:Adica ai fi putut la fel de bine sa spui... limbaj silogismatic?
Mircea_63 scrie:Limbaj entimematic este mai degraba limbajul in care ai tras o concluzie fara sa fie suficient de clar rationamentul.
Bambucha scrie:MIHAI BALS scrie:hai sa va zic cine e idolul stuparilor....adica...ig:
-zero,nada,nimeni!
imbracat de la second,cu masina second second.
nu ca ar fi de ras,dar nu ASTA e IDOLUL meu!
Guten Morgen Herr Mihai Bals,
Eu personal in numele comunitatii Stuparitul va rog sa va cereti public scuze!
Cu aceasta ocazie vreau si eu sa-mi cer scuze fata de toti pe care i-am ofensat aici vreodata, regret acest lucru si imi pare rau.
ioanpuiu scrie:MIHAI BALS scrie:ioanpuiu scrie:Întoarce-te cînd vei fi capabil!
spicuiesc
CAND
ANALFABETILOR
MIHI BALS, întrerupi cursivitatea discuţiilor pe topical ăsta cu intervenţii de toată jena.
Ai cele mai slabe "comentarii"
Nişte buruieni.
Ioan Guist scrie:luci scrie:Am o intrebare; simpla; dupa 20 de ani de munca cu Iohanis; probabil si cu Ponta presedinte voi fi tot un cioban la stupi cu datorii sau voi fi un fermier cu angajati care pastoresc stupina in timp ce eu sunt la Miami pe plaja; sa avem rabdare 20 de ani sa aflam sau sa ne uitam la cei mai vechi in stuparit?
Fi antena !!
Dau si eu din tasta acilea .Uite o prorocie:
Daca la SB , mutu asta o facut in 10 zile curat , la Bucale , in politichie zic, va face in 10 saptamani.Vorbim deci, in februarie.
Pe urma o sa-i sara la vara toata lumea in cap fiinca ne va pune sa dam cu var.
Prin toamna anului urmator , o sa incepem sa intram pe ritmul lui.
Prin sfarsit de mandat o sa stim ce inseamna munca.arbeit.
Dupa ce pleaca ne facem treaba singuri din glezna.
Hai ma ca o sa fie ghine.Pe bune ca mutu curului nu se face de ras.Nu-l lasa Aghela sa-i faca gena de ras.Cat e ea de mica daca-i atministreaza un ghenunhci la cofrag, intra pe linie.
ioanpuiu scrie:Întoarce-te cînd vei fi capabil!
Bambucha scrie:MIHAI BALS scrie:hai sa va zic cine e idolul stuparilor....adica...ig:
-zero,nada,nimeni!
imbracat de la second,cu masina second second.
nu ca ar fi de ras,dar nu ASTA e IDOLUL meu!
Guten Morgen Herr Mihai Bals,
Eu personal in numele comunitatii Stuparitul va rog sa va cereti public scuze!
Cu aceasta ocazie vreau si eu sa-mi cer scuze fata de toti pe care i-am ofensat aici vreodata, regret acest lucru si imi pare rau.
MIHAI BALS scrie:ioanpuiu scrie:Ai cele mai slabe "comentarii"
Nişte buruieni.
BURUIANA ESTI TU!
ioanpuiu scrie:Văd că te-ai 'liberat Mihai. Stai mult ?
ioanpuiu scrie:MIHAI BALS scrie:ioanpuiu scrie:Ai cele mai slabe "comentarii"
Nişte buruieni.
BURUIANA ESTI TU!
Văd că te-ai 'liberat Mihai. Stai mult ?
cristian bh scrie:ioanpuiu scrie:Văd că te-ai 'liberat Mihai. Stai mult ?
Pana pleaca toata lumea la culcare!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori