Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Mircea_63 » 04 Sep 2013, 23:01

Antonescu, despre o posibilă intervenţie în Siria: „Vom fi în prima linie alături de SUA şi aliaţii noştri“

http://adevarul.ro/news/politica/antone ... index.html

No comment!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 04 Sep 2013, 23:25

Mircea_63 scrie:Antonescu, despre o posibilă intervenţie în Siria: „Vom fi în prima linie alături de SUA şi aliaţii noştri“

No comment!

Nu am rabdare sa citesc .
Nu am ascuns ca-l urasc pe base din ''fundul'' intunecat al sufletului meu .
L-am votat pe crinulache ; NU mai vede votul meu nici daca-si taie urechile ...
Am facut dintr-un geniu militar/.../ un sfant (Stefan cel Mare )= nu merita ; iar pe Caragiale , care E ETERN ,nu-l cunoastem ...
...''si eu (Hic !) .. cu cine votez !
nae

Mesajde Mircea_63 » 04 Sep 2013, 23:32

nae scrie:
Mircea_63 scrie:Antonescu, despre o posibilă intervenţie în Siria: „Vom fi în prima linie alături de SUA şi aliaţii noştri“

No comment!

L-am votat pe crinulache ; NU mai vede votul meu nici daca-si taie urechile ...

Inseamna ca n-am postat degeaba! :lol:
Mircea_63

Mesajde Bambucha » 01 Noi 2013, 00:30

Bambucha scrie:Problema sta in educatie!! Ba chiar si in autoeducatie. Atata timp cat se voteaza pe mici,praf si bere, iar "pe toate gardurile" vedem actiuni de spalare a creierului cu scopul de a indobitoci masele de necuvantatoare, astfel incat acestea sa nu-si puna intrebari nici macar de existenta, pot sa zic ca ne meritam soarta. Este dur, dar cred ca e adevarat. In afara faptului ca ne vor prosti, mai suntem pe deasupra si crescuti de mici in spirit de neciste si de promovare a hotiei. Iar daca din greseala ajungem pe afara demonstram imediat cele 2 mari calitati ale caracterului roman postdecembrist.
...
Ca politici de sters la .ur sunt curios cat va dura pana la schimbarea cotei unice si cat de repede se va implementa impozitul progresiv. Dupa aceasta sunt curios cat voi mai rezista in tara asta cu o democratie atat de "originala"!

Se pare ca raul la ce ma gandeam acum un an jumate e pe cale sa se produca :?

http://cursdeguvernare.ro/buget-2014-premierul-a-propus-cota-unica-de-20-si-tva-de-22-pnl-se-opune-cresterii-cotei-unice-ministrul-liviu-voinea-e-prematur-sa-ne-gandim-la-masuri-fiscale.html

ura-ura impozite noi la rasarit se arata!!

http://www.ziare.com/taxa/taxa-auto/noua-taxa-auto-a-lui-ponta-spaima-soferilor-avocat-va-crea-haos-1265186

Masina mea productie romaneasca din 2005 valoreaza mai putin decat taxa lor de mediu, in schimb se incurajeaza importul de rable pe roti euro1, euro2 sau noneuro! Taxa noua s-a introdus imediat dupa promisiunea ca nu, nimic, de unde, absolut nada... nu va fi introdus in locul taxei de poluare. Evident contrariul s-a produs imediat dupa impartirea maslinelor de la alegeri. Intr-un an jumate de culoare rosie au fost introduse 30 de impozite noi... Cu alte cuvinte cu fiecare maslina a mai poposit si un impozit nou.

Cu lozinca "sugruma prostul' pana cade lat, se jupoaie dincolo de limita absurdului in masa de vite cu neuronii prespalati.
Ia mai votati mai si sunati din zurgalai co tot se apropie sarbatorile!

Scapa cine poate! Sa murim bine! Se mai indoieste cineva ca nu avem viitor in tara asta? :lol:
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Cristian IONITA » 01 Noi 2013, 18:04

Bambucha scrie: .... Se mai indoieste cineva ca nu avem viitor in tara asta? :lol:

DA, eu totusi ma incapatanez sa-mi vad viitorul in aceasta tara .... dar bineinteles ca nu in acelasi timp cu altii .... cum ar fi actuali politicieni si .... ce e poate si mai impotant .... mentalitatile muyltora dintre concetateni .... aia de-a vota pe galeti si pachete de orez .... sau a te bucura de munca altora ... sau chiar mai rau a te bucura de indatorarea tarii.
Nu in prea lung timp aceaste probleme vor fi transate .... si nu cred ca va fi nici simplu si mai ales nici usor de acceptat .... dar eu cred (inca) ca suntem capabili sa schimbam lucrurile ... e suficient doar sa ne-o dorim cu adevarat, nu doar sa simulam revolta si dezgustul .... ci sa fom cu adevarat revoltati si dezgustati si chiar sa facem ceva in a schimba asta.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde echo » 14 Dec 2013, 11:01

.

Uite o sinteza "FINACIARA" a guvernului Ponta de pana acum - Ev. Zilei

pe scurt - 35 de noi taxe de la inceperea guvernarii..... asa... bonus... pentru alegatori... Sa ne traiesti electorat roman!!

Boc nu a fost bun... ne-am bucurat sa il dam jos... vorba lu' nea Marin- "ca asa ne place noua, sa ne radem si sa ne rupem in bulane" (nea Marin Preda, nu vre-un clovn de la tv) !! Lasa ca scapam cat de curand si de Basescu, ca nici asta nu e bun, se instaureaza total pax uselescum si o sa ne tot radem si ne rupem in bulane.... !!
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde Donbazil » 14 Dec 2013, 16:10

Sal'tare!

Sorry!....De ajuns ca ai scris din ce sursa ai citat......
Mai trebuia reprodus si un material de la B 1 TV si totul era clar.....Numa unii-s buni ceilaltzi sa-i ia.....Bagam vreo cateva nasoale, ascundem tot ce-i bun si-l prostim pe tzugulan....Da' daca pune botu'....
Iaca postez si eu un citat gasit pe-un blog:

VarujanVosganian spune:
decembrie 14, 2013 la 10:00 am

# Adam Mares

Cred ca, in general, nimeni nu-l iubeste pe TB. Cred ca nici el insusi nu se iubeste pe sine. Pentru oamenii din jurul sau conteaya mai mult vibratia raului, decat a binelui.

:idea: :idea: :idea:
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde Mircea_63 » 14 Dec 2013, 22:18

Donbazil, putea sa fie si :twisted: presedinte si dupa prerogative n-avea cum sa faca sa ne fie atat de rau pe cat ne este.

Noi suntem nemultumiti de cum suntem guvernati, nu de cum suntem prezidati.
Daca USL-ul asta acum cand are peste 70% majoritate in parlament, guvern cum vor ei, practic au tot ce vor numai presidentia nu o au si le sta Base in cale ca sa ne guverneze bine, am o singura concluzie. Le trebuie apilarnil.

Peste un an vor avea -probabil- si presidentia. Pe cine vor mai da atunci vina?

Fir-ar al naibi sa fie Base asta, cum inventeaza el mereu noi taxe si impozite si schimba legile de la o zi la alta. Cum umbla nenorocitul cu legi care sa-i asigure super-imunitate.
Acuma tot TB e vinovat! Cica...vibratia raului. :lol: Ar trebui mers la vrajitoare. ;)
Mircea_63

Mesajde alt stupar » 14 Dec 2013, 22:36

Flacara mov era cartea castigatoare !
Si democratia traia... pan` la adanci batraneti. Gerovital.
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Mircea_63 » 14 Dec 2013, 22:42

Nu mai stiu...care-i Geoana asta? Ala de topaia sa-si scoata apa din urechi dupa SPA-ul din adierea Vantului in lumini stroboscopice violete? :?
Mircea_63

Mesajde Jean Valjean » 14 Dec 2013, 23:09

Un vechi proverb spune ca "nu e mai mare surd decat cel care nu vrea sa auda".
As adauga eu, nici mai mare orb decat cel care nu vrea sa vada.
Si tot eu as mai adauga ceva despre cel care nu vrea sa inteleaga, dar ma abtin.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde Donbazil » 14 Dec 2013, 23:44

Mircea_63 scrie:Donbazil, putea sa fie si :twisted: presedinte si dupa prerogative n-avea cum sa faca sa ne fie atat de rau pe cat ne este.

Noi suntem nemultumiti de cum suntem guvernati, nu de cum suntem prezidati.
Daca USL-ul asta acum cand are peste 70% majoritate in parlament, guvern cum vor ei, practic au tot ce vor numai presidentia nu o au si le sta Base in cale ca sa ne guverneze bine, am o singura concluzie. Le trebuie apilarnil.

Peste un an vor avea -probabil- si presidentia. Pe cine vor mai da atunci vina?

Fir-ar al naibi sa fie Base asta, cum inventeaza el mereu noi taxe si impozite si schimba legile de la o zi la alta. Cum umbla nenorocitul cu legi care sa-i asigure super-imunitate.
Acuma tot TB e vinovat! Cica...vibratia raului. :lol: Ar trebui mers la vrajitoare. ;)

Sal'tare!
Poate am inventat eu tot ce scrie prin ziare, cu "contrele " pe care prietenul vostru -al multora le tot baga.....
Toti se plang de nustiu ce taxele lui peste, da' pana in ziua de azi mie nu mi-a cerut nimne nimic mai mult ca inainte.
Parerea mea este ca atata vreme cat unii vom continua sa vedem lucrurile doar in alb si negru, cat doar "ai nostrii" sunt buni iar ceilaltzi sunt rai, cat vom tot da vina pe predecesori si tot ce-a inceput unul cum se schimba guvernarea cum celalalt darama, n-o sa fie bine.....Poate gresesc!....
Sal'tare! :cry:

P.S. Cum suntem manipulati se poate vedea si de-aici. Eu pana intr-o vreme credeam pe cei ce manifestau impotriva proiectului R.M. dar am omis "audiatur et altera pars" - un dicton care se invatza la inceputul studiilor de drept..... :idea:
http://sindicatulmineritului.ro/nu-va-l ... rilor.html.
Donbazil

Mesajde Mircea_63 » 15 Dec 2013, 00:19

USL era inainte de alegeri impotriva RMGC. Si impotriva gazelor de sist. Accept ca habar n-am daca e bine sau nu, dar schimbarile astea nu sunt de bun augur. Azi promit una, maine fac alta.

De exemplu s-a scumpit curentu Donbazil...din accize si taxe suplimentare. Berea...da matale ai rachie. Rachia are o acciza de dai pe spate, dar noi o facem asa...pe "neve".
App, nu te supara pe mine, dar la rachie ai platit taxa? :? E tot ca anu trecut? Este. :lol:

Uite, cand trec pe la matale, dai un pahar de rachie si cadem la pace cu politica. Votez cu cine vrei ca e tot aia. :(
Mircea_63

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE