patrascu scrie:Eu iti pot da in schimb nenumarate exemple pentru care oamenii ies in strada
Nu "oamenii ies in strada" ci "
cateva sute de oameni ies in strada". Aici e cheia.
In orice democratie, chiar cele pomenite de tine, e nevoie de ceva mai mult. Am auzit de nenumarate ori "Nu vrem sa vina USL, vrem doar sa plece Base". Treziti-va, nu exista niciun fat frumos care sa imparateasca peste poporul scaldat in lapte si miere. Pleaca Basescu acum, pleaca PDL, vine USL. Sau si mai rau(daca se poate asta) Diaconescu... NU exista alta alternativa. Decat in visele voastre(ma rog... in visele unora ceva mai distantati de USL)
Nu cred ca ar fi rau mai mare decat asta. Poate sunt subiectiv pentru ca de +20 de ani(cam de cand a initiat un alt coleg de pe aici "fenomenul Piata Universitatii"

) eu unul nu am beneficiat nici de salarii compensatorii, nici de ajutoare sociale, nici de "venituri minime garantate", nici de prima de zambet, nici de prima de muraturi, nici de prima de porc, nici de prima de concediu si nici de prima de intors din concediu(nu le mai scriu pe toate, ca ne ia somnul si iar strigi la noi sa ne trezim

)
In toti anii astia doar am muncit de mi-au iesit ochii din cap si am platit impozite, pentru a sustine inclusiv cele enumerate mai sus. "Dictatura" asta de care vorbiti voi, eu nu am simtit-o. Am avut in continuare dreptul sa muncesc pana imi ies ochii din cap sau am avut dreptul sa nu o fac. Am dreptul sa muncesc pana la ora asta, asa cum am dreptul sa ma trezesc la 11.00 dimineata sau la 04:00 dimineata. Nimeni nu ma ingradeste cu nimic. Intr-adeavar am auzit ca unele "drepturi" din cele de mai sus nu mai exista. Dar stii ceva? Tocmai asta este motivul pentru care in "Pietele" din tara nu sunteti decat cateva sute.
Ma aprind... si nu vreau sa fac asta... Sa fiti iubiti.
* Uneori va doresc sa pice Basescu maine si apoi sa traiti urmatorii ani cu "binele" pentru care ati inghetat de bunavoie prin piete. Insa imi reprim dorintele sadice, pentru ca din fericire nu sunteti doar voi, cei cateva sute si ar fi mare pacat de restul...
Noapte buna!