E de bine , e de rau .
Drumul e bun, mandru' carmaciul .
Nu inteleg ; intrari sunt , consum este , INCREDERE nemteasca = ce nu merge !?
lucky5strike scrie:Nu-mi e clar inca ce viziune are acest nou guvern.
nae scrie:*mutre triste din ce in ce mai multe
lucky5strike scrie:Era vorba sa urce salariul minim... cartofelul fierbinte lasat in grija noului guvern.
Shrek scrie:Si eu sunt de acord ca guvernul lui Cocolos pare a avea o credibilitate mai mare decat a lui Mikei Maus, fie si numai pentru faptul ca nu face valuri prea mari si nu ne mai ofera circ. Dar persista intrebarea referitoare la taierile de "toate alea"din regimul Boc-Baselu'? Cum au fost percepute de catre bucuresteni, avand in vedere ca grosul bugetarilor se afla in capitala? A fost corecta, nu a fost! A fost documentata sau a fost razbunare?
Nu am intentia de a te agasa si nici nu doresc sa ne contrazicem. Doream o parere a unuia care traieste in Bucuresti!
lucky5strike scrie:.....Ponta a iesit din scena imperial).
...
Legea va ajunge la preşedintele Klaus Iohannis, care este obligat acum, în termen de 10 zile, să promulge proiectul.
Astfel, parlamentarii vor primi o pensie specială, calculată în funcţie de numărul de mandate încheiate, însă în limita a cel mult trei. Pentru a beneficia de pensie, ei vor trebui să fi încheiat cel puţin un mandat complet.
Un parlamentar cu un mandat ar urma să primească o astfel de pensie de aproximativ 1.550 de lei, cel cu două mandate ar primi 3.100 de lei, iar cei cu minimum trei mandate ar câştiga, în plus, aproximativ 4.600 de lei.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori