frumosi si ai lui florin dobre si ai lui brumita
Eram la salcam anul asta undeva in delta,langa partizani,erau mai multe stupine in zona,ziua se tot plimbau unii cu o caruta prin padure la ochit ceva stupi de furat...intr-o zi am uitat ca Berta era dezlegata,fiind foarte cald statea ascunsa sub niste prosoape asezate pe o tufa(ii improvizasen eu un fel de cusca sa stea la umbra)..trec aia cu caruta fix pe langa stupi(puteau sa ocoleasca zona dar treceau pe acolo sa vada daca e loc de furat),surprins o vad pe berta ca iese maraind rau,pana sa strig la ea "nu-i voie " era deja in caruta la aia

.Scandal ,injuraturi.."ia-ti bai nene cainele"....si tot asa,io trageam de caine,cainele trgea sa-i rupa pe aia,dupa aprox 10 minute s-a linistit treaba,am legat caine.Ii intreb pe respectivii,"ce cauti ma cu caruta printre stupi?".zice,"pai am venit dupa lemne",zic:"dupa lemne sau la furat stupi ,ca am auzit ca ai trecut si pe la ceilalti aproape de stupi"..."nuu" zice unul dintre ei."Baa" le zic:"data viitoare daca mai treci pe aici pun eu cainele pe tine si chem politia si le zic ca v-am prins cum incercati sa luati o lada..."

dusi au fost ,nici n-au mai trecut pe acolo.Nu a fost prea placut pentru ei sa se trezeasca cu ursu in caruta,ce fete aveau,bine ca nu i-a muscat: