Stie MeSeCe-ul ce nu stie PRO-teveul.
csaa scrie:Asta e solutia! Opusul la ceea ce ai spus. O justitie impartiala si ferma, schimbarea regimului de detentie din ”mai bine ca la mama acasa” in ”daca nu muncesti dormi pe paie si mananci paine cu apa”.
In ceea ce priveste schimbarea sistemului judiciar cred ca se greseste atunci cand se da prea mare putere, prea mare libertate si o mult prea mare imunitate magistratilor. Aduceti-va aminte ca ei si-au stabilit salariile si pensiile prin hotarari judecatoresti. Cand basescu si boc au taiat 40% din salariile bugetarilor ale lor s-au marit, cand s-a stabilit ca toate pensiile vor fi calculate in baza principiului contributivității ale lor au ramas ”speciale”. Ca o paranteza va dau cazul unui procuror care a fost condamnat pentru acte de coruptie, a executat 3 anide puscarie, iar acum are pensie de magistrat de 8000 lei. Da, ati citit bine, opt mii lei.
Cazul politistului care a inebunit si a impuscat o familie de interlopi este real, dar nu s-a facut valva din motive lesne de inteles. Nu pot accepta astfel de ”rezolvari” pentru ca procedand asa, in scurt timp, am ramane toti fara ochi si fara dinti.
O zi frumoasa!
csaa scrie:Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun. Eu sunt crestin orthodox si nu ma ghidez dupa legea talionului
mircea.costache scrie:Polițistul i-a amenințat că dacă astfel de incidente se mai repetă, va fi nevoit să își facă dreptate singur, mai ales că polițiștii, colegi de-ai său, refuzau să ia atitudine, de teamă să nu pățească la fel. Polițistul a luat un pistol și a mers la domiciliul interlopilor. I-a luat prin surprindere și i-a împușcat în cap pe unul câte unul. Apoi s-a predat singur la Poliție. Acesta le-ar fi transmis și un mesaj rromilor înainte de a-i achita:”PÂNĂ AICI. V-ați atins de FAMILIA MEA, PLĂTIȚI CU VIAȚA!”
respect pentru asemenea POLITIST
teinegru64 scrie:Nu te vad mama omida.
daffid mihailov scrie:In fiecare zi trec coloane oficiale, in Bucuresti, pe Valea Oltului si ma intreb: bai frate, ce-au facut astia sa merite? E unul din acele momente cand imi dau seama ca lumea este condusa dupa aceleasi principii de mii de ani.
Oprea se ducea la tuns si acasa in coloana oficiala.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori