Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Mircea_63 » 23 Oct 2015, 19:56

Prietene, asta e gargara ieftina pentru creduli. Daca se intampla asa ceva, vuiau canalele de stiri.

Stie MeSeCe-ul ce nu stie PRO-teveul. :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde csaa » 23 Oct 2015, 20:00

Nu avem incarcatoare cu atatea cartuse cati parlamentari sunt. Si nu avem in dotare tun, ca sa-l ”rezolvam” pe basescu :twisted:
GLUMESC!!!!!! Adevarat, o gluma proasta.
Nu vad asta ca fiind o solutie
csaa

Mesajde mellis » 23 Oct 2015, 23:16

Care ar fi solutia sa vedem si noi lumina?
Cum se face ca sunt cazuri de "rromi" care sinistrati prin Germania - stiu sa selecteze gunoiul, sa respecte ore de liniste - altfel primesc amenda.
La noi - egalitatea din constitutie - nu exista, legea se aplica selectiv - pentru "prosti"..baietii destepti - au pile..suna pe seful sefului si se rezolva problema..
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde csaa » 24 Oct 2015, 08:18

Asta e solutia! Opusul la ceea ce ai spus. O justitie impartiala si ferma, schimbarea regimului de detentie din ”mai bine ca la mama acasa” in ”daca nu muncesti dormi pe paie si mananci paine cu apa”.
In ceea ce priveste schimbarea sistemului judiciar cred ca se greseste atunci cand se da prea mare putere, prea mare libertate si o mult prea mare imunitate magistratilor. Aduceti-va aminte ca ei si-au stabilit salariile si pensiile prin hotarari judecatoresti. Cand basescu si boc au taiat 40% din salariile bugetarilor ale lor s-au marit, cand s-a stabilit ca toate pensiile vor fi calculate in baza principiului contributivității ale lor au ramas ”speciale”. Ca o paranteza va dau cazul unui procuror care a fost condamnat pentru acte de coruptie, a executat 3 anide puscarie, iar acum are pensie de magistrat de 8000 lei. Da, ati citit bine, opt mii lei.
Cazul politistului care a inebunit si a impuscat o familie de interlopi este real, dar nu s-a facut valva din motive lesne de inteles. Nu pot accepta astfel de ”rezolvari” pentru ca procedand asa, in scurt timp, am ramane toti fara ochi si fara dinti.
O zi frumoasa!
csaa

Mesajde a_costy » 24 Oct 2015, 10:31

csaa scrie:Asta e solutia! Opusul la ceea ce ai spus. O justitie impartiala si ferma, schimbarea regimului de detentie din ”mai bine ca la mama acasa” in ”daca nu muncesti dormi pe paie si mananci paine cu apa”.
In ceea ce priveste schimbarea sistemului judiciar cred ca se greseste atunci cand se da prea mare putere, prea mare libertate si o mult prea mare imunitate magistratilor. Aduceti-va aminte ca ei si-au stabilit salariile si pensiile prin hotarari judecatoresti. Cand basescu si boc au taiat 40% din salariile bugetarilor ale lor s-au marit, cand s-a stabilit ca toate pensiile vor fi calculate in baza principiului contributivității ale lor au ramas ”speciale”. Ca o paranteza va dau cazul unui procuror care a fost condamnat pentru acte de coruptie, a executat 3 anide puscarie, iar acum are pensie de magistrat de 8000 lei. Da, ati citit bine, opt mii lei.
Cazul politistului care a inebunit si a impuscat o familie de interlopi este real, dar nu s-a facut valva din motive lesne de inteles. Nu pot accepta astfel de ”rezolvari” pentru ca procedand asa, in scurt timp, am ramane toti fara ochi si fara dinti.
O zi frumoasa!

Nu am auzit de cazul politistului respectiv, dar daca s-a intamplat asa, eu nu-l condemn, probabil la fel procedam si eu. Nu trebuia musamalizat cazul, daca s-a intamplat. Cu siguranta majoritatea oamenilor erau de partea politistului respectiv.
Un lucru este cert, romanii nu-i urasc pe politistii cinstiti. Romanii urasc abuzurile anumitor politisti, functionari sau politicieni.
Avem ca exemplu cazul politistului mort in accidentul de motocicleta, caz in care oamenii vor sa I se faca dreptate. Un lider de sindicat spunea ca nu era obligat sa insoteasca coloana. Doamne Dumnezeule!!
Situatia clanurilor tiganesti este una extreme de delicata in Romania.
Europa a acuzat Romania in repetate randuri ca nu reuseste sa-i integreze pe tigani.
Ne acuza in continuare, chiar daca Europa le da tiganilor bani, cu conditia sa nu se mai intoarca la ei.
Nu de putine ori vedem la tv cum liderii clanurilor tiganesti se incuscresc cu oameni de stat sau cad la pace cu politicienii pentru voturi.
Nu de putine ori vedem cum clanurile tiganesti acapareaza majoritatea cladirilor de patrimoniu din centrul Timisoarei. Lucrul asta nu se poate realiza fara un suport al unor angajati din diverse institutii.
Indiferent daca o recunoastem sau nu, exista o doza de ura impotriva tiganilor, atat a romanilor, cat si a europenilor.
Iata un caz petrecut in Franta!

https://www.youtube.com/watch?v=TRrKg_Zl6_M
a_costy

Mesajde csaa » 24 Oct 2015, 10:46

Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun. Eu sunt crestin orthodox si nu ma ghidez dupa legea talionului
csaa

Mesajde a_costy » 24 Oct 2015, 11:12

csaa scrie:Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun. Eu sunt crestin orthodox si nu ma ghidez dupa legea talionului

Am inteles ce-ai vrut sa spui, chaiar daca eu m-am indepartat de subiect.
Ideea este ca atunci cand viata familiei este pusa in pericol, omul se poate transforma in neom, chiar daca este crestin ortodox.
Sunt sigur ca ai auzit de cazul din 1974, al soferului de camion Eugen Grigore, si el un om cinstit si cu frica de Dumnezeu, pana la un moment dat.

http://adevarul.ro/locale/iasi/povestea ... index.html
a_costy

Mesajde csaa » 24 Oct 2015, 14:08

Da. A fost un caz similar. Tot ce pot sa va spun este ca fostul politist este condamnat si executa pedeapsa (probabil sub alt nume). La data procesului am contribuit baneste pentru a plati avocatul apararii. Solicitarea a venit prin CNP sau sindicate, nu mai stiu.
csaa

Mesajde nae » 24 Oct 2015, 17:39

mircea.costache scrie:Polițistul i-a amenințat că dacă astfel de incidente se mai repetă, va fi nevoit să își facă dreptate singur, mai ales că polițiștii, colegi de-ai său, refuzau să ia atitudine, de teamă să nu pățească la fel. Polițistul a luat un pistol și a mers la domiciliul interlopilor. I-a luat prin surprindere și i-a împușcat în cap pe unul câte unul. Apoi s-a predat singur la Poliție. Acesta le-ar fi transmis și un mesaj rromilor înainte de a-i achita:”PÂNĂ AICI. V-ați atins de FAMILIA MEA, PLĂTIȚI CU VIAȚA!”

respect pentru asemenea POLITIST

MSC-ule , omul e BOLNAV ; e trilu-rilu RAU de tot...; eu ii triplam pedeapsa .
Bine ca n-a gasit nevasta in pat cu un ursulet de plus sau copilul sa ramana corigent la muzica ... ; un tractorist DEZAXAT ajuns garcea . :(

Ca omul este cu sorcova nu mai trebuie demonstrat , SPER. :shock:
Dupa linsarea ''capilor'' si inchiderea LUI cum isi apara FAMILIA ?, sau interlopii se duc la culcare linistiti !?
Societatea iti spune sa respecti LEGILE .
Religia iti spune sa-ti vezi de ''mucii tai ''.
Politistul isi face dreptate singur LASAND nevasta si copilul in CURUL GOL . ;)
Misto om /poveste...
nae

Mesajde teinegru64 » 24 Oct 2015, 18:12

Nu te vad mama omida.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde nae » 24 Oct 2015, 18:22

teinegru64 scrie:Nu te vad mama omida.

NU sunt , imi place matematica = ca e SIMPLA /precisa.
Familia ta e in pericol si ce faci ?,zgandari locul cu viespi ...
SI fugi (te aresteaza ),ii lasi singuri ...
:(
nae

Mesajde Donbazil » 24 Oct 2015, 20:43

Sal'tare!

..."Nu, ceea ce vedeți în captura foto, nu este o făcătură, este o realitate, o găsiți și aici -----https://www.google.ro/…/data=!3m6!1e1!3m4!1srnL1yyjUTUMl2Gc….
Să fie una din întâlnirile ”urgente” la care participă domnul ministru, de multe ori cu șefii din sindicate ? Cum care sindicate domnule ? Alea la care cotizați voi dragi colegi câte 10-15 lei pe lună ! Alea conduse de oameni ca liderul SNPPC Toader Paraschiv, care ne spune că agentul șef adjunct de poliție (subinspector post mortem) Bogdan Cosmin Gigină a murit pentru că ”nimeni nu l-a obligat să urce pe motocicletă și să deschidă coloana demnitarului” și ”niciun polițist de la Poliția rutieră nu e obligat să se urce pe o motocicletă”și că acest eveniment este manipulat politic. Să mori tu, domnule Paraschiv ! Pe bune ?! Tu ai auzit de ”nerespectarea dispozițiilor date de un șef ierarhic” ? De unde să auzi, dacă nu ai fost în viața ta POLIȚIST ?! Dacă se întâmpla, Doamne ferește, așa ceva cu fiica dumitale, aveai aceiași ieșire plină de lipsă de respect ?! Și vă mai mirați de ce avem atât de mulți lideri de sindicat ”pupăcioși” de dosuri de rang înalt !
Despre colegul nostru s-au scris multe, unii au scris că trebuia să refuze ”misiunea”, alții că nu trebuia să urce pe motor și multe alte bazaconii. Cert este un singur lucru, din păcate. Și de această dată se va respecta cutuma magică ”MORTUL ESTE DE VINĂ”. Peste toate acestea, rămân o căruță de întrebări la care toți colegii noștri așteaptă un răspuns :
1. A fost legal, constituită coloana oficială ?
2. Dacă a fost legal constituită, cum și de ce au avut nesimțirea membrii guvernului să modifice chiar de a doua zi legislația privind constituirea acestor coloane oficale și cine poate beneficia de ele ?
3. La ce întrunire cu caracter de urgență a participat domnul ministru al MAI ?
4. Cine a dat dispoziția ca Bogdan să iasă cu motocicleta pe ploaie ?
5. De ce nu a oprit să acorde primul ajutor colegului nostru, ”coloana” ?
Colac peste pupăză, dacă mai era nevoie de așa ceva, domnul ministru, nu a catadicsit măcar să participe la funerariile colegului nostru. L-a avansat în schimb la gradul de subinspector de poliție post mortem și i-a achitat cheltuielile de înmormântare, asta în timp ce lideri de sindicat pensionari sunt avansați ca ofițeri de poliție, fără să îndeplinească condițiile legale. Cum era sintagma aia celebră ? A, da ! ”NOI NU LĂSĂM PE NIMENI ÎN URMĂ !”...
(De pe f.b.) :idea:
Donbazil

Mesajde lucky5strike » 25 Oct 2015, 10:46

daffid mihailov scrie:In fiecare zi trec coloane oficiale, in Bucuresti, pe Valea Oltului si ma intreb: bai frate, ce-au facut astia sa merite? E unul din acele momente cand imi dau seama ca lumea este condusa dupa aceleasi principii de mii de ani.

Oprea se ducea la tuns si acasa in coloana oficiala. :idea:

Nu chiar dupa aceleasi principii. Aparentele sunt si vor fi extrem de importante. Astia recurg la coloane oficiale pentru a sublinia importanta insitutiei si a sefului de scaun.

Daca ar iesi intr-o piata sa vorbeasca la portavoce, in flanel a la Marian Munteanu, in loc de recuzita si suita... pai l-ar mai respecta poporul?

Nu-i usor sa conduci si deloc uscor sa conduci bine.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 25 Oct 2015, 10:50

Ce-mi spune mie aceasta coloana: incompetenta, aparenta, slabiciune...

Singurul demnitar cu coloana ar trebui sa fie seful statului, sau vreun ambasador...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde csaa » 25 Oct 2015, 11:34

Ambasadorul nu are coloana oficiala. Seful statului da.
Daca Oprea a solicitat coloana oficiala pentru ca se intalneste cu presedintele.......Ugandei (!!!!!!???????) cum ar putea Petre Toba sa ii verifice agenda sa vada daca se duce la un sprit sau la tuns? Sanctiunea trebuie sa fie politica, iar in contextul actual (UNPR inclina balata puterii) asta e imposibil.
In concluzie eu cred ca trebuie sa mai infiintam un topic: POLITICIENI IN ACTIUNE!!!!
csaa

Mesajde proapis13 » 25 Oct 2015, 14:17

JURĂMÂNTUL DE CREDINŢĂ AL POLIŢISTULUI

EU..........................................................................................

Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile tării, să-mi îndeplinesc cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce-mi revin potrivit funcţiei şi să păstrez secretul profesional.

Asa să-mi ajute Dumnezeu ! :!: :!: :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE