Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde modigliani » 05 Sep 2014, 22:05

Donbazil scrie:Sal'tare!
No!...Las'ca-i bine!....Sa deie-n mine ca io-s tabacit...

Pai si eu ..... pe cine tabacesc ? Daca nu pe Dragos ..... pe care altu' ?
Poate pe "popa" ala aiuristic . Numa' ca-s mort de oboseala . "Popa" scapa ieftin azi . Dar ii promit zile pline de glorie prin preajma-mi !

Cu Manele-i alta treaba . Si-n coma de-as fi ...... tot ma loghez sa-i ilustrez ineptiile agramaticaloide ......
modigliani

Mesajde Donbazil » 05 Sep 2014, 22:09

Sal'tare!
Oare cum naiba s-o spune in italiana " IESI AFARA "PERSOANA" EXTRAORDINARA?

Per la prima volta nella Storia tutte le forze dell'ordine, polizia, carabinieri e esercito, minacciano lo sciopero generale se il Governo non sblocca gli stipe...
Vezi mai mult
Pentru prima dată în istoria toate organele de drept, poliţia, carabinieri şi armata, sunt în pericol o grevă generală în cazul în care guvernul nu debloca salariile de stat, "Guvernul a trădat personalului în uniformă! Doar câteva zile în urmă Ministrul Alfano şi Pinotti a lansat declaraţii bombastice de presă anunţând că au existat condiţii pentru a debloca deja în toamna anului salariile personalului forţelor armate şi de poliţie. Acum duş rece de ministrul Sideboard care contrazice flagrant colegii din guvern: contracte de stat blocat până în 2015, inclusiv poliţia şi pompierii ". Raportul secretarii generali Gianni tunde (Sap-stat de poliţie), Donato Capece (Sappe-penitenciarul de poliţie), Marco Moroni (Sapaf-stat silvicultură Corps) şi Antonio Brizzi (Conapo-pompieri), s-au adunat în Consiliul de securitate. "O deteriorare cerere-secretari care prowls calificările intermediar despre 400 euro lunar net minus pentru personalul de zi cu zi este chemat la asigurarea ordinii şi siguranţei publice şi drepturilor cetăţenilor chiar şi la preţul de viaţă".
Dacă chiar până în 2015 vor fi îngheţarea salariilor de stat, politie, penitenciar de poliţie, Forest Rangers, pompieri, armata, Marinei air force, Guardia di Finanza şi carabinieri ar putea traversa braţele tale. "Când am ales să servească ţara, pentru a asigura apărarea, siguranţa publică şi de salvare au fost conştienţi de faptul că el s-a angajat într-o misiune dedicate şi de dăruire totală pentru patrie şi cetăţenii ei cu condiţii dificile pentru lipsa de mijloace şi resurse," spune sindicatele, "care cu siguranţă nu crede este că cei care au fost onorat de poporul Italian pentru a reprezenta instituţiilor democratice la cel mai înalt nivel, a avut nici măcar recunoştinţă pentru cei care, pentru puţin mai mult de 1300 de euro pe lună, sunt gata să-şi sacrifice viaţa pentru ţară ". Politia apoi cere pentru "demisia de toate capetele de organisme şi civil şi militar departamente şi miniştrii lor, dacă îngheţarea salariilor, a confirmat", deoarece au fost în măsură să reprezinte sacrificii, specificitatea, profesionalism şi dăruire de personalul său".
Şeful guvernului pe de o parte, Renzi a declarat "am personal oameni în uniformă, dar nu accepta şantaj", pe celelalte le-a luat mâinile lor pe a pretins că este nedrept să lovească la un moment de criză pentru o creştere atunci când există milioane de şomeri.

Potrivit Radio atunci când unul ar trebui să grevă? Atunci când nu există nici o criză? Atunci când este bun? Dar el îşi dă seama că Italia este pe picior de război? El înţelege că dacă grevă de poliţie, carabinieri şi armata, şi în cazul în care baza necesită demisiile de comandanţii forţelor de securitate, înseamnă că se va exploda o revoluţie populară pentru exasperare generale?

http://m.ilgiornale.it/News/2014/09/04/ ... e/1049102/ (Tradus de Bing)
Donbazil

Mesajde paul » 05 Sep 2014, 22:12

ioanpuiu scrie:
paul scrie: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

? ? ? ? ?
Nu am înţeles ce te face să fii aşa vesel.
Mă saluţi cu mare drag şi mă fentezi cu multă graţie (:smile de mînă, că sunt prea multe) Ai folosit un citat, la care nu ai făcut nici o referire.

Chiar dacă aş fi greşit în trecut, asta nu e un motiv să o fac din nou. Se presupune că fiecare dintre noi învaţă ceva din greşelile trecutului. ( dacă te uiţi în vechiul subiect, ăla cu democraţia, poţi vedea că nu am susţinut niciodată dezechilibrul)

Salut cu drag comentariile la obiect pe care le faci. (:wink, tot de mînă)

Ioane, eu de felul meu, sunt mai vesel.
Am pus razatorii aia pentru ca-mi aminteam discutiile cu tine si faptul ca orice "nenorocire"ar fi facut Baselu', tu ii dadeai mereu dreptate. Si atunci cand o acaparat puterea absoluta !
Ma bucur ca ai intrat in programul de ... reevaluare a Baselului !
Te salut din nou !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ignatov andrei » 05 Sep 2014, 22:20

Paul, spuneau "unii" ca romanasii nostri incep sa se trezeasca, dar vad ca se ingroasa si mai mult randurile celor ce "trag la somn" !!!
ignatov andrei

Mesajde delorin I » 05 Sep 2014, 22:22

Domnule Ignatov, cum sa nu traga la somn cand PARTIDUL le-a dat FONCTII? Niste oameni inteligenti nu pot fi mituiti altfel...Astazi cu astia, maine cu ceilalti, asta se va intampla! Se mai schimba legea electrorala, se mai deschide cate o portita special pentru amatori! Asa din cand in cand!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde proapis13 » 05 Sep 2014, 22:37

Ultima stire,pe surse cum se obisnuieste... ;)
TRAIAN BĂSESCU, SUSPENDAT A TREIA OARĂ DIN FUNCȚIE! INIȚIATIVĂ ȘOCANTĂ! VESTEA CARE ARUNCĂ ÎN AER ROMÂNIA.
http://www.realitatea.net/1518738
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde peterneamt » 05 Sep 2014, 22:40

Am şi eu o dilemă : Cât de folositori sunt economiei naţionale caii ( cabalinele ) şi de ce proprietarii lor nu sunt impozitaţi ? :roll: Sau altfel spus : sunt proprietarii de cai hoţii de...........responsabili de accidente rutiere.......tâlharii de...... ? :roll:
peterneamt

Mesajde delorin I » 05 Sep 2014, 22:45

Intrebarea pusa acum cativa ani, mai multi chiar in SUA, de un istoric, a fost "Cat de mult a contat calea ferata in dezvoltarea economica a SUA!" Pentru statul lui Dragos voda, calul va fi avut o contributie mult mai mare decat cei 15% cat au contribuit caile ferate la dezvolatarea americana! Astazi? Crescatorii de cai eu cred ca ar trebui protejati! Bine nu cei care platesc 600 000 euro pe un cal! Dar si acolo ma gandesc ca sunt de rasa pura si rasa trebuie protejata!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Mircea_63 » 05 Sep 2014, 22:47

proapis13 scrie:Ultima stire,pe surse cum se obisnuieste... ;)
TRAIAN BĂSESCU, SUSPENDAT A TREIA OARĂ DIN FUNCȚIE! INIȚIATIVĂ ȘOCANTĂ! VESTEA CARE ARUNCĂ ÎN AER ROMÂNIA.
http://www.realitatea.net/1518738

Aiurea... nu mai poate fi suspendat in ultimele trei luni de mandat.

Poate se apuca asta sa pretinda indeplinirea mandatului, adica prelungirea cu perioada cat a fost suspendat. Atunci sa vezi! :lol: Unde mai pui ca in prag de alegeri partidul care are asemenea initiativa, practic isi taie craca. Doar n-om fi chiar un popor de... (ziceti cum vreti).
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 05 Sep 2014, 22:51

Mircea_63 scrie:Doar n-om fi chiar un popor de... (ziceti cum vreti).

Mircea, voi... nu, dar noi... da !
ignatov andrei

Mesajde ioanpuiu » 05 Sep 2014, 22:57

paul scrie:Ma bucur ca ai intrat in programul de ... reevaluare a Baselului !

Pentru el, reevaluarea e ... în creştere ;)
În postul precedent l-ai luat la grămadă cu PDL şi soluţia imorală. De acolo vine neînţelegerea.

Cit despre el şi puterea absolută, glumeşti sau foloseşti un clişeu ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 05 Sep 2014, 23:04

Pe vremea lui cizmaru' cand tovarsu' militian se intalnea cu cetateanul de rand avea intodeauna bine-nteles "dreptate".
Astazi un politist mai ca nu e flegmat de vreun cocalar cu ceafa lata sau de vreun burtos bronzat cu lant de aur peste maieul "musculos". Autoritatea absoluta versus Sistem putred de corupt. Dictatura versus anarhie.
Calea de mijloc sau mai bine zis democratia solida este un exercitiu care se invata pe parcursul a multor generatii "de sacrificiu", prosperitatea unei tari se va axa intodeauna pe coordonatele educatie si munca. Oare va pricepe vreodata jucatorul de alba-neagra chestia asta simpla?
Pe de alta parte oare cum de mai pot exista nostalgici dupa timpurile comuniste? Oare libertatea, dreptul de a gandi liber si de a alege nu sunt cele mai de pret valori umane?
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 05 Sep 2014, 23:08

Donbazil scrie:... nu-mi veniti cu bla-bla-uri ca la mine nu tin....Fac ceva pe U.E si N.A.T.O pentru ca pe mine ( si nici pe voi) nu ne-a intrebat nimeni ce dorim.

La vremea respectivă a fost o consultare (referendum ?) a populaţiei referitor la aderarea ţării noastre la acele structuri.
Nu-mi amintesc bine "scorul" dar a fost mare. Cred că 75 sau 85% au votat PENTRU.

"Fac ceva pe U.E si N.A.T.O" - poţi să foloseşti un gard sau un copac, dacă ai o urgenţă.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 06 Sep 2014, 16:20

La pagini personale - "E greu sa vorbesti despre tine....."
Donbazil scrie:Sal'tare!
In 2005 am accesat un proiect SAPARD in valoare de 10.000 Euro iar in 2006 un altul in valoare de 8.000 Euro, prin care mi-am cumparat stupi noi, colectoare de polen, centrifuga din inox si familii de albine.

Capture - Copy.PNG
Fac ceva pe U.E si N.A.T.O.
ioanpuiu

Mesajde Florin Dobre » 06 Sep 2014, 17:40

Foarte bine! Le-a luat banii. :D
Dle Puiu, banii aia sunt tot ai Romaniei...contributii. Foarte bine ca se intorc o parte din ei.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde ignatov andrei » 07 Sep 2014, 08:59

... iar cei care "au facut rost de ei" (de bani) sunt si cei mai merituosi !!! ;)

Propun ca de maine sa adunam bani pentru caramizi !!!
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE