Sal'tare!
Cand se intampla cate o marsavie facuta de angajati ai politiei, presa noastra "impartiala" baga tare....Dar cand sunt drame in care participantzii sunt politisti si familiile lor, se trece totul sub pres....Nu face reting!.....
http://www.cugetliber.ro/stiri-evenimen ... site&utm_c„Nişte oameni care stau la un birou au decis soarta mea şi a fiului meu. Eu am murit odată cu el. Sunt ca o frunză uscată bătută de vânt. Ne-au umilit în ultimul hal pe mine şi pe copilul meu. Deşi se afla la muncă, în raportul lor este menţionat că era în timpul liber şi nu a fost considerat accident de muncă. Şi-a dat viaţa pentru această meserie şi acum....
A muncit timp de 20 de ani în sistem şi numai eu ştiu cât am suportat şi îndurat această muncă a lui. Niciodată concediile nu erau concedii. Vara alegeam mereu să stăm la mare ca să fie aproape de serviciu dacă se întâmplă ceva, iar iarna întotdeauna ne-am întors mai devreme cu câteva zile pentru că se ivea câte ceva. Iubea munca de poliţist şi asta l-a băgat în mormânt”...