Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde a_costy » 17 Noi 2015, 20:36

Nu m-am referit la deturnare de fonduri, asta a devenit sport national in institutiile de stat.
"Cea mai grava acuzatie se refera la posibila divulgare a identitatii martorilor protejati unor membri ai crimei organizate"
Este extrem de grav cand un astfel de om ajunge sa conduca directia de protectie a martorilor.
a_costy

Mesajde Donbazil » 17 Noi 2015, 22:52

Sal'tare!

Politisti.ro a distribuit un link.
10 ore ·

Poliţişti de care suntem mândri
Agentul şef adjunct Gabriel Nicolai Moroşan a sărit în apa rece ca gheaţa a râului Suceava, pentru a prinde un hoţ care furase mai multe transformatoare de la sistemul de semnalizare a căii ferate.
POLITISTI.RO
Donbazil

Mesajde cucubau » 18 Noi 2015, 20:19

Donbazil scrie:Sal'tare!

Politisti.ro a distribuit un link.
10 ore ·

Poliţişti de care suntem mândri
Agentul şef adjunct Gabriel Nicolai Moroşan a sărit în apa rece ca gheaţa a râului Suceava, pentru a prinde un hoţ care furase mai multe transformatoare de la sistemul de semnalizare a căii ferate.
POLITISTI.RO

E drept ca nu exista padure fara uscaturi ,dar nici cu o floare nu se face primavara .
http://www.cancan.ro/actualitate/halucinant-o-politista-s-a-imbogatit-din-banii-primiti-din-amenzi-afla-ce-se-intampla-cu-ea-acum.html
........
cucubau

Mesajde a_costy » 18 Noi 2015, 21:00

Daca ar fi un caz izolat, n-ar fi un capat de lume.
Nenorocirea este ca greu trece o zi, fara se vedem la tv astfel de cazuri.
Se pare ca celebrul caz de la Pitesti, cu permise vandute ca la piata, se reitereaza si in Teleorman.
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... uptie.html
a_costy

Mesajde Donbazil » 18 Noi 2015, 21:25

Sal'tare!

Cand se intampla cate o marsavie facuta de angajati ai politiei, presa noastra "impartiala" baga tare....Dar cand sunt drame in care participantzii sunt politisti si familiile lor, se trece totul sub pres....Nu face reting!.....

http://www.cugetliber.ro/stiri-evenimen ... site&utm_c

„Nişte oameni care stau la un birou au decis soarta mea şi a fiului meu. Eu am murit odată cu el. Sunt ca o frunză uscată bătută de vânt. Ne-au umilit în ultimul hal pe mine şi pe copilul meu. Deşi se afla la muncă, în raportul lor este menţionat că era în timpul liber şi nu a fost considerat accident de muncă. Şi-a dat viaţa pentru această meserie şi acum....
A muncit timp de 20 de ani în sistem şi numai eu ştiu cât am suportat şi îndurat această muncă a lui. Niciodată concediile nu erau concedii. Vara alegeam mereu să stăm la mare ca să fie aproape de serviciu dacă se întâmplă ceva, iar iarna întotdeauna ne-am întors mai devreme cu câteva zile pentru că se ivea câte ceva. Iubea munca de poliţist şi asta l-a băgat în mormânt”... :idea:
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 23 Noi 2015, 13:14

vai cat patetism .... ce rea e lumea si mai ales presa .... ca uite nu face tam tam pe faptul ca stimabili care de buna voie si nesiliti de nimeni aleg sa lucreze la "lege si ordine" se descurca ceva mai greu atat timp cat nu curge spaga .... fie ea si-n friptane :D

Conform articolului de mai sus cei 2 politisti au "provocat" un accident rutier

Sorin Laurenţiu Rădulescu şi Liviu Gabriel Bălosu se deplasau cu un autoturism marca Dacia 1310, din dotarea IPJ Constanţa şi la un moment dat, şoferul a pierdut controlul maşinii, a derapat şi a intrat într-un autobuz. .... de ce ai tu pretentia ca cei doi sa fie priviti altfel decat alti conducatori auto??
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 24 Noi 2015, 23:29

Sal'tare!

Un poliţist a murit iar altul se află în stare gravă după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită frontal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un alt autoturism care a intrat pe contrasesns. Tragedia a avut loc pe DN 26, în judeţul Galaţi. Cei doi agenţi din cadrul IPJ Galați se aflau în misiune de patrulare.
http://www.evz.ro/accident-tragic-la-ga ... -plin.html

Dupa ce au venit analizele s-a aflat ca "cetateanul " autor avea o alcoolemie ... de coma alcoolica.....Parca vad ca-l face scapat, justitia noastra impartiala.....
Donbazil

Mesajde csaa » 25 Noi 2015, 14:40

Cristian IONITA scrie: .... de ce ai tu pretentia ca cei doi sa fie priviti altfel decat alti conducatori auto??

Pai asta si vrem. Sa fie priviti ca toti ceilalti conducatori auto. Daca un cocalar parcheaza in mijlocul intersectiei toata lumea spune ”Ce sa-i faci!? N-are 7 ani de acasa!”. Daca o patrula de politie, din varii motive legate de serviciu, parcheaza ”inadecvat” toti papagalii de serviciu sar cu gura. Ba se mai aduc s fotografii din tarile ”vecine si prietene” :D .
Hai lasa! Noi sa fim sanatosi ca FMI vegheaza!
csaa

Mesajde a_costy » 25 Noi 2015, 15:33

http://www.pressalert.ro/2015/11/ca-n-f ... plateasca/
E bine totusi ca nu l-au arestat pentru terorism :D
Acum trebuie sa piarda timpul si banii prin justitie, sa-si dovedeasca nevinovatia.
Vai de .urul nostru.
a_costy

Mesajde Donbazil » 28 Noi 2015, 02:13

Sal'tare!
Fişiere ataşate
raport-demisie2.jpg
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 28 Noi 2015, 04:27

E uite ca exista si oameni cu un minim de caracter ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 28 Noi 2015, 10:11

Donbazil scrie:Sal'tare!

Lucru la betie!Am vazut ca era de la I.P.J Neamt! Deci este neamt, are oarece demnitate! Daca era de la I.PJ. Olt, deci oltean, punea botu' la savarina. Am vazut ca au mai saltat unul pentru spaga. Rusinica.....!
Shrek

Mesajde mircea.costache » 28 Noi 2015, 22:41

Buna seara.

S-a uitat usor cum o pescuia la copca de procuror si alte bizadele politice locale neica comisarul sef de la Bals pe undita(sirena) din subordine.Sa tot fie subordonare din asta la tot ofiterul.Ce s-a intamplat ???? Poate ne spune D-ul Bals ca este in parohia dumnealui. Am sa incerc si eu. Tovarasul colo(pardon) domnisorul comisar sef a fost spalat cu plocon si ceva euro si munceste (se zice ca ar munci) la siguranta sexuala a cetatenilor cetatii Bals.Unde esti tu sef de "peste"; ca punand mana pe spaga; sa-i imparti in doua ape;politisti pescari si pesti.
Fata respctiva care a fost mai mult decat batjocorita de catre un sef care statea cu legea poporului in mana sa prinda postul cat mai mare(cred ca nu postul craciunului)si tare.
Este bine mersi in sistem si aduce osanale cu sarmale mai marilor de la Slatina si Bucuresti

Despre ce vorbiram????
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Adi Hodis » 28 Noi 2015, 22:49

mircea.costache scrie:Buna seara.

S-a uitat usor cum o pescuia la copca de procuror si alte bizadele politice locale neica comisarul sef de la Bals pe undita(sirena) din subordine.Sa tot fie subordonare din asta la tot ofiterul.Ce s-a intamplat ???? Poate ne spune D-ul Bals ca este in parohia dumnealui. Am sa incerc si eu. Tovarasul colo(pardon) domnisorul comisar sef a fost spalat cu plocon si ceva euro si munceste (se zice ca ar munci) la siguranta sexuala a cetatenilor cetatii Bals.Unde esti tu sef de "peste"; ca punand mana pe spaga; sa-i imparti in doua ape;politisti pescari si pesti.
Fata respctiva care a fost mai mult decat batjocorita de catre un sef care statea cu legea poporului in mana sa prinda postul cat mai mare(cred ca nu postul craciunului)si tare.
Este bine mersi in sistem si aduce osanale cu sarmale mai marilor de la Slatina si Bucuresti

Despre ce vorbiram????

Incercati la altcineva, d-l Bals a jurat ( ba chiar cu <in> in fata ) strasnic ca nu mai "calca" la noi.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Shrek » 28 Noi 2015, 23:47

Domn' Costache? Nu la ala de la Bals m-am referit! Ala este cu " branconaju'". Iti aduci aminte? ' mai taie din eleeee.... da'le dracu' Eu m-am referit la aia calda cu cel de la Potcoava de saptamana aceasta! Nu stii? Cauta pe net!
Shrek

Mesajde mircea.costache » 29 Noi 2015, 00:11

Ala cu "branconaju" este acelas cu prostitutia printre procurorii Balsului .Sa-ti dai subordonatele la produs pentru siguranta sexuala a cetateanului si onoarea sexuala a sefilor mai ales de Bucuresti EEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

Tot aia e
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE