Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Sstupina ta pe google.earth

Mesajde duma » 05 Iul 2013, 01:33

modigliani scrie:
cristi_vidican scrie:Ciudat este ca pe mine ma avantajeaza google.earth, pt ca nu folosesc mouse la laptop.
Poate doar ca nu trebuie instalat ca si earth.
Dar, vad ca sunt exact aceleasi imagini. Nu pot sa fac o comparatie ca inca n-am insistat

Stiu . Vezi aceleasi imagini , doar ca-n "Wiki" au rezolutie ridicata . Mai apoi , recomandand cuiva o locatie anume , spre deosebire de "maps" unde trebuie sa salvezi o captura "foto" si s-o postezi , "wiki" iti pune la dispozitie un link de la care se poate "naviga" direct .

Iaca unde stau ! Ia vezi , cat mai ai pana la iesirea pe autostrada Buc-Pitesti ? ( inclusiv zoom in-out ) . Ia vezi ce aproape-mi este Lacul Morii ? ;) ;) ;) :

http://wikimapia.org/#lat=44.4384222&lo ... 19&l=0&m=b

Interesant program , eu am unul ce se numește easytrackmap ce îl folosesc in interes de serviciu se vede din satelit ca si din corcodus ;) , este un program ce il folosesc in "urmarirea" camioanelor , pacat ca nu pot sa va dau acesul la el , spune totul 8-) vede totul .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Re: Stupina ta pe google.earth

Mesajde MyBees » 05 Iul 2013, 02:02

Pai folosesc aceeasi harta, cea de la Google. Cam toate aplicatiile de genul asta se folosesc de aceeasi harta. Ar fi si aiurea sa isi traga toti sateliti cand google pune harta la dispozitie gratis.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE