Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Circuri mediatice Made in Romania

Mesajde modigliani » 03 Feb 2014, 03:35

Si se face lumina .....

"Nu avem nevoie de eroi" !

http://www.gandul.info/stiri/mitul-erou ... e-11975790
modigliani

Mesajde ioanpuiu » 03 Feb 2014, 10:51

modigliani scrie:Si se face lumina .....

? ? ?

Octavian Pleter face un balet "graţios" printre norme aviatice şi supoziţii dar articolul este de fapt despre dezincriminarea Romatsa.
... fraza cheie:
''Pilotul a decis la un moment dat în cursul zborului să rezilieze acest contract, eliberând astfel de obligaţii ROMATSA"

Pleter este ori un mercenar al condeiului, ori doarme cu poza lui Ramona Mănescu cusută-n chiloţi.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde SummerCat » 03 Feb 2014, 20:28

Iovane, Iovane dar de ce ai zburat tu OARE, cu o hardughie zburatOARE, fara aparate SOS functiONALE si nu ti-ai luat strictul necesar (ca o basina de pistol de semnalizare n-ai avut tu, si de ce OARE?)
Si nu-ti instruiesti pasagerii si te doare fix in c.OAIE de buletinul meteo...de ce OARE?

De ce-ai zburat tu OARE, ca o OAIE, in conditiile ale precare, care amintesc de contrabanda cu narcotice din tarile de mana a treia. De ce Iovane? cand sunt trei curse zilnice cu avionul pe cursa aia..de ce OARE?

De ce intri tu in stratul de nori cand manualul zice intoarcere si evitarea frontului mare? De ce OARE?

Ai coborat si sub frontul rau de aer cand ai stiu ca-i munte...mai spune acum, de ce OARE?

De ce ai avut atitia mancai in avionul ala pentru caratul unui ficat, de ce OARE?

ConcluziOARE:
Contrabanda cu organe sa fi fost OARE?
Sau prostia unui biet navigator de aviOANE, care ai fost tu inainte de 89, OARE?
Ori a fost mana destinului care te-a platit acuma fiindca zburat capul amaratului ala, atuncia...OARE?
Viata fara belele, numai lapte si miere !
SummerCat

Mesajde modigliani » 04 Feb 2014, 09:11

ioanpuiu scrie:
Pleter este ori un mercenar al condeiului .....

Cand ai pomenit de parerologi ..... partial ti-am dat dreptate . Acum insa spun ca Pleter asta e orice vrei tu , numa' parerolog nu e .
Indiferent cum vezi tu articolul de mai jos , eu personal il gasesc ca fiind mai mult decat elocvent , edificator , si logic ( chiar si pentru parerologii nefamiliarizati cu aeronautica ) . Chiar daca ala doarme cu poze cusute in chiloti .

http://directproprietar.ro/Adrian-Iovan ... -n-Apuseni
modigliani

Mesajde ioanpuiu » 04 Feb 2014, 12:40

modigliani scrie:Cand ai pomenit de parerologi ..... partial ti-am dat dreptate . Acum insa spun ca Pleter asta e orice vrei tu , numa' parerolog nu e .

Cînd am scris "părerologu' ăla" (la singular) m-am referit la un singur individ.
Articolul citat de tine nu apăruse încă în discuţie.
A fost publicat în original pe site-ul Aviatia.ro http://aviatia.ro/siguranta-zborului/pr ... -2-yr-bnp/
iar Pleter este vrei-nu-vrei, mai mult decît conectat la domeniul transporturilor.

E într-adevăr bine pregătit dar asta nu înseamnă că e impartial/neutru (din motive evidente)
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 04 Feb 2014, 22:10

Subiect de mare potential, ăsta al tău cu circurile.

Se legalizează clonele:
" ... inclusiv a datelor de trafic si a datelor de localizare, identificarea abonatului, a proprietarului, a utilizatorului unui sistem de comunicatii electronice sau a unui punct de acces la un sistem informatic"
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16 ... atului.htm
S-a votat/adoptat şi va fi un drept constitutional.

Haoleu ... ce clonă-mi trag ! :lol:
ioanpuiu

Mesajde nae » 04 Feb 2014, 23:16

Ma uit la interviul Dr IANCEU ... :cry:
Sunt un c*cat de om care voteaza , care-si permite sa dea sfaturi , sa injure , sa se revolte dintr-un scaun confortabil ...
Nu conteaza ce simt eu , sunt un c*cat gras , multunit , permanent giftuit cu sloganuri si impresii .
Folosesc expresia : traim in tara care meritam = poate e asa , daca nu-i.. cine plateste ?, nae ?, NU .

N-am fost educat sa privesc peste ''linia orizontului'' ; comoditatea , revolutia televizata , lacrimile familiei, BIANCA - CANCANUL ,popi in haine aurite , sloganuri la semnatura = AMBROZIA ZEILOR .
TRAIESC .. si-i tot ce CONTEAZA = sictir . :oops:
nae

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE