Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde nae » 20 Mar 2014, 22:02

Aurel1959 scrie:
proapis13 scrie:
nae scrie:
Ba, nesimtitilor de romani, stiti voi cine va taie geamul, va capsuleaza ''termopanul'' si va apara de frig ?, EU .
Sper ,de maine,cand intrati in atelierul ''meu'' ,pe langa plata m patrat,sa-mi MULTUMITI = doar am grija de voi , nesimtitilor .

Nae,sunt roman ca si tine si gandesc romaneste...nici mie nu-mi convin anumite aspecte insa ma abtin...atata cat pot.....
Asta nu-mi permite sa sar peste bunul simt si sa-mi jignesc semenii cum faci tu ; sa-ti fie rusine....romaneste...
cu amendamentul ca ai cunostinta despre acest sentiment omenesc...vezi ca nu esti la tine la coltul strazii...la ,,atelier''...... :oops:
suntem pe un forum se socializare unde daca te respect am pretentia sa faci la fel....

Subscriu !

Va rog sa detaliati ; P13 si Modigliani au consistenta prin postari si atitudine si ma INCLIN , matale ce vrei sa zici ca n-am REPER . Multumesc .
nae

Mesajde Mircea_63 » 20 Mar 2014, 22:13

Eu am citit inca din ziua postarii si mi s-a parut absolut in regula...

"Ba, nesimtitilor de romani" in acest caz l-am perceput ca pe o figura de stil literara si nu un mod de adresare. ;)
Textul, in nota ironica, aminteste ca fiecare job este important in felul lui si fiecare e platit pentru ce face. Ridicam statui politistilor pentru jobul lor? De ce nu si taietorului de geamuri?

Sa traiesti Nae. Eu am pretentia ca am inteles ce spui.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Aurel1959 » 20 Mar 2014, 22:36

Daca a fost o figura de stil,atunci e-n regula. Poate nu am inteles-o ca atare.Nae , orice ar fi vreau sa stii ca nu sar peste postarile tale.Mai ai nevoe de vreun reper?
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde csaa » 20 Mar 2014, 22:39

Coane Mircea_63, aici faci o mare confuzie, Nae stie de ce a plecat din armata, unde ii slujea pe cei multi, si a ajuns sa faca termopane si se "slujeste" doar pe el insasi (+ alte 3 sau 4 persoane, sau cati membri are familia sa). E adevarat ca pentru lucru bun si de folos trebuie sa multumesti, dar n-am auzit pana acum de geam care sa-ti dea foc la masina.
Stiu pe cineva care a instrumentat un dosar in care era cercetat iubitul unei vecine. Infractorul a fost condamnat si a facut un an de puscarie si cand a iesit s-a casatorit cu vecina. Acum sunt vecini de palier si se saluta cel putin odata pe zi. Ce credeti ca simte omul ala cand ii intarzie copiii la joaca?
csaa

Mesajde nae » 20 Mar 2014, 22:57

"Ba, nesimtitilor de romani" in acest caz l-am perceput ca pe o figura de stil literara si nu un mod de adresare. ;)
Textul, in nota ironica, aminteste ca fiecare job este important in felul lui si fiecare e platit pentru ce face. Ridicam statui politistilor pentru jobul lor? De ce nu si taietorului de geamuri?

Limpede cristal .
nae

Mesajde Mircea_63 » 20 Mar 2014, 23:06

csaa scrie: Acum sunt vecini de palier si se saluta cel putin odata pe zi. Ce credeti ca simte omul ala cand ii intarzie copiii la joaca?

Daca s-a comportat corect si civilizat, nu vad de ce s-ar simti prost. Chiar am cunoscut oameni aflati intr-o relatie foarte buna si spre stupefactia mea, se cunosteau deoarece politaiul era cel care l-a anchetat candva. Omul facuse puscarie. :o
Acum faceau afaceri si se vizitau.

Unii se duc in Afganistan...le apreciez curajul si atat. Ca se intorc cu picioarele inainte...eu nu-i vad eroi.

Cunosc politisi sau ex-politisti pe care ii apreciez ca oameni sau altii pe care nu. Popi la fel. Nu confund omul cu jobul.

In schimb daca nenea politistul a profitat de pozitia lui, fiind arogant, amenintator, jignitor, profitor etc...pai sa-i fie frica, caci are de ce.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 20 Mar 2014, 23:21

csaa scrie:... o mare confuzie, Nae stie de ce a plecat din armata, unde ii slujea pe cei multi, si a ajuns sa faca termopane si se "slujeste" doar pe el insasi ...

In eroare/confuzie esti matale (pt ca nu ma cunosti ). ;)

Nae a intrat in armata pt ca am picat la TCM (n-am luat 5 = :oops: ) si ma astepta strungul(nu mi-a placut ''sapa''=3 schimburi) ,nu m-am gandit sa slujesc pe nimeni altul decat pe mine si familia mea ( daca matale ai ''slujit binele comun ''= saru-mana ).
Cand fam /runele au hotarat sa parasesc sistemul n-am facut-o demn de un militar= demisie ci am facut un ocol pe la psi si (ajutat de fata :) ) ... nu sunt nostalgic , sunt doar LIBER si ma simt bine :D .
nae

Mesajde csaa » 20 Mar 2014, 23:54

UPS!!!! Scuze! Eu am intrat la "TCM" (Politehnica-electronica) cu 8,5. Da' am decis sa slujesc "binele comun" (plus ca trebuia sa returnez contravaloarea la 1,5 Dacii). Intre timp pot devenii si eu liber de contract fara sa platesc, da' a inceput sa-mi placa.
Viata asta e tare naspa. Mi-a placut matematica si fizica si am terminat Dreptul!!!????
Le explici unor "convivi" ce temeri ai si ei rad de mor cand aud bancul asta:
"Un ajutor de fermier patrula cu masina in jurul fermei sefului sau. La un moment dat isi suna seful:
- Sefu, avem o problema: Am lovit un curcan si este intepenit sub roti. Inca se zbate, ce sa fac cu el?
- Ia pusca din portbagaj si scapa-l de suferinta. Dupa aia arunca-l si tu in boscheti, undeva!
Dupa cateva zeci de minute bune, ajutorul isi suna din nou seful, gafaind:
- Sefu, avem o problema!
- Ce e tampitule, nu ai reusit sa scapi de un amarat de curcan?
- Ba da sefu, cam greu da am reusit!
- Pai si atunci care mai e problema?
- Sefu, am gasit masina curcanului, are girofarul inca aprins, ce fac?
- ….?!?!"
Ce exemple sa le dai unor oameni care nu vad mai departe de 'ieri', pentru care "maine" e un concept mult prea abstract!?
csaa

Mesajde nae » 21 Mar 2014, 00:04

csaa scrie:UPS!!!!
Le explici unor "convivi" ce temeri ai si ei rad de mor ...
Ce exemple sa le dai unor oameni care nu vad mai departe de 'ieri', pentru care "maine" e un concept mult prea abstract!?

Eu nu rad... sunt depresiv .
''Maine'' !?,imi iau medicatia , promit .
nae

Mesajde csaa » 21 Mar 2014, 00:28

O sa citesc si maine ce scrii si daca nu-ti iei medicatia....
Hai, noapte buna!
csaa

Mesajde Donbazil » 21 Mar 2014, 01:07

Sal'tare!
Domnul Danciu, credeti ca salariul este singura problema?.....Iata raspunsul unui politist cu experienta, care a fost chestionat de un tanar care ar dori sa se faca politist dar are anumite temeri:
..."Nu-ţi mai face probleme că te va obliga cineva să te murdăreşti. Dacă vrei să devii poliţist deoarece îţi doreşti ca băieţii răi să ajungă la beci, atunci pune-te pe învăţat. Te vei convinge cu timpul că nu e deloc aşa cum se vede din afară, iar puşcăriile din ţara asta nu sunt pline datorită reportajelor de la tv. Nu te obligă nimeni să fii corupt, să treci de partea cealaltă a baricadei, e o alegere personală şi ţine numai de tine."
Din afara sistemului lucrurile se vad intr-un fel, din interior, in cu totul alt fel.
Oamenii sunt ca degetele de la o mana, nu-s egali asa ca, cei ce au o gandire realista privesc lucrurile cu speranta, cei care doar vor sa faca misto sau au o gandire limitata vad totul in negru, deci......E asa de usor sa jignesti si sa lovesti in celalalt ( mai ales din spatele tastaturii)....Pacat ca romanii de mici invata "catelus cu paru' cret "FURA" rata din cotet..... :idea:
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde Donbazil » 21 Mar 2014, 01:16

Sal'tare!

Adevarul iese la iveala! TRAIAN BERBECEANU - nevinovat!

Acuzaţiile oficiale ale DNA:

MUREŞAN IOAN, procuror şef al DIICOT – ST Alba, pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi represiune nedreaptă
MUNTEAN ALIN, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul BCCO Alba, pentru complicitate la săvârşirea infracţiunilor concurente de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi complicitate la represiune nedreaptă.
CEAN NICOLAIE, fost procuror DIICOT, actualmente procuror PT Alba, pentru complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu asimilat infracţiunilor de corupţie.

Sursa adevarul.ro http://adevarul.ro/l...fe8c/index.html

Dumnezeu nu bate cu bota!Sper sa bata cu cativa ani de puscarie pt cei 3 smecheri!
Donbazil

Mesajde proapis13 » 21 Mar 2014, 01:21

Donbazil scrie:Sal'tare!Adevarul iese la iveala! TRAIAN BERBECEANU - nevinovat!

RESPECT :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde nae » 22 Mar 2014, 21:25

cornelioandanciu scrie:Din cate imi amintesc eu Berbeceanu asta era student la Petrosani, taica-su era cu grade mari la Politia din Deva, apoi vad ca si fiul a calcat pe urmele tatalui sau,si eu am incercat candva sa intru in politie, dar tata a fost un amarat de profesor la o scoala generala, frumoasa cariera, sint convins ca este nevinovat! Curat nevinovat!

Nea Cornele ai MP( esti ''fratele'' meu , mai mare :D ) .
Tipul a gresit echipa = a tras necastigator = noroc cu media .
1 = smecherul joaca in echipa castigatoare si nu are coloana ''verticala ''= e etern.
2= boul, cu valeitati de smecher, joaca si cand pierde , surpriza , E victima .
3 = ''tractoristul''/''4 clase'' /.../se apuca de apicultura si de TASTE .
4 = ma duc sa sug un velaxin/zaiprexa ...
IUBESC politia /armata/ si pe GARCEA implicit , fara d-lor viata ar fi trista daca nu imposibila .
:D
nae

Mesajde csaa » 22 Mar 2014, 21:42

Si rezultatele pe care le-a avut, au fost datorate tot parintelui sau? Ori pilelor?
csaa

Mesajde Donbazil » 22 Mar 2014, 22:41

cornelioandanciu scrie:Din cate imi amintesc eu Berbeceanu asta era student la Petrosani, taica-su era cu grade mari la Politia din Deva, apoi vad ca si fiul a calcat pe urmele tatalui sau,si eu am incercat candva sa intru in politie, dar tata a fost un amarat de profesor la o scoala generala, frumoasa cariera, sint convins ca este nevinovat! Curat nevinovat!

Domnule!...Cred eu ca nu-si au locul aici FRUSTRARILE PERSONALE!....
Daca erai bun pentru meseria asta, sigur erai in sistem, asa ca.....Las-o mai moale....Ramai de-al lui Miron Cosma!!!! :evil:

Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE