Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Calin Georgescu

Mesajde Ania » 27 Oct 2014, 19:45

Zile trecute am citit un interviu in revista Formula AS cu profesorul Constantin Ciutacu care face un scurt rezumat cu ce s-a intamplat in ultimii 25 de ani cu tot ce a insemnat , iinfrastructura industriala si capitalul pe care l-am avut pana in 1989, mostenit de la comunisti.
El spune ca intreaga economie nationala a fost oferita pe tava fara nicio logica.
Si nu putem spune ca omul asta vrea sa ne manipuleze sau ca ne minte.
Daca facem un mic exerciutiu al reamintirii ne dam seama ca noi poporul roman am cam dormit in ultimii 25 de ani.
Cam acest lucru il spune si Calin Georgescu.
La sfarsitul interviului reporterul il intreaba pe profesorul Ciutacu , care sunt predictiile sale pentru urmatorii 25 de ani.
Si el raspunde:
" daca si in urmatorii 25 de ani guvernul nu va putea sa cumpere , din banii proprii , de 1 milion de lei , piramidon , vaccinuri sau aspirina din productia interna , fara avizul FMI sau al Comisiei Europene , Romania poate sa dispara din peisajul statelor din Europa , ramanand un simplu indicator geografic"
Trist nu ?
Nu sunt o pesimista dar la acest moment nu prea zaresc luminita de la capatul tunelului in toata nebunia asata cu alegerea presedintelui.
Oare care din ei ar avea curajul sa-l propuna pe Calin Georgescu prim ministru si sa schimbe constitutia?
Ania

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE