delorin I scrie:Se dau bani, se fac prmovari, se fac drumuri cu asfalt acolo unde nu au fost niciodata....ce frenezie, ce de bani!
ioanpuiu scrie:Adrian Bordea, președintele Consiliului Superioar al Magistraturii, a declarat României Libere ...
” Nu am probe pentru a putea afirma că a fost o intervenție în actul de Justiție, nu am văzut la televiziune declarațiile premierului. Nu am avut timp să mă uit la televizor."
![]()
cristi_vidican scrie:Vorbim deja de o justiție tot mai supusă.
Bucurați-vă încă 1 lună, apoi s-ar putea să scriem despre albine din țări mai calde.
paul scrie:Chiar nu observi ca emani ipocrizie in forma cea mai pura ???
Mircea_63 scrie:
Combatem idei sau oameni?Rusinica!
Mircea_63 scrie:Unde pomeneste vre-un cuvant despre neoprotestanti?
N-am fost pe faza cand ai fost catalogat turnator. Imi cer scuze.
paul scrie:In alta ordine de idei, cand m-a facut cineva pe aici, turnator, securist, inavutit din politica, etc., n-am observat nici macar un varf de degetel ridicat ! Ar trebui sa spun ... rusinica ? N-am s-o fac! Nici la adresa celui care m-a gratulat si nici la adresa destoinicilor aparatori ai bunei cuviinte pe forum
mircea scrie:paul scrie:In alta ordine de idei, cand m-a facut cineva pe aici, turnator, securist, inavutit din politica, etc., n-am observat nici macar un varf de degetel ridicat ! Ar trebui sa spun ... rusinica ? N-am s-o fac! Nici la adresa celui care m-a gratulat si nici la adresa destoinicilor aparatori ai bunei cuviinte pe forum
Sunt curios sa vad si eu unde s-a afirmat asta.
Un link ?
delorin I scrie:Se dau bani, se fac prmovari, se fac drumuri cu asfalt acolo unde nu au fost niciodata....ce frenezie, ce de bani!
paul scrie:mircea scrie:paul scrie:In alta ordine de idei, cand m-a facut cineva pe aici, turnator, securist, inavutit din politica, etc., n-am observat nici macar un varf de degetel ridicat ! Ar trebui sa spun ... rusinica ? N-am s-o fac! Nici la adresa celui care m-a gratulat si nici la adresa destoinicilor aparatori ai bunei cuviinte pe forum
Sunt curios sa vad si eu unde s-a afirmat asta.
Un link ?
Se pare ca tot golaneala ramane elementul definitoriu al conducerii acestui forum ! Cineva cu acces la butoane a sters partea incriminatorie ! Ghinionul vostru este ca mai sunt foarte multi care au citit si stiu exact cine si ce a scris !
In aceste conditii eu nu pot decat sa va salut ! Definitiv !
Voi tineti capetele plecate! Nu va revoltati! Sa-ti spun un secret? De fiecare data cand am intalnit genul asta de atitudine- fara exceptie, in spate era un TURNATOR, UN COLABORATOR, UN SECURIST! Am deja detector...Nu-ti imaginezi pe cati i-am simtit inainte sa fie aflati! Ce baieti de comitet, ce glume, ce cantece frumoase, ce profesori universitari au devenit dupa 90 din niste intelectuali de provincie de 3 lei! Ieri cu comunistii, alataieri cu FSN, brusc la un moment dat cu PNL si acum iar brusc cu PSD! Stii de ce? Stii tu oare de unde atitudinea asta? Din frica ca tot ce au construit prin relatii si dat din gura la SECU si orice altceva decat merit intelectual s-ar narui! Din FRICA DE DOSARE! Ai ceva de ascuns PAULICA? Adevarul trebuie sa se afle si fiecare in parte sa-si aleaga destinul- daca isi va judeca sau nu calai! Dar tu nu, vrei sa ne vedem de treaba, sa stam frumos pe scaunel, ca domn profesor sa-si ia leafa mai departe! E cald , e bine...Sa tinem capacul pe oale ca e mai bine asa! Bravo domn profesor! Avem sperante de la tine...Pari mai citit, mai educat! Dar nu ajung cartile ca sa fii intelept! Oricat ar roade sobolanii bibliotecii la ele, nu isi pot depasi conditia!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori