Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 01 Iul 2014, 18:05

hmmm .... uite cum ajung sa-i dau dreptate stimabilului (si spun asta fara nici o intentie de sarcasm) Donbazil .... Iohannis da dovada de puerilitate patetica in ceea ce priveste politica - a "jucat" dupa retete care intradevar acum cativa ani au fost castigatoare (prestatia lui de acum seamana cu cea a lui Base de prin ani 2000 - 2003 ) dar ... vremurile sunt un pic altele .... eu ma minunez in continuare cum se face ca acest popor continua sa acorde credit unora care nu merita.
Ideea de liberate este desueta atat timp cat nu vine la pachet si cu asumarea de responsabilitate.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde redoo » 01 Iul 2014, 18:59

Momentan se pare ca sefia statului se joaca in trei si fiecare candidat are armele sale.pe undeva,pe un raft cred ca se mai afla un puscoci care ar putea fi decisiv si atunci ne-am lins pe bot.stie cineva daca "guzganul rozaliu" mai traieste?
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde cristi_vidican » 01 Iul 2014, 20:29

In loc de concluzie. Traian Basescu ii adresa lui Adrian Nastase naucitoarea intrebare in 2004: Mai, ce blestem o fi pe poporul asta de a ajuns pana la urma sa aleaga intre doi fosti comunisti? La zece ani distanta, si mai dificil ar fi de raspuns la intrebarea: ce blestem o fi pe poporul asta daca va ajunge sa aleaga intre unii ca Ponta si Antonescu?

Citat din Dan Tăpălagă
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-1758 ... -numai.htm
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Donbazil » 08 Iul 2014, 23:34

Sal'tare!
Si daca iar ploua....
Butonam si ce mai gasim?.....Chestii interesante!:

https://www.youtube.com/watch?v=-0U1l8WmXc0
Donbazil

Mesajde Donbazil » 10 Iul 2014, 23:41

Sal'tare!

...." De nişte ani încoace, bacalaureatul a devenit o problemă gravă a învăţământului românesc. Rata de promovabilitate a acestui examen este una foarte scăzută. De pildă, în acest an, în sesiunea iunie-iulie, ceva peste 59% dintre liceeni au reuşit să-l promovoze, cu aproape 5% mai mulţi decât în 2013 (între noi fie vorba, în acest an au fost cei mai puţin înscrişi pentru susţinerea lui, cu vreo 100.000, deci rata de promovabilitate este undeva pe la 30%; să nu ne îmbătăm cu apă rece, totuşi!). Nu trebuie să dispere! De ce? Pentru că Lela Burden, o femeie americană, a reuşit să termine liceul la vârsta de 96 de ani, iar acum, la 111 ani, a primit şi diploma. Deci se poate!".... :idea:
Sal'tare!
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 11 Iul 2014, 09:38

De niste ani incoace bacalaureatul se da "pe bune" .... procentul de reprezinta o "evaluare" cat de cat pertinenta a sistemului de educatie .... dar nu-i bai mare .... taman ce-au modificat iar alte Ponta & co legea educatiei .... sigur ca pe viitor o sa fim mai buni .... probabil au legiferat si plagiatu' :D
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Ioan Guist » 08 Aug 2014, 19:53

Nu stiu altii cum sunt dar eu, cand vaz cate un rahat precum vantu, nastase, becali, fotbaliatorii, ministrii, parlamentari si amu varanul ca sunt condusi spre "ziduri", ma trezezasc asa deodat' ca se umfla inima'n mine.Si ma bucur cumva asa...ca ...sunt Roman.

Dedicatie pentru Felix:
https://www.facebook.com/photo.php?v=806164696081474

Se pare ca Procurorii si DNA-ul pot fi intrecuti doar de Mateut :lol: Daca primii au mai scapat cate un infractor. Avocatul asta de top , baga la parnaie tot ce.prinde.Pe bani grei :lol: :lol:
Mai nou, gada si badea suspecteaza o relatie intre basescu si mateut, prin omul de legatura ciutacu.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde delorin I » 08 Aug 2014, 20:01

Totusi a luat putin! Asta a avut in sange sa suga seva statului, si i-a mers, si pe vremuri si acum....de unde a prins, a rupt! Acum l-a ajuns accidental tavalugul din urma! Trist cand te uiti la stiri si vezi cam ce ne paste cu alte Ponta si Muierea aceia aleasa la Craiova...pe cine a omorat Voiculescu....ca si cum 60 000 000 euro ar fi 3, 4 lei! Oameni buni prezenti pe forum aveti grija cu cine votati! Astia ne fura de rup, mor oameni prin spitale din lipsa de fonduri si ei retoric vin si ne intreaba pe cine a omoorat Voiculescu care de, saracul a furat si el o gaina sa faca o friptura!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Adi Hodis » 08 Aug 2014, 20:21

Foarte putin a încasat. Trebuia ... pe viață.
Si lista, abia începută de cîțiva ani, este foarte lungă. S-ar putea construi cu ei, un gulag, unde sa fie munciți 12 ore/zi, hraniți cu lături ... si din MAI s-ar gasi efective, ca sa-i păzească ... si de la sănătate personal medical care sa-i țină sanatosi. Că p-ăștia, imediat îi lovesc bolile. :evil:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde delorin I » 08 Aug 2014, 20:22

Le-am putea face noi niste turte proteice sa-i tinem buni de munca...pe ogorul comunal!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Mircea_63 » 08 Aug 2014, 20:31

Raul facut de Voiculescu nu poate fi evaluat in bani. Si nu ma refer la smenul facut cu Statul, ci la raul, veninul turnat prin Antene in mintile si inimile romanilor.

Daca ar mai putea candida Basescu.... :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde delorin I » 08 Aug 2014, 20:41

De asta ar fi fost important ca in democratia asta moderna sa existe sistemul Cincinatus! :) Sa-i mai dam dictatura pe cativa ani! Bine dar fara sa fie tatal fiicelor sale...

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde paul » 08 Aug 2014, 20:45

Puisorilor ... ceva despre statul de drept ??? Cica notiunea asta presupune ... domnia legii ! Oare asa s-a intamplat in procesul varanului ???
Legea (aia care se presupune ca trebuie sa domneasca) spune ca ... completele de judecata se aleg aleatoriu ! A fost cazul in speta varanului ??? :shock: Cum s-a stabilit prejudiciul ??? :shock: Este cumva interzis sa cumperi ieftin si sa vinzi scump, cu respectarea legilor in vigoare la momentul respectiv ???
Pentru fanii justitiei basiste care vezi Doamne au un respect deosebit pentru fostii detinuti politici ... cam la fel s-au petrecut lucrurile si acum 50-60 de ani in urma !!! Abuzuri, abuzuri si incalcari ale legii !!!
LE ... nu sunt fan Voiculescu !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde TDI » 08 Aug 2014, 20:45

Cati ani a fost președinte Iliescu? Precedentul exista!
TDI

Mesajde Mircea_63 » 08 Aug 2014, 20:57

paul scrie:LE ... nu sunt fan Voiculescu !

Eu tocmai am devenit fan Basescu. :D

Despre amanuntele acelea...habar n-am. Nu ma pricep. Daca te pricepi si vrei, vino cu detalii, despre cum trebuia sa se aleaga completul de judecata si cum s-a ales de fapt, etc si mai ales cum de avocatii Voiculescului nu s-au prins, iar daca s-au prins cum de nu s-au dus pan` la Drepturile Omului sau unde se merge cu alde astea.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde delorin I » 08 Aug 2014, 20:57

paul scrie:Puisorilor ... ceva despre statul de drept ??? Cica notiunea asta presupune ... domnia legii !
Pentru fanii justitiei basiste care vezi Doamne au un respect deosebit pentru fostii detinuti politici ... cam la fel s-au petrecut lucrurile si acum 50-60 de ani in urma !!! Abuzuri, abuzuri si incalcari ale legii !!!
LE ... nu sunt fan Voiculescu !

Stimate domnule, in anii 50 se faceau arestari fara mandate de arestare! Am cunoscut oameni de 90 de ani care la aceasta varsta frageda au aflat pentru ce au fost arestati! In anul de la Hristos 2014sunt insitutii ce inca mai cauta prin diverse dosare mandatele de arestare, daca au existat, pentru unii... Sa nu exageram in alta directie...

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE