Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde a_costy » 21 Ian 2017, 21:29

http://www.ziare.com/stiri/dna/18-polit ... ga-1450659

Si ei se bucura de prezumtia de nevinovatie, pana la o eventuala condamnare definitiva.
a_costy

Mesajde a_costy » 21 Ian 2017, 21:58

Top 10 bancuri cu vamesi.
Cel mai mult m-a amuzat nr. 6.

http://adevarul.ro/locale/vaslui/top-10 ... index.html
a_costy

Mesajde Donbazil » 23 Ian 2017, 22:45

Salut!

:idea: :idea: :idea:

..."M-am săturat de lideri sindicali ”specialiști politici Antena 3”, de lideri sindicali ”descurcăreți” și de lideri sindicali a căror singură grijă este să mai prostească niște cotizanți sau pe unde să-și mai petreacă sfârșiturile de săptămână! M-am săturat de lideri sindicali care fac trocuri în interes personal în birourile IGPR"...

http://politistiiauumor.ro/de-ce-m-am-s ... n-politie/
Donbazil

Mesajde Donbazil » 29 Ian 2017, 19:36

Salut!

Se pare ca unii politisti de la "munca de jos" nu mai rezista, au prins curaj si incep sa le zica pe fata :

Sindicatul Politistilor din Romania "Diamantul" Oficial
Ieri la 15:56 ·
Ce se intampla daca te uiti la canale de televiziune proaste, in loc sa mai pui mana pe o carte sa te mai lustruiesti la cerebel? Frunzeanu, adjunctul IPJ Ilfov, a prins si el smecheria aia de golan ajuns, cu " iti las o coala alba" si acu' o imprastie la fraieri ca a inventat-o el.
Bai ne lasi? Ai noroc ca omul ala are bun simt si nu iti face plangere. Off, toparlania e la putere in politie si asta ne ocupa tot timpul.
Ia sa vedem ce ne povesteste mai jos Cioca, baiat simplu de la judiciar si secretar general al SPRD, despre cum s- umflat Frunzeanu in frunze, la bilantul politiei Buftea...
"Pe data de 27.01.2017 am participat la bilantul Politiei orasului Buftea.
Invitat principal comisarul sef de politie Frunzeanu adjunct al inspectoului sef de altfel imputernicit Ciocarlan.
Ce am inteles eu un om simplu din acest bilant?
Ca politia judiciara e cea mai slaba formatiune...si are cea mai proasta activitate...si e demotivata...
Bravo Frunzi bravo...gen din desenele animate Bravo Patratel....
Pai ce ai facut Frunzi pentru politia judiciara???
Iti spun eu...nimic...nada ...rien...nothing...
De ce e demotivata politia judiciara???
Iti spun eu Frunzi...
Functiile cele mai mici din lume....salarii de excelenta ioc...dotare pauza...
Cel mai bun agent judiciarist are functie de agent I iar cel mai bun ofiter este pe functie de principal II.ce zici de asta Frunzi???Eu m-am saturat ca cei de la resurse umane,logistica ,IT,sa imi rada in nas avand salarii mai mari decat scalvii de la judiciar...
Dar asta nu e totul...
Curios este faptul ca nici la primele de excelenta nu se regaseste nimeni din politia judiciara....
De ce Frunzi???
Iti explic eu.pentru ca primele de excelenta le-ai dat la sefi si alte slugi credincioase...si nu celor care muncesc...
Pai daca nu oferi nimic te rog sa nu ai pretentii!!!E simplu nu???
Ca nu politia judiciara are cea mai mare incarcatura de dosare!Nu politia judiciara prinde talhari ,hoti ,violatori,urmariti si toate natiile de infractori...ii prind sefii de servicii si slugile lor...
Recunosc monolgul tau a fost demential dar jalnic...aveam pretentii asa ca si colegi de promotie dar aburii functiei si mirajul puterii ti-au blocat principala activitate cognitiva a creierului..Gandirea..
.
Cioca Dumitru
Secretar General al SPR Diamantul
P.S.Si cu mare tupeu i-a oferit o coala alba noului sef al politiei sugerandu-i sa isi dea demisia...
Gresit! Mai bine ne lasi tu..."
Donbazil

Mesajde Donbazil » 29 Ian 2017, 23:34

Salut!

Acum pe TVR 1 Marian Godina.....Garantat 100 %... :idea:
Donbazil

Mesajde Bambucha » 30 Ian 2017, 11:10

Donbazil scrie:Salut!

Acum pe TVR 1 Marian Godina.....Garantat 100 %... :idea:

Nu am urmarit, dar se pare ca e un om normal la cap.

https://www.facebook.com/godinamarian/photos/a.1683198328576924.1073741828.1683142988582458/1901209253442496/?type=3&theater
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Donbazil » 04 Feb 2017, 00:32

Salut!

De pe net:
"Acuma v-ati prins de ce-a fost desfiintat "Doi si-un sfert"?....Prima data a fost "infiltrat" -la varf - cu sereisti care au bulit structura si apoi au facut totul ca sa se desfiinteze serviciul....Cum sa existe surse "alternative" de informatii?....Si mai ales necontrolate de Cotroceni....Simplu nu?..."
:shock: :idea: :idea: :idea:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 05 Feb 2017, 00:27

Salut!

Politistii au umor
5 ore ·
Nu vă mai speriați copiii spunându-le că dacă nu vor fi cuminți îi veți "duce la poliție". Vrem ca aceștia să vină la noi când au probleme, nu să fugă de noi. Un copil care se pierde de părinți sau fuge de acasă va fugi în continuare atunci când va vedea un polițist, în loc să îi ceară ajutorul, dacă voi îi formați această percepție despre noi. Spuneți-le copiilor să apeleze la polițiști pentru orice problemă! Vă mulțumesc! Distribuiți, vă rog!
Fişiere ataşate
politist.jpg
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 05 Feb 2017, 00:57

Pai ... decat apeluri din aceste lacramoase .... nu mai bine renunta stimabilii politisti la apucagufile care iau ridicat la rangu de sperietoare?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 05 Feb 2017, 09:01

Nu!
csaa

Mesajde csaa » 23 Feb 2017, 15:02

Pe bune!? Iar clipul ala cu politia comunitara (sau locala, sau gardienii publici)????
Acum urmeaza poza cu masina politiei din R. Moldova parcata pe locuri de handicapati, nu!?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 23 Feb 2017, 15:13

ce simpatici sunteti voi cand va discociati de cei de la "locale" .... cu toate ca nu-s rare cazurile cand ei au lefuri mai mari ... deci ... mai importanti pentru societate :D

don'soara de aici http://adevarul.ro/locale/satu-mare/o-p ... index.html tot locala o fi fost?

interesant cum de-a deranjato comparatia cu Elena Udrea ... ma intreb daca acceasi ar fi fost reactia daca o compara cu Olguta .... sau Firea ... :P
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 23 Feb 2017, 22:41

Constat cu mâhnire ca de o vreme, vajnicii luptători impotriva politicienilor corupti, care dau legi #nopteacahotii# si ii ridica in slăvi pe cei care dorm in parlament #ziuacaprostii#, isi concentrează energia zen impotriva reprezentantelor sexului slab, asa ca sa aibă si ei inamici pe masura. Si, pentru ca tot vine primavara, in loc sa le închine un gand frumos si o vorbă buna celor care ne înseninează viața, gasesc de cuviință sa le caute .nod in papură tuturor femeilor. Ba unora le face greață o primarita despre care cred ca este corupta , ba garciana este prea violentă ca ia multumit unui betic pentru ...flirt mîngîindu -i oulele cu bocancu' ......
Presupun ca acesta schimbare de registru a luptătorilor ninja se datoreaza viitorului referendum, unde presedintele vrea sa intre e poporul daca romanii sunt de acord cu căsătoria religioasă dintre un bărbat si o barbata. Ca "altă intrebare" nu mai egzista !
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 23 Feb 2017, 22:56

Oki .... te ai apucat iar de fumat
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 23 Feb 2017, 23:04

Nu m-am apucat de fumat, m-am lăsat! Ăsta este sevraj!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 23 Feb 2017, 23:22

Oki. Seara usoara iti doresc
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE