Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 05 Mai 2025, 13:21

dap ...
Fişiere ataşate
495033823_1121616959999851_2315718234200436891_n.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 06 Mai 2025, 07:47

Mă aşteptam ca voi, cei care v-aţi impus preferatul în primul tur cu 40%, să fiţi aici să revendicaţi victoria.
E vremea voastră ... sunteţi aproape patru mii ... nu sărbătoriţi?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 06 Mai 2025, 11:33

ioanpuiu scrie:Mă aşteptam ca voi, cei care v-aţi impus preferatul în primul tur cu 40%, să fiţi aici să revendicaţi victoria.

ce anume te face sa consideri ca pe acest forum ar "activa" cei care au ales sa se includa in cei 40%?

In cei 40% sunt oameni cu minim discearnamant ... incapabili de a-si asuma propria soarta .... chestii total incompatibilie cu apicultura.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 06 Mai 2025, 12:49

Cristian IONITA scrie:
ioanpuiu scrie:Mă aşteptam ca voi, cei care v-aţi impus preferatul în primul tur cu 40%, să fiţi aici să revendicaţi victoria.

ce anume te face sa consideri ca pe acest forum ar "activa" cei care au ales sa se includa in cei 40%?

In cei 40% sunt oameni cu minim discearnamant ... incapabili de a-si asuma propria soarta .... chestii total incompatibilie cu apicultura.

Si ... sa ne si relaxam
https://www.facebook.com/share/v/1CDFdV8fTT/
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 06 Mai 2025, 13:35

Cristian IONITA scrie:ce anume te face sa consideri ca pe acest forum ar "activa" cei care au ales sa se includa in cei 40%?

Am exagerat cu bună ştiinţă numărul ca să "rimeze" cu procentul ăla. Şi să le dau puţin curaj că-i vad cam timizi.
Nu am avut treabă cu sociologia în general şi m-am întălnit cu ea numai sub forma sondajelor de opinie uneori dar mai ales electorale.
La finalul fiecăruia este precizată metodologia, marja de eroare, etc.
Pentru a fi reprezentativ la nivelul întregii ţări, eşantionul de persoane care participă e selectat după nişte criterii destul de asemănătoare la fiecare sondaj:
în jur de o mie de persoane care să fie şi din urban şi din rural, de diverse vârste, cu niveluri diferite de pregătire/studii, samd. Sună cunoscut?
Cam aşa suntem noi apicultorii, bifăm toate acele criterii mai putin repartizarea pe sexe dar diferenţele nu sunt mari şi mă interesează orientativ nu la virgulă.

Privind problema din sensul opus, la vot au participat persoane din toată ţara ... de diverse vărste ... etc.
Acum corecţia:
sunetm zece mii, rotund, nu mă interesează fracţiile. Prezenţa, participarea la vot la nivel republican a fost cam 50%. Aplicat la noi reduce cele zece mii la cinci.
Cinci mii ori 40% fac două mii. Cam ăştia sunt.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 06 Mai 2025, 13:44

Cristian IONITA scrie:In cei 40% sunt oameni cu minim discearnamant ... incapabili de a-si asuma propria soarta .... chestii total incompatibilie cu apicultura.

Nu neapărat, sunt oameni care s-au săturat de politicieni, de cei vechi pe care au vrut să-i pedepsească, să-i scoată de la bucate.
Au ales cu îndârjire şi fără să cântărească prea mult.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 06 Mai 2025, 19:30

@ioanpuiu - bag de seama ca va cam place sa va cititi singur ... insirati litere care probabil ca or avea sens ... dar se pare ca eu am nevoie sa mi desenezi.

Despre cei 40% de ******* (iar aici nu includ nici un apicultor, cu atat mai mult nici un forumist)

https://www.facebook.com/share/v/1EWdPPrG4g/
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 06 Mai 2025, 20:42

Cristian IONITA scrie:Despre cei 40% de ******* (iar aici nu includ nici un apicultor, cu atat mai mult nici un forumist)

Asta ar putea fi o formă de elitism sau politeţe dusă la extrem. Ambele inutile.
Pentru mulţi apicultura e un aspect secundar al vieţii profesionale. Ei sunt sau au fost până la vârsta pensionării de diverse alte profesii.
A fi forumist nu e nici calitate , nici garanţie.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 07 Mai 2025, 06:51

A spune in fata prostului ca este prost, poate fi considerat "elitism" doar daca esti ... prost :).

A fi apicultor inseamna ca ai un mimim de bun simt .... si ceva mai mult simt al realitatii ... deci ... nu votezi "suveranisti".

Ne place sau nu ... dar lumea ( inclusiv romanii) devine din ce in ce mai mult mai segregata ... astfel multi raman de caruta ( in mod exclusiv din cauza propriilor decizii) si schelacaie apoi acuzand de "elitism inutil" pe cei care tin ritmul.
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 07 Mai 2025, 06:55, modificat de 3 ori în total.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 07 Mai 2025, 06:51

Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 07 Mai 2025, 07:59

Cristian IONITA scrie:A spune in fata prostului ca este prost, poate fi considerat "elitism" doar daca esti ... prost :).

Profundă cugetarea ...
Dacă mie îmi este adresată o primesc cu detaşare.
Probabil te ajută, te face să te simţi bine sau mai bine, să te simţi superior. Nu am nimic împotrivă.
ioanpuiu

Mesajde Shrek » 07 Mai 2025, 08:27

Cristian IONITA scrie:....
Ne place sau nu ... dar lumea ( inclusiv romanii) devine din ce in ce mai mult mai segregata ... astfel multi raman de caruta ( in mod exclusiv din cauza propriilor decizii) si schelacaie apoi acuzand de "elitism inutil" pe cei care tin ritmul.

Noi nu avem nimic în comun sau aproape nimic! Dar aici îți dau dreptate!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 07 Mai 2025, 09:24

ioanpuiu scrie:
Cristian IONITA scrie:A spune in fata prostului ca este prost, poate fi considerat "elitism" doar daca esti ... prost :).

Profundă cugetarea ...
Dacă mie îmi este adresată o primesc cu detaşare.
Probabil te ajută, te face să te simţi bine sau mai bine, să te simţi superior. Nu am nimic împotrivă.

Te dezmierzi singur ...
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 07 Mai 2025, 12:11

ioanpuiu scrie:
Cristian IONITA scrie:Despre cei 40% de ******* (iar aici nu includ nici un apicultor, cu atat mai mult nici un forumist)

Asta ar putea fi o formă de elitism sau politeţe dusă la extrem. Ambele inutile.
Pentru mulţi apicultura e un aspect secundar al vieţii profesionale. Ei sunt sau au fost până la vârsta pensionării de diverse alte profesii.
A fi forumist nu e nici calitate , nici garanţie.

https://www.facebook.com/share/1DmBTPUpfz/

Sa mi spui te rog daca in aceste poze vezi un stupar?

Ba mai mult ... daca vezi un om care lucreaza, vorbesc de lucrat ceva efectiv ... nu ca ar primi salar ptr tras mata de coada
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 08 Mai 2025, 09:15

Cristian IONITA scrie:https://www.facebook.com/share/1DmBTPUpfz/
Sa mi spui te rog daca in aceste poze vezi un stupar?

Ca să fiu sincer nu disting pe nimeni cu masacă apicolă.
Sunt norocoşii care au prins case la 35000 de euro şi care se pregătesc sa mai dea o mână norocoasă pe 18 Mai :lol:
Văd acolo în poza aia o mulţime de oameni prea uşor de dus cu preşul. Creduli ca nişte copii, gata să dea oricând vrabia din mână pantru cioara de pe gard.
Nu e nimic aluziv în ce-am scris, nu vreau să interpretezi cu rea-voinţă cum faci uneori. Nu sunt rasist şi nu discriminez pe nimeni. Nici n-am voie, nu-mi permite legea.
Da, nu-mi place Simion dar din alte motive nu pentru că e uşor pământiu la faţă. Poate are în ascendenţa lui genetică ceva sânge nepalez.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 08 Mai 2025, 09:16

Cristian IONITA scrie:Ba mai mult ... daca vezi un om care lucreaza, vorbesc de lucrat ceva efectiv ... nu ca ar primi salar ptr tras mata de coada

La ce le trebuie muncă dacă au noroc la zar :?:
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE