State scrie:Scrisoarea lui Pavel Corut cu cele 25 de intrebari adresate patriarhului B.O.R. Daniel Ciubotea
Nu folosesc in scrisoarea mea rangurile de patriarh sau preafericit,deoarece ma adresez omului Daniel Ciubotea,asa cum il cunosc:inteligent,cult,framantat de responsabilitatile unei functii aflata in contradictie cu propria constiinta de personalitate complexa si evoluata,din acest secol luminos.Sunteti primul om din aceasta tara care poate clarifica gravele contradictii din mintile a milioane de adepti judeo-crestini si va rog respectuos s-o faceti.
..........................................................................................
Domnule Daniel Ciubotea,poporul care v-a dat un cec in alb vrea sa afle multe de la d-voastra,in mod direct,cum a discutat si cu cel mai important om in stat,presedintele Romaniei.Aveti urmatoarele posibilitati de actiune;
1.Va faceti ca ploua,sperand ca,peste spusele mele,se vor asterne tacerea si uitarea.In acest caz,gresiti enorm,caci voi relua periodic intrebarile,din ce in ce mai multe si mai incisive iar populatia va fi nemultumita ca patriarhul nu vine la televizor sa clarifice problemele.
2.Puteti trimite un purtator de cuvant sa balmajeasca niste vorbe masluite.Populatia va fi dezamagita de lasitatea d-voastra.
3.Va luati inima in dinti si,folosindu-va inteligenta,puteti incerca sa pacaliti populatia,dand raspunsuri pe langa intrebari.Majoritatea vor descoperi ca-i inselati si va vor taxa fara mila.
4.Nu-mi plac revolutiile,dar,daca raspundeti cinstit la aceste intrebari,veti destrama perfidele mituri salbatice ale judeo-crestinismului.Atunci voi striga in gura mare ca sunteti OM.
Va asteptam cu nerabdare,la dezvaluiri,nu la confruntari violente.
Draga d-le P C initiatorul topicului mi-e simpatic , tu ma infiori ; iti pute transpiratia a frustrare si uratenie , a micime si ''4 clase''. Te-am intalnit la ''alba-neagra'', la candidatura ''din 4x4 ani''; esti mult mai rau si urat decat acesti ''tapi'' impaunati si plini de aur pe care-i tragi ''de raspundere'' .
Poti impacheta ca..catul atat de frumos si colorat incat poti sa-l vinzi cumparatorului daltonist /discromat= cu doi neuroni ...; eu sunt doar prost nu daltonist .
In numele carui popor vorbesti/intrebi ?
Cine te-a mandatat ?
Cu intrebarile aceste vrei sa cad pe spate ?, esti urat si prost precum vezi in oglinda = crede-o !
Doar 25 de neclaritati ai ?, e greu sa fi anonim cand tu crezi ca reprezinti poporul = sper ca n-ai urmasi !?
Popa nu-ti poate demonstra nimic , nici savantul nu-ti poate spune cine a facut universul ; legile mecanicii sunt valabile sub vit luminii si in spatii cu gravitatie(imponderabilitatea se guverneaza altfel/gandul se cuantifica, e palpabil !?) ...
Ce intrebari poti pune viermelui de matase/omida ?
Ce intrebari poti pune fluturelui de matase /omida?
Poti aduna mere cu pere ( la mintea ta, DA )?
Ca tehnica suntem sub inaintasii nostrii ; ca ADAM s-a regulat pe sine (Eva )sau a fost SINGULAR=incest , ca Biblia/Coran/..., transmise ,initial, guristic si intelese -retransmise pe sarite si ... ''crede si nu cerceta''= incearca sa protejeze capsorul d-tale SEC .
BIBLIA = pt doi neuroni e un cod de legi si restrangeri= un contract cu clauze .
D-zeu n-a facut Biblia a FACUT OMUL; trebuie doar sa VEZI lucrarea lui, o gasesti in fiinta saraca sau bogata , o gasesti unde si cand nu mai speri; nu vei gasi matrice care sa te convinga sa faci un gest suprem ______ GESTURILE mari le fac oameni ''banali'', le fac ''gratuit= asa ''simt'', AU gena divina in sange = au CEVA.. peste matematica/fier si intelegerea ta /mea .