csaa scrie:a_costy scrie:De ce nu se spune si ca un politist are 1050 lei net lunar, norma de hrana, + 500 lei net lunar pentru haine, + bani pentru chirie, in anumite cazuri. In invatamant nu vede nimeni nici macar bonuri de masa. Profesorul sau necalificatul nu trebuie sa manance? Nu merita si ei bonuri de masa? Adica de 5 ori mai putin decat politistul.
Comparatia educatie - MAI e chiar amuzanta. Consoarta, profesor de fizica, 11 ani vechime, gradul 2, a ajuns la un venit lunar de 2000 lei net. Exista politist cu 1 luna vechime, avand acelasi venit?
Sumele sunt gresite. Pe sotia dvs. cine o poate ataca la serviciu? Sau pe dvs. v-a injurat cineva in legatura cu serviciul sotiei?
Imi pare rau ca nu ati inteles. Nu-i problema, detaliez.
Am facut referire la plancarta comunista (rosie), care face o comparatie intre doua institutii (educatie - politie).
Repet, atata timp cat un politist cu 1 zi vechime castiga mai mult decat un profesor cu peste 10 ani vechime, comparatia e de tot rasul.
Nu am spus si nu spun ca veniturile din politie sunt exagerat de mari, raportat la nivelul de trai actual. Am prieteni politisti cu sotiile in invatamant.
Nu m-a injurat nimeni in legatura cu serviciul sotiei, pentru ca isi face treaba. Meditatii nu face.