Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 27 Dec 2021, 12:13

Au bagat o si pe aia ... cu pomana se intoarce? ... macar sub forma de spaga?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4082
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Politia in actiune

Mesajde mircea.costache » 13 Ian 2022, 21:24

Donbazil scrie:Salut!...

Vizibil afectat ca "marinimia" MAI fata de noi a ajuns subiect de glume, ministrul Bode a hotarat ca la reinnodarea mandatului sa ne surprinda, cu o alta față.
Pentru ca suntem prea multi, raportat la alte categorii profesionale (magistrati, medici, alesi) - a caror indestulare nu a dezechilibrat bugetul tarii - domnul ministru a hotarat sa ne prinda la paușal: da porcul de Craciun dar cate unu pe unitate.
Noi am intrat in posesia unei fotografii, cu unul dintre godaci, pregatit pentru livrare.
Intre timp, s-au emis dispozitii cum sa transeze dihania. Ele sunt clasificate dar din informatiile scurse, rezulta ca si aici nu se va face rabat de la principiile de egalitate și nediscriminatorii cu care ne-a obisnuit MAI: se va aplica celebra raportare la salariul de functie, in procent egal (ca sa ajunga la toata lumea).
Ordinea la pomana este si ea stabilita, incepand cu cei mai (era sa zic, vrednici) flamanzi: intai sefimea, apoi neoperativii de la resurse umane si cabinet si... operativii la coada.
"Sarbatori de sezon" frumoase, ca asa am inteles ca urmeaza sa zicem. Dar asta e alta poveste...

SPR ”Diamantul”...


Buna seara.
Colacul de salvare la romani, citez:,,haz de necaz,,
Ce usor este, glume sa fie.

Cu stima.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
Avatar utilizator
mircea.costache
 
Mesaje: 650
Membru din: 01 Oct 2011, 21:22


Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 16 Ian 2022, 12:12

Este adevarat ca in politie( cum de altfel in tot MAI-ul) sunt probleme cu angajații. Este adevarat ca exista si coruptie in randul polițiștilor. Au fost tot timpul probleme de acest gen. Dar ce vedem acum, este o fenta, o perdea de fum care sa acopere ceva mult mai grav si anume :
- nerespectarea de către guvern a legii salarizării, " militenii " fiind ultimii care ar trebui să primească majorarea salarială ( de altfel, nu-i decât o indexare a lor cu rata inflației din ultimii ani). Sa îndrăznească să mai ceara acum aceste drepturi! Mama lor de militeni! Huooo, criminalii! Bla, bla, bla! Ciudată coincidență....
- jaful din facturile de energie electrica, gaze, etc. Lumea sa uita indignată că polițistul care a accidentat mortal, nu este arestat, belit, spânzurat cu capu'n jos in piata publica, sa poata fi ucis cu pietre de gloata ( virtuală, de pe net)! De fapt, legea a fost forțată " olecuta" sa dea satisfacție " boborului". În astfel de cazuri, daca nu este vorba de alcool, droguri, stare de recidiva,cercetarea/ judecata se face in stare de libertate ( fără nici un fel de masuri de restrangere a drepturilor). Asta este legea si practica judiciară!
Sa dam poporului circ, a zis ...politicianul! Sa uite de facturi uriașe, inflatie galopantă, criza ce se iteste în zare.....
Politia-i de vina!
Da, este o tragedie! Pentru familia copilei este o durere fără margini! Pentru polițist, este capătul carierei! O clipă de neatenție in care s-au distrus iremediabil două destine! Dar este o imensă nedreptate sa se speculeze durerea pentru a ascunde mizeria economică ce va sa vina!
Dumnezeu sa o odihnească în pace pe copilă!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3107
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08


Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 30 Ian 2022, 19:06

Stirea este confirmarea clară a expresiei : cand este sa te ia dracu', te ia si din usa bisericii...
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3107
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 30 Ian 2022, 20:10

Salut!

Asta-i!...Se cerne...Matei 22:14: „Căci mulţi sunt chemaţi, dar puţini sunt aleşi.” :idea: :idea: :idea:
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2742
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 04 Feb 2022, 01:34

Salut!

Trist - dar al naibii de adevărat!... :oops: :idea:

”Nu este lună să nu apară scandaluri legate de poliţişti. Ianuarie, cel puţin, a fost de-a dreptul cu zurgălăi: poliţistul care a mers în uniformă la prostituate, la plecare făcînd un accident şi refuzînd să sufle în etilotest, apoi poliţistul care a accidentat cele două fetiţe, omorînd una dintre ele, iar zilele trecute, poliţistul-popă drogat, băut şi hoţ. Iar aceste exemple sînt cele mai cunoscute, dar nu singurele din ultima perioadă. Despre modul în care s-a intervenit de-a lungul timpului în cazuri notorii precum Caracal sau Oneşti, bunăoară nici nu mai vobesc.
Imaginea Poliţiei Române este nu proastă, ci dezastruoasă. Nicăieri în lume poliţiştii nu sînt iubiţi, că deh, orice organ de forţă nu inspiră like-uri şi inimioare. Şi nici nu trebuie ca poliţiştii să fie iubiţi, să ne-nţelegem. Însă trebuie să fie respectaţi. Trebuie să aibă suficientă autoritate, astfel încît să-şi poată face treaba, iar cetăţenii să aibă siguranţă şi încredere în treaba aia a poliţiştilor. În România, cetăţenii nu dau prea multe parale pe nimic din ceea ce înseamnă poliţie. Ilegalităţi, corupţie, lipsă de profesionalism, abuzuri, agresivitate, manelizare, fătuci năuce în stradă şi podium de modeling pe reţelele de socializare, scandaluri peste scandaluri, şefi troglodiţi, multă prostie şi completă lipsă de empatie, asta văd românii privind spre poliţişti. O imagine care se răsfrînge, din nefericire, inclusiv asupra celor oneşti şi profesionişti, atîţi cîţi au mai rămas.”... :cry:

(Daniela Iuliana Toba)
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2742
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 06 Feb 2022, 00:15

Salut!

Un punct de vedere!..... :idea: :?:

” Bode e de fapt politicianul standard sau ministrul MAI standard in Romania. Sters, plagiator (ascunderea lucrarii de doctorat conduce doar catre concluzia asta), combinator ( in interiorul partidului), cu viloi de toparlan care s-a ajuns. Si de preferinta, inginer. Doamne fereste sa fie vreun jurist cu reputatie! Acelasi material sulfuros ca Vela, Carmen Dan, Stroe, Toba, Igas si multi alti inaintasi. Ni se trimit intentionat niste nulitati, niste slugi de rangul III la MAI, ca sa fie siguri, stapanii lor, ca la MAI nu se schimba nimic in bine. Baronii din politica au nevoie ca Politia sa nu se schimbe, sa ramana asa cum este. Slaba, corupta, lipsita de resurse, influentabila, controlabila. Nu poti sa tragi o alta concluzie. Cei care conduc statul nu vor o politie performanta. Indiferent ca la putere ajunge PNL sau PSD, primim mereu acelasi tratament. Ne dau un rahat din punct de vedere al legislatiei functiei de politie ( inclusiv in partea de salarizare) si un rahat in functia de ministru. Si atunci, performanta politiei e pe masura.”....
Emil Pascut
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2742
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 11 Feb 2022, 20:14

Salut!....
Nu vă mai legați de milițieni!....Noi am fost niște fraieri!....Băieții deștepți știu să profite de orice oportunitate....Au ei gleznuțele goale și uniformele mulate, dar au și mintea odihnită!... :cry: :cry: :cry: :!: :idea:

https://strictsecret.ro/120-politisti-c ... alul-cluj/

https://strictsecret.ro/parchetele-conf ... ct-secret/
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2742
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget


Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 22 Feb 2022, 21:07

Bombardier
csaa
 
Mesaje: 2254
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

Re: Politia in actiune

Mesajde marco68 » 23 Feb 2022, 09:57

E interesant cit de repede prinde propaganda anti-politie. Politistul este in timpul liber, deci conducator auto nu politist, cel putin asa ne spun noua cind sintem amendati, nu am vazut stire cu strungaru X, nici sudorul Y, nici timplarul Z, pe urma vine partea cu # rupt de beat#, celorlalti le spun , sub influenta bauturilor alcoolice....ori jurnalistii au terminat la ff scoala ,ori lasam pe cei care stiu sa scrie o stire , fara manipularea multimii.Atentie la diferente.
Fii ca apa, prietene!
marco68
 
Mesaje: 174
Membru din: 21 Noi 2011, 12:04
Localitate: Alba-Iulia

Re: Politia in actiune

Mesajde marco68 » 23 Feb 2022, 10:04

Ps. In titlu, acel #sa# trebuia scris cu liniuta....Lipsa Limba Romana de clasa a -III-a, bun simt, si un examinator corect la angajare.Sint o multime de greseli de exprimare,de gramatica ...in toate stirile umflate in special.
Fii ca apa, prietene!
marco68
 
Mesaje: 174
Membru din: 21 Noi 2011, 12:04
Localitate: Alba-Iulia

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 23 Feb 2022, 16:07

marco68 scrie:E interesant cit de repede prinde propaganda anti-politie. Politistul este in timpul liber, deci conducator auto nu politist, cel putin asa ne spun noua cind sintem amendati, .......

Nu este nici o " propaganda"! Pentru multiplele privațiuni din timpul serviciului si din afara lui, polițiștii sunt recompensați de societate cu o pensionare decență și timpurie! Inca! Ca atare, polițistului nu ii este îngăduit ca, fie si in afara serviciului, sa umble ranga de beat in văzul lumii si apoi, după un timp sa il vezi in uniforma aplicând legea. Nu! Daca vrea sa beție până ii sta limba pluta , sa ramana in casa.
După cum ii vorba: de beut, tata lumea beie, dar după popa, mil'tan si femeia bata, tata lumea sa uita!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3107
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Politia in actiune

Mesajde marco68 » 23 Feb 2022, 20:18

O fi si asa cum zici Shrek, nu zic ba, dar sintem toti oameni, adica supusi greselilor.In ultimii ani , politia este tirita prin balti, sau denigrata cu buna stiinta, sarcini si suprasarcini cu oameni putini...la jumate din necesar.Vom avea nevoie de ei , si nu va avea cine sa intervina.
Fii ca apa, prietene!
marco68
 
Mesaje: 174
Membru din: 21 Noi 2011, 12:04
Localitate: Alba-Iulia

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICECine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori