Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 17 Sep 2022, 08:35

Apoi vezi mhai Shrekule ca putem sa fim si se acceasi parere.

Si datorita celor care fac scoala "pe bani, pe sarite ... " societatea noastra este unde este.
Acceptatea ba chiar incurajarea supeficialitatii este sporr national.

Mai intai te rog sa primesti aceasta dedicatie .... ti se potriveste perfect .... desi am impresia ca tu te incadrezi la aia ... fara scoala .... dar cel putin tot la fel de prosti.
https://images.app.goo.gl/WCmikDgSXy1sXjEV7

Nu stiu de unde pana unde a ajuns pe tapet faptul daca ca eu mi am schimbat sau nu profesia in ultimii ani ??!! ... dar raspunsul este afirmativ .... si, cel putin din punctul meu de vedere, este bine ca nu am nici o problema de a face acest lucru si in viitor.
Am suficiente cunostinte si competente sa ma descurc onorabil in mai multe profesii (cu voia dumneavoastra inclusiv in ceea de apicultor).

Eu imi doresc chiar si pentru tine sa nu ajungi sa ai nevoie de serviciile unui avocat, dar daca totusi o sa fie cazul te sfatuiesc sa alegi unul care a studiat si petru alt motiv decat cel finaciar.
Acelasi sfat si ptr profesorii ptr copii (nepoti) ... si de ce nu .... chiar si pentru tine .... niciodata nu este tarziu sa te duci la scoala ...

Spor
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 17 Sep 2022, 11:53

Cristian IONITA scrie:......
Ptr multii dintre ei adevarul este ca nu sunt capabili sa faca altceva ... si nu doar sa faca, dar macar sa invete sa faca altceva.

Sunt cuvintele dumitale! Ca atare, având în vedere " eleganta" cu care o lalai cu raspunsu' la intrebare , da-mi voie sa presupun ca nu te-a ajutat inteligenta sa încerci și altceva, decât sa ramai sclavete la un ...., cum le zice la aceia de au bube penale?!
Iar despre studii superioare, pe un'eva s-a spus ca ai făcut facultatea de transporturi! Ai putea sa ne spui cât o fo' concurenta și în ce an? Asa, ca să vadă caschetarii, cine ii judeca!
În ce privește " asistenta juridica" diferența între mine și un avocat, este ca eu nu sunt intr-un barou. Meseria mea era sa duc gunoaiele la cușcă, nu sa le apar!
Da, știu, este frustrant pentru o jigodie sa vadă ca un tablagiu cu "7 clase", poate dispune cu o semnătura, confirmata de un procuror, de libertatea ta, adică sa tetrimita sa te usurezi la hardau ( repet, nu este vorba de dumneata personal), 24 de ore sau sa te bage în cerneala bine de tot sa stai la" bhotel" 30 de zile. Este chiar penibil ! Dar nu militanu' te pune sa incalci legea.
Shrek

Mesajde Shrek » 17 Sep 2022, 11:54

Shrek scrie:
Ptr multii dintre ei adevarul este ca nu sunt capabili sa faca altceva ... si nu doar sa faca, dar macar sa invete sa faca altceva.

Sunt cuvintele dumitale! Ca atare, având în vedere " eleganta" cu care o lalai cu raspunsu' la intrebare , da-mi voie sa presupun ca nu te-a ajutat inteligenta sa încerci și altceva, decât sa ramai sclavete la un ...., cum le zice la aceia de au bube penale?!
Iar despre studii superioare, pe un'eva s-a spus ca ai făcut facultatea de transporturi! Ai putea sa ne spui cât o fo' concurenta și în ce an? Asa, ca să vadă caschetarii, cine ii judeca!
În ce privește " asistenta juridica" diferența între mine și un avocat, este ca eu nu sunt intr-un barou. Meseria mea era sa duc gunoaiele la cușcă, nu sa le apar!
Da, știu, este frustrant pentru o jigodie sa vadă ca un tablagiu cu "7 clase", poate dispune cu o semnătura, confirmata de un procuror, de libertatea ta, adică sa te trimita sa te usurezi la hardau ( repet, nu este vorba de dumneata personal), 24 de ore sau sa te bage în cerneala bine de tot sa stai la" bhotel" 30 de zile. Este chiar penibil ! Dar nu militanu' te pune sa incalci legea.
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 19 Sep 2022, 12:25

Shrek scrie:

Da, știu, este frustrant pentru o jigodie sa vadă ca un tablagiu cu "7 clase", poate dispune cu o semnătura, confirmata de un procuror, de libertatea ta, adică sa tetrimita sa te usurezi la hardau ( repet, nu este vorba de dumneata personal), 24 de ore sau sa te bage în cerneala bine de tot sa stai la" bhotel" 30 de zile. Este chiar penibil ! Dar nu militanu' te pune sa incalci legea.

Bag de seama ca tii musai sa subliniezi ce caracter jegos detii, prin aducerea pe tapet a detaliilor personale nu faci decat sa subliniezi aceste aspect.

Ce si unde lucrez eu tine strict de mine .... inteleg ca iti este greu sa concepi acest lucru, dar exista in lume oameni care au optiuni multiple ptr a alege ce cat si mai ales unde sa lucreze, nu am nici cea mai mica problema ca incepand de maine sa lucrez in alta parte .... si nici macar sa fac altceva .... pana una alta acolo unde lucrez acum sunt platit cel mai bine (plus alte diverse avantaje .... cel mai importat ca sediul este aproape de locuinta ... aspect ptr un oras ca Bucurestiul chiar are importanta.

Intradevar sunt absolvent al Facultatii de Transporturi, iar in 1993 cand am dat eu admiterea erau mai multi candidati pentru locurile disponibile, nu foarte multi, ceva de genul 1,3 .... important consider eu a fost faptul ca (pe aceele vremuri) diferentiarea "adevarat" se facea pe parcurs, dintre cei admisi doar cca 20% am si terminat in termenul normal (5 ani) .... trecerea catre anul II au facut-o doar 50% .... iar pana la final altii 30% au ramas in urma .... bineinteles ca randurile au fost completate de cei care repetau anii din seriile anterioare.
In continuare am suficienta bunavointa de a raspunde si altor impertinente caschetaresti :), nu de alta dar gasesc chiar comic faptul ca un "garcea" are pretentii sa fie "judecat" de oameni "superiori" .... ultimul om "civil" este cu mult mai spuerior fata de orice "slugoi in uniforma".

Diferenta dintre tine si un avocat este imensa .... avocatul este un om care a invatat si se straduieste in mediu concurential sa-si castige paine de zi cu zi .... tu (si altii) sunteti doar paraziti inutili, platiti de pomana, dar "cvasiesentiali" pentru politicieni, care politicieni oricum va scuipa-n cap mai de fiecare data pentru ca stiu ca nu sunteti capabili sa va depasiti statutul de slugoi.

Banuiesc ca te simti foarte implinit de "puterea" pe care o ai de a trimite oamenii sa se usureze la hardau .... din pacate pozitia Romaniei in ceea ce priveste respectarea drepturilor omului se datoreaza inclusiv inaltului "profesionalism" dovedit de voi slugoii ... care ati trimis in arest in mod abuziv cohorte de oameni ce ulterior au fost declarati nevinovati .... sa te mandreste cu asa calitate (ca ai puterea sa bagi "intelectualii" in arest) dovedeste inca o data ce jigodie de om esti. In caz ca nu ai aflat inca .... Stalin a murit ... si este detestat inclusiv de catre rusi .... pe vremea lui astfel de calitati (ca in calitate de om al legii sa abuzezi cetatenii ... cu bonus ptr inaltele studii ale celor abuzati) erau intradevar apreciate,

doar un mic exemplu: https://vedemjust.ro/cedo2020/

iar despre coruptia generalizata in randurile voastre nici nu cred ca e cazul sa mai discutam .... de la mic la mare sunteti total lipsiti de minima etica si responsabilitate.

doar un mic exemplu .... https://www.youtube.com/watch?v=NRZDqG0hIks&t=3109s

rog atentie si la modul de exprimare al lui purtatorului de cuvant - Ilie POROCH .... , cei mai buni comedianti nu reusesc sa ma distreze mai mult .... atat la "logica" declamata cat mai ales la modul de exprimare .... ultimul corijent din Ferentari, chiar si cu ceva retard se exprima mai corent in limba romana.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 26 Sep 2022, 10:56

se pare ca nici politistii de peste ocean nu dau pe afara cu "simtul realitatii"

https://stirileprotv.ro/stiri/internati ... ium=Social

totusi eu vreau sa stiu ce masina aveau?
...
Mașina a fost însă lovită în plin.
Femeia a supraviețuit accidentului, ...
Cristian IONITA

Mesajde jr1 » 29 Sep 2022, 02:22

"Da, știu, este frustrant pentru o jigodie sa vadă ca un tablagiu cu "7 clase", poate dispune cu o semnătura, confirmata de un procuror, de libertatea ta, adică sa te trimita sa te usurezi la hardau ( repet, nu este vorba de dumneata personal), 24 de ore sau sa te bage în cerneala bine de tot sa stai la" bhotel" 30 de zile. Este chiar penibil ! Dar nu militanu' te pune sa incalci legea."
cred ca l-ai supraestimat!
auzi ce satisfactii are!!
de ce dreaqu bagi in seama asemenea limbric?
jr1

Mesajde Donbazil » 28 Oct 2022, 22:05

Salut!

Unii încă nu înțeleg diferența dintre polițiști și gardienii publici.....
Donbazil

Mesajde Donbazil » 01 Ian 2023, 02:34

Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 10 Ian 2023, 23:47

https://youtu.be/TR3KxiGRAf8

Cat de schelaietori pot fi slugoii ....
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 22 Ian 2023, 01:46

Salut!....

Tutunul dăunează grav.....

https://stirileprotv.ro/stiri/actualita ... ertatea_hp
Donbazil

Mesajde Donbazil » 23 Ian 2023, 23:21

Salut!

....Există o explicație!....Loganu nu-i ca bemveu....Slava Bode et co!....

https://www.g4media.ro/cum-explica-un-s ... u-gas.html
Donbazil

Mesajde Donbazil » 30 Ian 2023, 22:19

Salut!...

Peștele de la cap se împute!..... https://www.libertatea.ro/stiri/16-ani- ... na-4430110

7(șapte) ani le-a trebuit domnilor din justiție.....Și încă nu-i gata!... :oops:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 06 Feb 2023, 13:48

Salut!

E dovedit, șefii poliției sînt idioți.
Din comunicatul lui Benone Matei referitor la uniformele alea noi care s-au făcut praf în mai puțin de o lună de la achiziție:
"Totodată, au fost transmise în teritoriu recomandări cu privire la portul corect al uniformei, în special cu privire la poziţionarea corectă a centurii."
Adicătălea, polițistul trebuie să alerge după infractor corect, în pași mici, eventual duios legănați, să nu se mai rupă nădrangii-ntre picioare. Trebuie, de asemenea, să meargă perfect drept, cu mîinile lipite de corp, să nu se rupă nici plasa aia de cartofi de la subsuori. Iar centura, oh, centura, trebuie poziționată corect sub burtă, să nu deranjeze stomacul care poate produce pîrțuri dăunătoare turului nădragilor.
Păi, da, trebuie școală ca să porți o uniformă de polițist. Eventual și doctorat.
Cum, băi, frate, să scrii într-un comunicat o asemenea enormitate despre o uniformă care există tocmai pentru a fi folosită în condiții de utilizare super intensă? Și nici măcar să recunoști, măcar cu juma' de gură, că ai cumpărat niște cîrpe ordinare?
În fine, comunicatul șefilor poliției arată trei simple lucruri: cît de departe de realitatea din teren sînt, cît de nesimțiți sînt și cît de corupți. (By Daniela Iuliana Tobă)
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE