La noi s-a nascut absurdul. Creste mare si se simte ca la el acasa!
Si asta-i numai inceputul!
Sa vezi cand vei fi amendat pe strada, ca ai bani in buzunar!
cornelioandanciu scrie:Cum vedeti dumneavoastra o societate in care bancile sa nu mai existe ? In care banii sa nu mai existe ? Oare chiar nu se poate trai fara plagile astea ?
cornelioandanciu scrie: Felicit Guvernul ca le pune taxa pe lăcomie acestor nenorociți, si mi-aș dori să le mai pună o taxa pe nesimțire !
cornelioandanciu scrie:Stiu ! Azi o plătim noi, mâine o vor plăti EI , stai numai puțin să conștientizeze lumea cu cine au de-a face ! Si sa vezi cum o vor plăti, ca vor plânge !
Lumea tocmai si a luat o mare tiapa , si nu a zis nimeni nimic.....bancile isi strang tarabele .. banii deja au ajuns la "tropice"jonny_it scrie:cornelioandanciu scrie:Stiu ! Azi o plătim noi, mâine o vor plăti EI , stai numai puțin să conștientizeze lumea cu cine au de-a face ! Si sa vezi cum o vor plăti, ca vor plânge !
O sa pleteasca cu banii luati in plus de la noi. Stai calm, bancile nu ies in pierdere.
Asta cu taxarea bancilor este metoda guvernului de a obtine bani, metoda putin mai elaborata si care da bine la public, nimic mai mult.
Toate comisioanele pe care le plateam la o anumita banca mi s-au marit cu aprox 20%. La o alta banca doar cu 8-9%. Eu bag de seama ca lor le mai si raman bani in plus dupa ce platesc taxa aia.
yuonyuon scrie:Lumea tocmai si a luat o mare tiapa , si nu a zis nimeni nimic.....bancile isi strang tarabele .. banii deja au ajuns la "tropice"
urmeaza inscenarea falimentului/....
da ...nu chiar...dar in alte tari sa practicat aceiasi metoda.......jonny_it scrie:yuonyuon scrie:Lumea tocmai si a luat o mare tiapa , si nu a zis nimeni nimic.....bancile isi strang tarabele .. banii deja au ajuns la "tropice"
urmeaza inscenarea falimentului/....
Eu as zice ca nu pleaca, eventual unele o sa vanda sucursalele catre alte banci de la noi. Faliment .. mai greu, imagineaza-ti ce se intampla pe bursa din Viena cand o filiala a Erste cum este BCR-ul ar da faliment. Cade si banca mama.
cornelioandanciu scrie: Întocmai cum făceau iudeii în Templu, când schimbau bani ! Ehei, dar când le-a dat Mântuitorul o bătaie buna ,asta a facut-o si pentru ca aceia care azi schimba banii în sinagogă satanei să ia aminte !
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 32 vizitatori