Salut!
,, Mulțumesc , Covrig !
Îți sint profund recunoscător !
Dacă n-ai fi existat , covrigule , aș fi fost un om mult mai NAIV . Aș fi crezut că cei din fața mea sint oameni buni , inteligenți , că au un suflet bun !
Aș fi crezut că sintem toți aici pe acest Pământ pentru a ne ajuta , pentru a trăi în armonie unii cu alții !
Aș fi crezut că cei mai mulți oameni au atins un nivel de dezvoltare psihică superior generațiilor anterioare !
Aș fi crezut că presa caută măcar parțial ADEVĂRUL, și aș fi privit mulți jurnaliști ca pe niște luptători pentru libertate , adevăr , drepturi cetățenești !
Aș fi crezut , covrigule , că sint LIBER pe acest Pământ , că îmi pot duce viața cum vreau !
Aș fi crezut că am DREPTURI asupra corpului meu , asupra figurii mele , asupra nasului și-a gurii mele !
Aș fi crezut că pot ieși la orice oră am chef să mă plimb , unde am eu chef , cind am eu chef !
Aș fi crezut că pot CIRCULA între țări fără să îmi pese de nimic , că doar trăim într-o epocă a globalismului multilateral dezvoltat !
Aș fi crezut că liderii noștri , dacă nu ne pot face bine , măcar nu încearcă să ne facă rău !
Covrigule , aș fi crezut că niciodată nu voi fi supus DISCRIMINĂRILOR !
Aș fi crezut că dreptul la educație al copiilor/copilului mei/meu , este mai presus de orice !
Aș fi crezut că dacă imi dau copilul în leagăn , nu reprezintă o contravenție !
Aș fi crezut că Biserica va sări și își va apăra enoriașii !
Aș fi crezut că Paștele sau Crăciunul nu pot fi CENZURATE sau INTERZISE !
Aș fi crezut că medicii încearcă să ne salveze !
Aș fi crezut că nimic nu mai poate înfrânge VOINȚA oamenilor în 2020/2021 . . . !
Aș fi crezut în viitorul meu , al copiilor/copilului mei/meu !
Aș fi avut speranțe și planuri pentru viitor !
Aș fi fost mult , mult mai prost !
Multumesc , covirgule !
Datorită ție am aflat că în mulți oameni se ascunde un mic nazyist care-ar face ORICE ca el să trăiască ȘI TU NU !
Datorită ție am aflat cite lepre lipsite de SUFLET trăiesc printre noi !
Datorită ție am aflat cit de mulți oameni pe care-i consideram inteligenți , sint proști făcuți grămadă și ciți oameni pe care-i consideram a fi mai proști au totuși bun simț și o inteligență nativă , chiar dacă e uneori necizelată !
Multumesc , covrigule !
Datorită ție , știu că rudele nu înseamnă de multe ori nimic . Chestia cu „ Sângele apă nu se face ” , este mult prea ridicată-n slăvi . De fapt , chiar rudele te-ar călca pe cap sub influența propagandei !
Datorită ție am aflat că indivizii care NE CONDUC nu dau doi bani pe CE DORIM NOI , pe CINE SINTEM NOI și că răspund la alte comenzi , de lojă sau de uniune !
Datorita tie , am aflat si inteles , cit de vecin imi este vecinul , cit de frate imi este fratele , cit de prieten imi este prietenul si cit de curva este lumea intreaga !
Datorită ție am aflat că poliția poate bate acum asa cum bătea și în comunism !
Datorită ție , covrigule , am aflat că PRESA nu mai reprezintă nimic , decit o găleată plină cu sclavi și rahat !
Mulțumesc , covrigule ! Îți voi fi pe veci recunoscător !
M-ai învățat ca sint mic , în fața tăvălugului societății , că oricând pot fi ars pe rug de tot felul de apostoli și eroi si ca in realitate , nimeni n-ar misca un deget pentru mine !
M-ai învățat că cei mai multi dintre oamenii ce păreau duri , necruțători , șmecheri , s-au prăbușit ca niște copii în fața unei boli !
M-ai învățat că înalți prelați , foarte habotnici și credincioși , au facut pipi pe ei în fața fricii de moarte !
M-ai învățat că aproape tot clerul a cedat și au uitat și de Înviere și de Nașterea Domnului !
Multumesc , covrigule !
Datorită ție am trăit O PSIHOZĂ ÎN MASĂ și am putut să observ cum se modifică comportamentul uman în fața factorilor de presiune externi !
Am învățat ce înseamnă puterea monștrilor , foamea de bani , planurile nebune ale unor ELITE SATANIZATE , dar si a semenilor mei , cei mai apropiati !
Am observat , covrigule , cum aproape o planeta intreaga s-a maimuțărit cu masca pe față timp de doi ani și continuă încă să o facă... !
Covrigule , esti genial ! Am văzut oameni care și-au chinuit propriii copii !
Am văzut oameni care și-au mascat copiii și i-au testat , i-au ținut în cuști de „ pepsiglas ” , i-au injekTat , în timp ce artizanii tăi râdeau ținându-se de burți !!
- Iar la-nceput , nenumarati ( uneori si-n prezent ) , covrygule , ma amenintau , injurau , judecau si ignorau !
Firesc este , sa te ucid , dar iti multumesc , covrygule ! ,,
Hitter.P.
( omuldinnord )
21.mai.2022